45

Анонимен

преди 6 години

Като гледам как пенсиите хвърлят пачки през балконите, явно системата с врачките и билетчетата от лотарията дава резултати.

44

любо

преди 6 години

Така е изтръпнал целият свят , та чак в Люлин се чуват гърмежи.

43

Анонимен

преди 6 години

Аз пък помня как Баба Ванга каза че Курск ще потъне и целия свят ще го жали. Малко интервюта се излъчваха с нея но това го даваха. Тогава на всички звучеше нелогично защото си мислехме че става въпрос за града Курск

42

Българин

преди 6 години

С цялото ми уважение към Баба Ванга, но не знам да е давала пророчества по години. Познавам супер големи неверници, които са ходили при нея и са оставали потресени. Жената имаше дарба, но не е добре да се измислят нейни предсказания.

41

Анонимен

преди 6 години

И аз да плямпам глупости нон-стоп и аз ще позная него.

40

Докъм

преди 6 години

Браво Днес, продължавате да измисляте нови думи и да обогатявате езика, поклон. Само кажете, Докъм какво точно значи?

39

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 36Точно така. Става въпрос за кравата Венера от ТКЗС-то в Мало Бучино.Така ще се изпърди към април месец, че ще започне нов вид термоядрен синтез.

38

Анонимен

преди 6 години

Майка ми ми е разказвала една история на едни наши роднини.На братовчед и му било излезнало нещо на крака.Ходили по вякакви лекари и накрая отишли при Ванга.Тя го погледнала и им казала за нищо на света да не позволяват на лекари на го пипат.След време на момчето му отрязали крака (и до ден днешен е с протеза), в последствие се оказало някаква киста, която можела да мине е без ампотиране.Когато отишле пак при Ванга, тя без да ги вижда, изпратила човек да им каже да си ходят.

37

АНТИ

преди 6 години

До ognyanzС тези лоши хора в условията на свободия, сомоизяждането върви с пълна сила.Ти замествай твойте думи ...както щеш.

36

ognyanz

преди 6 години

До "АНТИ": Ако в това, което си написал се замени "капитализъм" със "социализъм" звучи още по-достоверно. Виж сам:Хората станаха лоши.И слепец го знае.С това оскотяло население,какъв социализъм ще строите ?Пази Боже !!

35

Анонимен

преди 6 години

Ами ако не става дума буквално за планетата Венера? Да си припомним потъването на "град" Курск... Тези на по-ниски нива по-добре да си траят, вместо да злорадстват, че предсказания за "бъдещето" не се били случили - времето е такова само за елементарните създания. Няма минало и бъдеще всъщност.

34

Дам!

преди 6 години

Aко всичко това са измислици, то тогава защо е този яростен протестърски вой във форума? май има и друго, а? В постовете на протестъра, освен дежурната доза хейтване, отричане и подигравка се забелязва и голям страх и паника, не дай си божетези предсказания да се окажат верни! Тук един по- долу бе писал, че било "небивалици" неминуемия крах на САЩ и издигането на Русия като суперсила. Абе, вуйчо, я погледни по далеч от носа си и от опорките, които ти спускат и огледай реалния свят в момента!

33

АНТИ

преди 6 години

Хората станаха лоши.И слепец го знае.С това оскотяло население,какъв капитализъм ще строите ?Пази Боже !!

32

Анонимен

преди 6 години

този "Хъфингтън поуст" на позитано20 ли се списва, от Сергито и Корнелия?

31

Анонимен

преди 6 години

Интересно , ако американците бяха се увлекли по Ванга както руснаците какви ли щяхте да ги пишете тогава

30

Пчеличката Мая

преди 6 години

ДО 28Никой не се подиграва с паметта на починалата жена, а с това, че се прекалява с измислиците

29

кефал

преди 6 години

До Анонимен 11, примерно да се родиш в Судан, Конго, ,Сомалия или Беларус/

28

Анонимен

преди 6 години

Не бива така да се подиграват с паметта на жената

27

Анонимен

преди 6 години

Невероятно но факт. Ванга след смъртта си от година на година става все по-голям русофил.

26

Комунист

преди 6 години

Нека тръпнат и да питат и докато треперят да не забравят дa си платят дълговете и да дръпнат едно евро-гейско хоро ако първо не ги заколи някой умерен джихадист.