87

Анонимен

преди 6 години

Само един човек управлява България!И това е Бойко Методиев Борисов.Каквото каже той,това става!Това Парламент,пре---------------И дано това да е така още дълги години!

86

van zant

преди 6 години

Изключително противен човек!!

85

Анонимен

преди 6 години

Пак лъжете бе наглеци....ако ще се лекуват защо е този мораториум ? Аз ще ви кажа защо е този мораториум : Той е бай Иван отТроян ,или за баба Пена от Вършец или за всеки българин ,който е никой в политиката ,защото за вас наглите и алчни политици няма мораториуми ,няма забрани ...за вас всичко е безплатно и когато и където да се появите всички са на крак ,защото и хляба и ножа са във вашите алчни ръце!Вие НЕ работите за народа са а само за вашата ненаситна алчност !Народе събуди се ......

84

СТРАНДЖА

преди 6 години

Да ви кажа честно, Цуцко ми плаща да пиша по негова заповед. Не бях добър в училище, глупав съм, и за да успявам се подмазвам на силните на деня. Разбирам, че Цуцко лъже, Боцето още повече, но Ниновица им бърка здраво яц дебелите за//ци. Разберете ме, трябва да живея, плащам сметки за ток и вода. Знам, че защитавам крадци, лъжци и корумпирани типове, знам го но плащат. Като паднат от власт ще пиша за тези които ще го заместят. Гадно ми е, но не съм образован и не ме взимат никъде. Долно е, да!

83

170

преди 6 години

Само един човек управлява България!И това е Бойко Методиев Борисов.Каквото каже той,това става!Това Парламент,президент,народно събрание,прокурор...са чисто формални институции.Пример с мораториума върху някои лекарства.Каза "НЕ" и всички свириха "Отбой!"Но той няма вина за това-такава ни е Конституцията ,в която не се реализира принципа за реално разделение на властите.Към това се прибавят и личното его нему и на някои от съпартийците му,но това не е съществено.Ясно е,какво трябва да се направи

82

АНТИ

преди 6 години

Само ПРАВИЛНАТА молекула,НАВРЕМЕ онкоболните лекува.Казват:Стига новини фалшиви ?!Ще ни крадат докато сме живи !

81

Анонимен

преди 6 години

Не ви ли е срам герберотъпчета , мизерници ? Пишете тук и защитавате безочливите си феодали . Къде са измислените от ТИКВАТА , 2 000 МИЛИОНА / 2 МИЛИАРДА / , за да лишите хората от живот , за 24 милиона ??? Сега обикаляте телевизия след телевизия да се обяснявате . След всяка глупост , която сътворите по заповед на СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ давате задна !!

80

Анонимен

преди 6 години

Къде са Галевите ,къде е оня мутрата Слави Бинев,къде е Цветан Василев само в тая държава мутра може да влезе в парламента или мутра спокойно да избяга с милиарди и милиони от България ,та какво бръмчиш ти Цвръцко недоправен миндеалл ,8 години вървиш по бай уец и му подпираш топките с четал и памук да не се дрънкат и прожулят генералските макари.

79

Анонимен

преди 6 години

Тия "течове" Борисов и Цветанов си ги приватизираха. Да текат само към Банкя и Апартаментите. Не можаха да преглътнат, че не----------------Имаш ли някакви конкретни доказателства за това твърдение или днес заработваш на Позитано 20 фалшиви новини?

78

Анонимен

преди 6 години

До гневенКолкото и да се стараем да саботираме евро-председателството, ГЕРБ водят първенството по само-саботаж! Искам онзи, който ги съветва да бъде обявен за носител на годишния скункс!

77

Червен клошар

преди 6 години

Единственият шанс на комунистите да съществуват като хора е да са на власт, защото тогава могат да крадат от всички нас. Когато не са на власт те не могат да живеят, защото нищо не умеят да вършат - не са ходили на училище, взели са образование с фалшива диплома, назначени са от други комунисти на позиция без да имат това право.Затова, когато друг е на власт те се стремят всеячески да го свалят и да дойдат те, понеже става въпрос за тяхното биологическо съществуване.

76

До червения клошар

преди 6 години

Това дето си написал за теб ли се отнася? Защото сто процента и ти си имал червена книжка.

75

бай ПЕТКО

преди 6 години

Б.Б. ви насади на тия полози, че пак БСП ви е виновна. Това, което изс..те и с багер не може да се изрине. Чудете се сега за т.н. имидж на "ВОЖДА" ви !

74

Радев

преди 6 години

НЕЩА КАТО РОДНАТА МЕДИЦИНА НИ ЛЕКУВА И ПОСЛЕ Я ДЕДО ПОП Я СПАРТАН

73

Червен клошар

преди 6 години

До До УуууууУправлението на ГЕРБ ще бъде записано като най-черната лична твоя история, защото ГЕРБ не ви дават да крадете и запушиха всички течове в държавата от вашите крадливи фирми.До преди ГЕРБ не издавахте фактури и касови бележки, допреди ГЕРБ правехте контрабанда се лекарства, цигари и оръжие.Сега всичко това спря, затова ревете, затова г-жа Лъжа реве и това ще продъжи докато ви изчистят завинаги, защото вие комунистите сте престъпни и убийци и трябва доживотно да сте затвора!

72

Анонимен

преди 6 години

До ВасилевПръстови отпечатъци трябваше да дава Цветанов на едно друго място, ама отказа, нали? Сега да дава Менгеле! Пациентите не са престъпници!

71

АНТИ

преди 6 години

Безпартийния комунист Б.Борисов, пише кървави страници на днешната ни история.ПРОСТИ, но АЛЧНИ българаzi му се предлагат като уличници, само и само да спечелят нЕкой лев от далавери.А Н А Т Е М А !!!

70

Анонимен

преди 6 години

До До Уууууу 91Най големите престъпници в историята на България са БКП-БСП, която оценка вече заслужиха от целия народ. Никоя партия в България не е участвала в масови убийства и грабежи на имотите на народа освен теористите от БКП-БСП . А такива като тебе са достатъчно неграмотни и не са прочели нищо от историята на Държавата .

69

Анонимен

преди 6 години

До СТРАНДЖАТАСтранджа, ако излееш помия върху един екскремент като горното нещо, най-много да го измиеш! Та, такава работа се рине с лопата, да знаеш!

68

АНТИ

преди 6 години

79, не Ме копирай Дядо Коледа кажи ми,не мога аз да разбера,за илачи как пари да имам,сметките като платя.Дядо Коледа помагай,във Борисовото време,че не мога да крада,като Гербери големи.Някак все пак се оправям,но ще дойде този час,финансово да ме сурвака,Герберския дядо Мраз.