247

Унуфри

преди 6 години

Самагоновите тролеи са ясни. Цвъкат някакви опорни точки за Крим и пр. Като че ли на някой българин му дреме на подпоручика, чия тази ***. Да си берат лайката.Мен ме възмущава факта, че ония, мъжа на Деса, Руменчо със зелените чорапки по една злочеста случайност Президент на България, покани ненавиждания от цялата демократична общност диктатор Путин да "празнуваме" 140 години руско робство. Срам, резил, позор !!!

246

Боби

преди 6 години

До Кирчо 256Кирчо не се излагай - Покажи документ - Ето за Аляска има както се казва поне една разписка дето се пази в Музея.

245

Боби

преди 6 години

До Кирчо 255Казах Дезертьори СПОРЕД СТАЛИН - След нападението на Германия Сталин издава злополучната заповед нито крачка на зад всеки не я спазил е Дезертьор независимо защо и как е напуснал съюза.

244

Кирчо

преди 6 години

До Анонимен--254;Не. Крим е АМЕРИКАНСКИ. Вашия *** и сифилистик Ленин 1920 г. взема огромен заем от САЩ като залага Крим.Заема не е върнат. 1954 г. Хрушчов го дава на Украйна за да го спаси.

243

Кирчо

преди 6 години

До Боби--250;Не става въпрос за дезертьори от войната а за етнически българи- Таврийските.Нашето правителство ги ОЗЕМЛЯВА. Дава им по 50 дк.земя. Комунистите ги предават. Защо не се застъпихте пред вожда си бре близачи? Царя се опъна на Хитлер и СПАСИ 48 000 евреи.Кой е по-страшен? Хитлер или Сталин?

242

Анонимен

преди 6 години

Крим е руски. Въпросът е затворен.

241

Кирчо

преди 6 години

До Пуй за Хутин--249;Както го наричат руснаците и Украйнците ;Путин ***.

240

Анонимен

преди 6 години

Предстои смяна на парадигмата. Светът е пред прага за създаването на нови икономически модели, където САЩ вече не играе значителна роля.

239

До 230:

преди 6 години

Зад Русия нямаше някое ФРГ да им покаже пътя.======Написал си толкова много глупости и сам си щракал палчетата нагоре. Русия във времената на Елцин бе под опеката на големия брат САЩ. Когато се видя, че алкохолика Елцин ще изгуби изборите защото Зюганов има по-добри резултати в проучванията, Бил Клинтън отиде в Москва да играе казачок в подкрепа на Елцин.Западът винаги е бил гаден - Германия и лично Меркел подкрепят и финансират неграмотния кофпомпаджия с гангстерския псевдоним Тиквата у нас.

238

Боби

преди 6 години

До КирчоНаучи си историятаВ Ялта Сталин изисква от съюзниците да им се предадат всички дезертьори(Според Сталин) и всички пленени немци и не само воювали на източния фронт срещу СССР. Същото е наложено и на страните от соц блока. Спазено е с малки изключения като гении като Фон Браун които са евакуирани в САЩ и ВБ.Да избягалите немци от Плен в СССР и предали се на съюзниците след това са предадени на СССР - Гадничко нали? САЩ и ВБ за пореден път показват двойни дори тройни стандарти

237

Кирчо

преди 6 години

До Анонимен--245;Абе казвали ли са ти колко си ХАЛТАВ?

236

Анонимен

преди 6 години

При Путин еднополярният свят на САЩ приключи.

235

Между другото

преди 6 години

Повече членове на бандата на *** известна като Круг Езеро са евреи и хомосексуалниТолкова за православна рассия

234

Анонимен

преди 6 години

Путин превърна Русия във велика държава.

233

Вовка Офшорното

преди 6 години

И бандата му Круг Езеро управляват Россия като окупирана странаБлагата за олигарсите - за мужиците Канал Первий и Боиарщник...

232

Питин да го духа

преди 6 години

Не е интересен нито той , нито *** муПроблемът на България е че 1944 до 2009 има 6 премиери граждани на СССР:ТарабатаКоларовЧервенковГФилиповЛукановХамстераКоя бананова република може да се похвали с 6 премиера граждани на САЩ да *** ибъ!

231

681

преди 6 години

Да им предложим на руснаците да си изберат отново Горбачов (докато е още жив), а пък ние ще го уредим с втора Нобелова награда за мир.

230

Кирчо

преди 6 години

До Анонимен--227;Те бягат от СССР през войната,алед ДЕВЕТИ нашите *** ги предават и Сталин ги избива. Всичките предателства са от русофило -***.Русия е виновна и за избиването на Тракийските Българи ,през Балканската война. Англия и Франция спряха Турция но Русия я пусна до днешните и граници.Тя насъска Румъния и и построи 3 моста на р. Дунав.Румънците минах по тях начело с руския Цар."освободителите"

229

Голям прос

преди 6 години

Ако опозицията подпомага Путин за някаква социална политика, руснаците ще спечелят много. Но и там явно има платени от САЩ провокатори с цел да разрушат Русия. Не са си извадили поука от управлението на Горбачов

228

Не докторе

преди 6 години

До Иво Христовискам датски