98

Крум

преди 6 години

До кога шепа тъй наречени зелени тикви ще тероризира цялата държава....Пълна финансова ревизия на всичките им зелени организации къде отидоха милиони левове уж за опазване на природата.......

97

пуснете

преди 6 години

До Анонимен 110 - ше пуснеме тия с бръснатите глави, да ви сгазят!

96

Факт!

преди 6 години

Дали австрииците не им плащат на тия еко *** за да им пълнят курортчетата а?

95

Анонимен

преди 6 години

Пуснете референдум и толйовА но национален и решете природен парк или ски парк

94

наблюдател

преди 6 години

Хайде стига ревахте, втори лифт ще има, губите си времето и енергията. Искайте да се посеят поне 3 пъти повече дървета от отсечените, за да има някаква полза от протеста.

93

Суджук Паша

преди 6 години

"Ало, Цеко...."

92

Анонимен

преди 6 години

Ми вие си я избрахте тая мафия бе, балъци...Кой избра Боко Суджука и Ушев Цецо Шестака?Хората ви казаха, че е бивша мутра, замесена в трафика на амфетки, вий не, искаме си Бойко, понеже е *** и ние сме прости и говори по народно му. Сега ще му търпите мерзостите и ще подвивате опашки, никой не ви е крив, затова сте го избрали - да ви клати както си иска.

91

Анонимен

преди 6 години

Меките китки отново против България, тръгна ли да свалят равителството.

90

Анонимен

преди 6 години

Шматки заповядайте да протестирате в провинцията и ще видим кой над кого ще бъде вие ли ще определяте нашето бъдеще от високомерни и фалшиви столичани.

89

Анонимен

преди 6 години

,,Природозащитниците" са мафия,бандити,рекетьори,и ако имахме качествени прокуратура и съд,шефовете на всички екоорганизации ще са в затвора!

88

Бандит

преди 6 години

До Анонимен 89Сериозно?

87

Анонимен

преди 6 години

Голям автогол си вкара Тиквата. Взел е някаква седемцифрена сума от Цеко да му прокара законче по калъп и сега хората като блокираха цяла София ще трябва да я връща. От къде ще я вземе акъла не ми го побира, сигурно ще моли на следващото заседание от министрите на заем. Голям смях.

86

Анонимна

преди 6 години

До чичоИ когато правителството падне....... ще изгрее партията на Зелените за да застрои Банско с така жадуваните хотели, бетони, землянки и сгради тип "мутробарок", гледай в "Буджака", "Слънчака" и т.н., но ти ще си зает с новата димка, която ще ти пуснат- напр. как се кръстосва топола с магданоз на Бузлуджа и няма да забележиш драстичната промяна в пиринския край.

85

Анонимен

преди 6 години

тези зели не стига че са петдесет човека на кръст, ами ако има и трима души които да живят в Банко - евала, но иначе са експерти. Бизнесът дава работа на хората в Банско, а един втори лифт ще е полезен защото ще се наемат хора, освен това ще бъде полезен и са самият туризъм и оттам - за икономиката. Зелената мафия иска пари, за да млъкне. Защо не протестираха като се застрояваше Слънчев бряг?

84

нено

преди 6 години

това ли е последната сламка на управляващите.да има ИЛИ да няма 2-ри лифт И то на банско.А да питам ЗАЩО тези органозации/законни мафиози/ още съществуват в БГ.те ли са алтернативата на правителството?????

83

от Сидней Аавстралия

преди 6 години

Подкрепям хората. Проблема е че не толкова лифта ще пречи, а че ще стане повод след него да застроят всичко около него, и понеже това вече сме го вечеряли, затова никакъв лифт за да не бетонират всичко наоколо

82

Моето мнение

преди 6 години

Това са псевдо природозащитници - шайка лицемери и двуличници.

81

Атлас

преди 6 години

Само сравнете великия Паисий Хилендарски (родом от банско) и днешните поклонници на златния телец жители на банско..............*** деградиралите ***......

80

Анонимен

преди 6 години

Тази смотана групичка да се разкарва моментално за да не бъде грубо изметена

79

Pirin

преди 6 години

Абе на никой не пречи лифта виждат възможност в европрецедателството да излагат правителството едните вот на недоверие др протести очаквам да има протести и за мръсния въздух в София ,но там не живеят вековни дървета а хора и еколозите не се интересуват ,че хиляди хора едвам дишат къде по важно е дървото от удобството на човека