13

15

преди 6 години

Освен Румен Грипена, може ли да го наричам Румен ветото, защото е ясно, че той ще оспорва всички закони приети от ГЕРБ. Добре че не може повече от това да го върне веднъж и те после за 5 мин. да го приемат. Слава богу!

12

Анонимен

преди 6 години

Силно ВЕТО ! Не могат да го претупат лесно. След като водещи европейски медии говорят за корупция в България ( дори и Беларус) ...., ставаме за т...........к и на българите в Македония. Още на новогодишното слово си пролича желанието за "излизане от този кръг".

11

Анонимен

преди 6 години

Това го е осенило, докато е слушал Виенската филхармония:)))

10

Анонимен

преди 6 години

А представяте ли си Цецка Рабфка от село Драгана ако беше станала президент.Нямаше да ги има всичките тези дебати и каква люта борба с корупцията щеше да се води ... ехе.

9

Предложение

преди 6 години

Шеф на комисията да се избира от опозицията във всеки нов парламент. Ако няма опозиция и всички са управляващи, от президента.

8

Жалко за Радев

преди 6 години

Генерале, да се занимаваш с комунистие все едно да имаш глиисти ...Кофти работа с две думи.

7

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ не могат да преглътната, че Мамата на нацията се провали с гръм и трясък.Не могат да преглътнат, че България вече има ПРЕЗИДЕНТ на българите, а не кукла на конци като неврокопския любовчия на стари години.

6

Зозо

преди 6 години

Голям праз! Другата седмица ще го прегласуват за 5 мин. в Парламента!А Гумен Грипенов Крадев да си гледа речта за нова година 2019, ако още е президент!

5

Анонимен

преди 6 години

Румен Радев е единственият, който може да се справи с политическата мафия на управляващите, чиито отровни пипала са обхванали цялата дърава.Но народът, всички ние трябва да го подкрепим. Иначе само ще си стоим на топло пред компютрите и ще се възмущаваме в сайтовете.А керванът ще си върви ...

4

ГЕРБераст-помияр

преди 6 години

Браво на достойния президент ГЕНЕРАЛ Румен Радев, радващ са на подкрепата на 87 % от българския народ!!!! Некадърните *** - олицетворение на КОРУПЦИЯТА са измислили закон, който да ги пази от ефективни разследвания, защото са корумпирани крадци и престъпници!!!! СУДЖУЦИТЕ - в ЗАТВОРА!!!

3

Недоволен

преди 6 години

"Имало риск комисията да е политическа и репресивна"...А иначе каква е идеята?

2

Анонимен

преди 6 години

Не може генераторите и покровителите на корупцията - управляващите от ГЕРБ да се борят с корупцията.Това е нонсенс. Трябва независим орган. Извън властта на Банкянския суджук и диригентите му от Олигархията.

1

Анонимен

преди 6 години

Браво г-н Радев, крайно време е да наложите вето и върху решението на ГЕРБ за застрояване на Национелен парк Пирин в услуга на спонсора им Цеко Минев.