41

HeinrichHimmler

преди 6 години

Кой журнал е писал статията, какво значи стотици протестираха в различни градове.Кой не може да смята, само в София бяха 5,000. Продажни журналистчета, ето затова знам , че има гнило в това разрешение за строеж, за сметка на борчетата! УМРЕТЕ ПОЛИТИЦИ И ЖУРНАЛИСТИ НА ХРАНИЛКА!

40

До 27

преди 6 години

Ти нормален си, зелен хахо!? Какъв бетон, става въпрос за лифт и да се направи една хижа да речем голяма работа. Курорта си е Банско, никой не е тръгнал да строи хотели по планината, това са тотални простотии. Личи си как се опитвате да изопачавате реалността, как всячески искате да настройте хората, срещу един проект които ще донесе просперитет на региона - отвратителна работа имаш, дано плащат добре поне.

39

Анонимен

преди 6 години

Валерко е от третия политически пол

38

До 37

преди 6 години

Затова ли брат ти протестира и ти покрай него,защото е еколог и е останал без работа,та севга да изкара някой лев с протести.Глупав ли си или много наивен,та така лесно си призна,това,за което тука говорим.

37

маде ин Булгари

преди 6 години

Внимание! Ако прочетете цялото "интервю", моментално ще ви падне коефициента за интелигентност поне със сто точки!

36

Анонимен

преди 6 години

Валерко от вичко разбира, най-вече от туризъм пробити огради :-)

35

Анонимен

преди 6 години

В България никой не си прави труда да протестира без да бъде платен.освен някои балъци/.Справка-умните и красивите през 2013 г.Сега май са същите.

34

Анонимен

преди 6 години

Според този всички са платени, само той и останалите от правителството не са. В коя държава живеем за да си вярваме незнам. Брат ми е еколог с пет годишно висше образование и е доста съвестен, трябва ли да ви казвам че му е доста трудно да се задържи на работа по специалността си. В България ако си еколог и искаш да си на работа трябва да работиш със затворени очи.

33

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен за ПЙБТези свинщини, които правят не ги подкрепям и гласувам против тях тези дни ще си закрия сметката при тях

32

Анонимен

преди 6 години

Чудя се защо Валери Хотелиери се изказва ? Защо не си намали партийната субсидия

31

Анонимен

преди 6 години

Столичните сороси прибраха всички кинти и в провинцията протести нямаше. Лошо , Костов, лошо! Само Роската може да обедини дясното, залагайте на него.

30

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен-- казваш- """"Втори лифт трябва да има възможно най-скоро,докато не сме изгонили и тези туристи""" Аз не мисля че броят на лифтовете привлича или гони туристи ,, Бил ли си в банско , видял ли си улиците, инфраструктурата и тн.. Ял ли си по гадните мръсни заведения, знаеш ли как се паркира там ? Алчноста ще погуби банско не 2ри или 3ти лифт

29

Пенчо

преди 6 години

Верно ли не може да се пише за *** ?

28

Анонимен

преди 6 години

Втори лифт трябва да има,но трети пол ТВЪРДО НьЕ!

27

Пенчо

преди 6 години

До AlekАми сигурно си платен. Защото проблема за България не са стотината изсечени дървета за някакъв си лифт, а изключително ниската концесионна такса - едва 135 хил. евро за цялата 2016 г. (т.е. няма и по 1000 лв на ден през сезона), истината за която се потулва с екопушилката, вероятно платена от ***.

26

До 21

преди 6 години

До АнонименНе става дума за втори лифт само! Искат да се строи за да измъкнат ***, която е затънала! Строежите са бетон, но не и в планината за да се пълни джоба само на един човек! Поограмотете се преди да пишете глупости!

25

Анонимен

преди 6 години

Зелени шишарки!

24

Анонимен

преди 6 години

Димката трети пол бе пусната заради исковете на мафията за втори лифт

23

Анонимен

преди 6 години

доста добре са платени та за това са стабилни

22

Анонимен

преди 6 години

Този ще излезне голям специалист, от всичко разбира - лифтове, биорезервати, полове, убийства. Да каже дали с втория лифт няма да стане прекалено шумно на Банско