57

Телевизор

преди 6 години

Да гледайте -сутрешните блокове днес,бтв-Менда,нова-Цецо?На кое място бяхме по свободна журналистика-140!Евалла върнахме се в комунизма!

56

Vaseto

преди 6 години

Като въведат еврото догодина тия 20-30 лв увеличение ще ни излезнат през ........

55

Глаки гънки

преди 6 години

Който му е малка заплатата спрямо труда и квалификацията веднага да напуща и да захваща друга работа. Хора на които им се работи и искат да се квалифицират се търсят под камък и дърво. За мързеливите и гладкомозъчните обаче виновни за безпаричието им са винаги другите - я държава, я работодател. Такива априори са си гласоподаватели на Корни. Милата и тя ги обича колкото Иво тези 80%.

54

Факт

преди 6 години

За това дали един вид живее добре се съди от неговата популация,ех нашата-българската ,явно намалява и то видимо.

53

Крадат милиарди

преди 6 години

Цяла Северна БЪлгария се обезлюдява ударно..В стотици села вече няма кой да погребва починалите..градове като Свищов,Белене,Никопол,Плевен,Ловеч населението се отравя показно..Всички деца с е увреждат ударно от педофили чрез камери.Милиони водачи и пътници се цакат тежко с холограмни оръжия ..Купувани чрез нагъл рекет от МВР ..

52

Анонимен

преди 6 години

Тая агенция не беше ли на брата на Станишев!?Хора манипулират ви грозно!

51

бг смешки

преди 6 години

промивки на общественото мнение много здраво ама българина нали е пр***ста овца и вярва на всичко те това е резултата ......добре само тези които крадат и са във властта ....всичко останало е лешшшш ........

50

Анонимен

преди 6 години

До 46А 1960 по колко телевизора имахте на човек? По колко автомобила? По колко телефона и компютъра? Колко често ходете в чужбина? Колко често влизайте в супермаркета и си купувахте каквото решите? Недей ползва нито една от облагите на модерното време. Карай на боб, сланина и буркани изпратени от село и накрая и ти ще можеш да си купиш жилище както през 1960. Ама не щеш така наши? Тогава защо лаеш?

49

гробищата

преди 6 години

Забогатяваме бавно,неусетно почти!

48

Некъф

преди 6 години

Забогатяваме ли?!!!Сиренето поскъпна със 1,5 пъти, чистото масло със 100%, дори яйцата от 20 стотинки вече са 35-36 стотинки, а да не изброявам всичко включително ток, парно, вода и т.н. и тия вдигат минималната със 10% и ще ни изкарат едва ли не милионери. Ало, управляващите, и най големите балъци в държавата ни се научиха да смятат, че 2+2=4.

47

Анонимен

преди 6 години

Аз не съм се същия съм някои забогатяха то си личи паунди кредити аз не съм те Ка то зеха пяунди забравиха гладните години и добрите приятели незнаино защо са на друга страна не се учудвам но явно има далавера

46

НОВО

преди 6 години

ГЕРБ прие закон за Жителство - ако нямаш адресна регистрация в Населеното Място в което живееш повече от 5 години , нямаш право на гроб - изхвърлят те в контейнера за *** .Което няма лошо де - кучета и котки ще са нахранени .

45

Анонимен

преди 6 години

Българския народ си заслужава съдбата дабе най беден , болен, и нещастен в ЕС щом продължава да подкрепя партии които го докараха до това положение!Всяка година България е напускат 25 000 абитуриенти най умните в поска запад и не се връщат! На първо място сме по корупция няма никой наказан за кражбите от нашите данъци. На последно място сме по икономически растеж от страните в Източна ЕВропа и т.н.

44

Мизерията е навсякъд

преди 6 години

Апартамент в София 1960 г. струва 5 000 лв. Тогава всеки българин можеше да си позволи собствено жилище. Днес това е утопия за 80% от работещите, да не говорим за безработните.За какво забогатяване става дума?

43

Анонимен

преди 6 години

Ама и първи да са БСП - няма как да направят правителство . Само с ДПС тудно се прави правителство

42

Анонимен

преди 6 години

До ПетровЩе сложат и цена на въздуха дето дишате. Нормално е при 80 % ба лъ ци ....

41

Анонимен

преди 6 години

Агентурния апарат зад всички 240 марионетки се пропопуква . И пратиха Сидеров да сондира при русите , той отдава си е техен човек . Ама и русите знаят , че на *** не може да се има доверие . Колко и миловидни снимки да слагате на тези престъпници , времето им изтича , както и на вас от ДАНС

40

Бай Янко

преди 6 години

Пенсиите се вдигнаха с 2%(изключвайки минималната кято я закръглиха на 200) , а инфалцията през 2017-а е към 15%.

39

Анонимен

преди 6 години

Забогатяват но само "някои " не всички.

38

Анонимен

преди 6 години

Добра новина ! Бсп са се смалили с около 300 хил