54

Анонимен

преди 6 години

Абе, а Батко Буби кога? Да празнува народа поредното Освобождение. Моля, побързайте, положението е трагично!

53

Анонимен

преди 6 години

Като чета коментарите,никаква жал или уважение у овцете дето ги стрижат Нападжийте.но явно стрелбата е поръчана от някой с дебели пачки,никой дребен продавач на сергия на пазара не може да поръча снайперист,сега да проверят цялата рода на пострадалият и целият столичен НАП!ама надали...

52

ББ

преди 6 години

Не обичам не отчели се, ръката на Отмъщението ги застига. Рано или късно. Да е за урок на другите!

51

и 1000 не става

преди 6 години

До ПопаСтар, но колко струва данъка, каското(защото ще го гепат веднага),гражданската, гуми и поддръжка? Естествено, че нормален човек не може да си позволи да даде сумата на гореспоменатите неща. пп. не съм онзи по-долу на когото си отговорил.

50

Бибитко

преди 6 години

Нинова, ти си! Предай се и си признай.

49

снайпера

преди 6 години

За НАПаджий, ЧСИ-та, съдии и прокурори си е нужен калашник

48

мандрата

преди 6 години

Зима иде шумкарите слезнаха от балкОна.

47

Ръцо

преди 6 години

по-скоро някой на ниско ниво, разбирай по-честен, е превъртял. горе проблеми нема!

46

Анонимен

преди 6 години

Явно Нинова и Кутев не спят. Дебнали да цяло нощ Жипа, простреляли са човека и са се скрили на Позитано. Батко Буби да прати гавазите да ги арестуват, да ги държи в ареста до края на Председателството. Може и да арестува всички от Позитано, когато вържеш попа, селото е мирно. И Меките китки ще видят и завидят, как мирно, тихо и богато живеем. Как не можем да изхарчим заплати и пенсии, как всеки уикенд ходим до Гърция и ядем суфлаки.

45

Попа

преди 6 години

До 4315 годишна Х5-ца за 13 хиляди е "такъв" джип? Ако смяташ така, имаш значи да поработиш за повече от 700 лева заплата.

44

<><>

преди 6 години

Като нищо стрелеца да не е имал толкова пари колкото му е искал чиляка !

43

Анонимен

преди 6 години

едва ли е случайност, да се намерят причини за стрелбата, сигурно лицето знае защо е стреляно по него или най-малкото подозира, друг въпрос е дали ще сподели с органите на реда, но при всички случаи не му е чиста работата

42

Анонимен

преди 6 години

Всичко си одва на мястото. Колко му е зпалататс на този за да купи им кара такъв джип? Явно е в далаверата и е поел ангажимент срещу тлъсто заплащане. Не го е свършил, не е върнал парите и си го е получил. А може и да е взел тлъста сума, да не е дал на Баце, а Баце не обича да го пренебрегват и наказва. Много наказа досега. Народа казва, от мечка ремичка не ми трябва.

41

Жокер

преди 6 години

Най после загадката е разгадана! Въоръжените социалисти пак клатят властта в навечерието на Председателството.

40

tv

преди 6 години

Винаги има за какво.Надълбоко е загазил данъчния шеф.Много пара е играла.Корупцията до това води до последващи други престъпления.

39

АНТИ

преди 6 години

До ДАДо днес се обиждат на комунисти,преименувани и пребоядисани.Само че там другарите китайски,разстрелват за номера Балкански.

38

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 33Колко закуски е спестил за този джип! Прокуратура има ли в тази държава?Оу, то чудния джип.15 годишна барака за 10000лв.

37

ДА

преди 6 години

До истзабрави да допълниш-"Всички комунисти сега социалисти са въоражени до зъби"-и всички комунисти,сега демократи-бояджии!

36

Баси

преди 6 години

Стрелец - аматьор.Сега, данъчния ще тежи на здравната система.

35

ист

преди 6 години

В тази ограбена държава май само аз нямам оръжие.Всички комунисти сега социалисти са въоражени до зъби. Готвят се пак да хващат гората. Хубавото е че се стрелят един друг.