189

Анонимен

преди 6 години

Първата стъпка трябва да бъде премахването на надписа "От признателния български народ" и "Армия освободителка"., защото паметниците са издигнати от терористичната БКП, а не от българския народ и армията не е освободителка а окупаторка.

188

Анонимен

преди 6 години

Факта че, че няма нито един паметник от над 450-те издигнати в чест на воините паднали в Руско-турската война , който да е осквернен, трябва да накарат българофобите да спрат с яростната си защита на съветските паметници. Още повече, че на българска територия освен от препиване и растреляните от СМЕРШ за мародерство и изнасилване червеноармейци няма други загинали. Т.е. тези паметници не попадат под защитата на нито една конвенция а са жалони маркиращи пагубното руско влияние.

187

до смисъл на живот

преди 6 години

Не, няма да ги разрушавам аз. Да не съм луд? Ще ви накарам вие сами да си ги срутите със собствените ви ръчички, както сте си ги градили, за да може поне веднъж в живота си да свършите нещо смислено.

186

Решение

преди 6 години

Взривяват се и се правят се на настилка, която се полага по алеите наоколо. После газим отгоре, псуваме, плюеме, съветофилите ронят крокодилски сълзи, кучетата уринират... и така всички почитаме "братята освободители".

185

РОССИЯ

преди 6 години

какви са тези лъжи как може 3 мил лева да косва за видеоохрана.ама и че ви повярвах

184

Слава

преди 6 години

Очень осторожно с ети паметики..Все они на Дух Светой которой победил наглие преступники на власт в Москва и Берлин в Токио и Пекин.Паметниците са на Светия дух създал огромната славяно болгарска империя наричана Русия след смърта на ХАн Петър Велико преславски и предателството на обсебени от бесове съюзници от Киев./968 година.СЛед масови убииства от немско фашиските войски в Киев 1941 година Светия дух се завърна на Земята и успя да освободи Европа и Азия от опасни нагли жестоки врагове.

183

до 247

преди 6 години

Аз също съм русофоб. Но не защото не харесвам руснаците , а защото мразя тяхното имперско отошение към БГ. Да припомня думите на Жириновски, че трябва да им целуваме краката.....а русофили това нормално отношение ли е към "братята".....

182

Колч

преди 6 години

Отивам на работа, вий си плямпайте за Альошката, той ша ва нарани...

181

Анонимен

преди 6 години

128 съветски простотии за взривяване! Какво чакаме още?

180

Историчка

преди 6 години

От моя гледна точка студената гражданска война у нас е в пълен ход - монархо-фашиисти и комунисти /всичките те с промити мозъци/ са във вихъра на спиралата на обидните квалификации. За съжаление малко са аргументираните коментари и е излишно да се пише, защото никой не чете!

179

Анонимен

преди 6 години

Много простотии са изписани тук, жалко! Ще каже само, че съм обиколил Италия и там има стотици паметници останали от фашизма и никой не си е помислил да ги разрушава. За мен тук пишат ***, платени да разделят обществото ни, което исторически има добро отношение към Русия.

178

Анонимен

преди 6 години

Отдавна трябваше да се премахнат!

177

chivars pantev

преди 6 години

ВСИЧКО ТОВА ПО-ДОЛУ, Е ПИСАНИЕ НА ПРОСТОЛЮДИЕТО, *** НАРОД

176

Анонимен

преди 6 години

няма бъдеще за бг..............

175

Анонимен

преди 6 години

Тя България е ясна, пак ще застане в слугинска поза пред терористична Русия. Надеждите на хората отхвърлящи тероризма със сърце и душа са свързани отново с Полша. Поляците са народ който много добре знае как трябва да се отнася към Русия и нейните вековни домогвания към чужди територии и богатства.

174

Анонимен

преди 6 години

Какво му е обидното на надписа "БКП са терористи" върху паметника на тези които докараха терористите на власт? Историческата истина не може да бъде обидна. Кой взриви църквата "Света Неделя" и уби 213 души? Не бяха ли терористите от БКП?

173

Анонимен

преди 6 години

Уродливите паметници на свиноруснаци трябва да бъдат разрушени. Като искат такива грозни капища да си ги строят на необятните заграбени територии от тях наречени РФ.

172

usa = на джудже

преди 6 години

РУСИЯ ФОРЕВЪР !!!Всички Русофоби на Прасетата ,всички до един. Идвайте Братя ние ви чакаме.

171

КРАЛИ МАРКО

преди 6 години

Най голямите Терористи са всички Капиталисти.

170

Османлията

преди 6 години

Пияният мужик още дълго ще си бие главата по стените на влажната си землянка, че е подарил държава на балканските диваци!