18

Юсеин

преди 6 години

Само лудогорец расград

17

Анонимен

преди 6 години

"Но как се промени?"Напълни се с провинциалисти!!Ето така се промени.

16

Анонимен

преди 6 години

До game1Ами дай тогава да преместим и централните гробища пред НДК за да има повече памет за младите и некролози да залепим искаш ли ама на село!

15

Защо ли?

преди 6 години

До стойчоПолагат се усилия навсякъде да има работни места, но това не е възможно, поради липса на качествено население, което има необходимата квалификация. А това е огромен проблем, както за самите хора, така и за бизнеса. Никой не инвео в производство, ако няма кой да работи.

14

game1

преди 6 години

знаете още като слагаха паметника на Самуил в София какви викове и истерии бяха...И въобще всяка Българска кауза - паметник ли ще е, партия ли, инициатива ли - хубаво ли е за България и историята и паметта винаги се вдига врява !!!Тук обаче нямаше...защо ли ?? По-скоро отвън ни дават малко светлина - знаете председателството, запандите балкани, Тръмп каза спомена нещо за националните държави.... Така че явно са разбрали, че достатъчно са ни затрили вече и е време да ни дадат отдих..

13

Анонимен

преди 6 години

До 11И ти не разбираш значение на думата "селянин", което изполваме спрямо пришълците. Да, ние кореняците сме селяни, в смисъла на земеделци и животновъди. Земята в софийското поле е много плодородна и сме в пъти повече селяни от вас, имайки предвид колко декара ниви се падат на едно селско семейство от софийско. Но тук говорим за селяни като Тодор Живков, Вълко Червенков, Гошо Тарабата и подобна болшевишка ***. Това е селянин

12

Yusein

преди 6 години

Samo Ludogorec Rasgrad. Uuu za vas chorbari i uu za lefski.

11

Анонимен

преди 6 години

Стойчо, не е от 25 години, а от 1944-а е тази политика на заселване на прогресивни селяни в София.

10

game1

преди 6 години

Най-хубавото нещо, което се случи на София и България е възстановяването на паметника на 1ви и 6ти полк !!!Има някакво връщане към историята и паметта въпреки чуждите и локалните зловредни сили !Паметникът е по-скоро за младите поколения и също отдаване на почит на войните, които дадоха живота, сърцето и душата си, за да ни има днес, да имаме история и гордост за уповаване !!!Мир вам !

9

Анонимен

преди 6 години

До 6Че то има ли нормални софиянци. Не съм виждал.Добре, че интелигенцията от цяла България преди 140 години дойде в София и направи калното шопско село град. Иречек добре ги е описал кореняците софиянци.Трябваше Пловдив да бъде столица, още тогава си е бил европейски град, или Русе, а не тази паланка.В ИСТОРИЯТА НЯМА НИТО ЕДИН ДЪРЖАВНИК, ЧИИТО КОРЕНИ ДА СА ОТ София.

8

Ангелина

преди 6 години

София е прекрасна! И става все по-красива!

7

Ловеч

преди 6 години

Само ЦСКА-СОФИЯ

6

Анонимен

преди 6 години

Ефекта от безкрайните ремонти на булевардите е незначителен тапите просто се преместват на следващото кръстовище, а за качеството на ремонтите и презастрояването да не говорим.

5

Анонимен

преди 6 години

Стерилен град все едно в него живеят болни хора,градът е пълен стъклен провал все едно го управляват някакви гладни ***,а не нормални софиянци!

4

Анонимен

преди 6 години

До АнонименМинерални извори, планини от всички страни, древна история- ако в тази държава живееха хора, а не крадци и ***, швейцарците щяха да ни завиждат. Жалко.

3

Анонимен

преди 6 години

София можеше да бъде много хубав град, ако имаше главен архитект, който си разбира от работата. Но при положение, че на всяко празно място изниква блок, мол, небостъргач, няма как да стане. Ще става все по презастроено, пренаселено и с огромен трафик, което няма да е от полза за никой. Но когато няма контрол, няма желание за развитие, и единствената цел е да влязат пари в джоба на някой, за сметка на милионите живеещи, това ни чака. Такива дадености няма в никоя друга европейска столица

2

Анонимен

преди 6 години

пренаселването на столицата не е решение на кризата с ниската раждаемост.Работни места трябва да се въздават и на други части на страната.

1

АНТИ

преди 6 години

Вътрешната миграция(към София),спасява само донякъде положението на бай ***.