18

Стамат

преди 6 години

Да, да, дааааа... отново приказките за "лошия Кремъл"...

17

Анонимен

преди 6 години

а Анголския сателит вече излъчва ....

16

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПА кога ще има ,,демкрацията с човешко лице ,,а не тази вакханалия и оргия ? Крав повръщаме вече.

15

Анонимен

преди 6 години

Защо все пак, феновете на този симпатичен дядо, от ден на ден намаляват все повече?

14

Анонимен

преди 6 години

Ангола е един от най-големите износители на петрол, произвежда и изнася повече от Венецуела дори, на 5то или 6то място в света е. А България няма никакъв нефт. Ангола преди 50 години пускала ли е спътник в космоса както България?

13

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 12И Ангола пусна спътник оня ден от Байконур...ама той взе, че падна!

12

Анонимен

преди 6 години

Ами като сме взели да си говорим за преди 50 години, да кажем също и това, че тогава България сама произведа и пусна спътник в Космоса, после изпрати и човек в Космоса. А днес при евроатлантизма България нищо не произвежда и служи като депо за черноботници и пазар на западни стоки.

11

Анонимен

преди 6 години

А при социализма с нечовешко лице България стана 9 милиона, при "човешкия" евроатлантизъм на 5.5 милиона и е първа по смърност в света.

10

мнение

преди 6 години

Защо това, че Дубчек е искал "социализъм с човешко лице" да е нещо лошо? Защо отмяната на цензурата и либерализацията на печата или възможността да се чуят различни мнения да е нещо лошо? Може би пък това щеще да проработи и социалистическите страни щяха да тръгнат по-един по-различен и прогресивен курс на развитие?

9

Анонимен

преди 6 години

Реформите на Дубчек, срещнати с руски танкове само показват едно: Русия няма приятели, Русия има васали и закрепостени роби. Веднъж влязъл в руската сфера, единствения начин за излизане е с краката напред или при разпад на империята. Първия разпад е през 1917г. когато тюрмата на народите повърна Полша, Украйна, Финландия и Балтийците. Втория разпад се случи през 1990 и повърна 1/3 от територията си и 14 републикиПредставям си какво повръщане ще падне при третия разпад!

8

Анонимен

преди 6 години

Капитализмът е най-съвършената система. При капитализма умните и кадърните живеят богато а загубеняците и мързеливците са бедни - който не работи не трябва да яде! България при социализма се разпадна, сега сме капитализъм и винаги ще има капитализъм.

7

Анонимен

преди 6 години

А Хутин измисли рашизма с човешко лице.

6

Анонимен

преди 6 години

Дубчек измисли "социализма с човешко лице"Ами той социализма си е една голяма измишльотина. Няма социализъм, има само капитализъм. Това че някакви мошеници наричат държавният капитализъм социализъм не значи че има такова животно социализъм.

5

Капитализъм с човешк

преди 6 години

Сега е нужен не само термина Капитализъм с човешко лице.

4

Анонимен

преди 6 години

"Гневът на кремълските управници бързо се засилва"А как би реагирал днес Вашингтон, ако Борисов реши да развива тесни икономически отношения с Русия и да провежда съвместни антитерористични учения в Руския черноморски флот в Черно море? Какво ще се случи с васална България? Или Чехия, или Полша да решат нещо такова? Какво ще се случи с тях?

3

Анонимен

преди 6 години

Левски - Дупчек - Свобода!

2

Анонимен

преди 6 години

Преди 50 години нямаше термини като "цветна революция" и "майдан", хората бяха като цяло доволни от социализма който беше е началото си, набираше скорост и започва да застрашава Запада. Затова използваха термина "социализъм с човешко лице". Но номера на мина.

1

Батко

преди 6 години

Аз пък измислих триполовите