93

Българин

преди 6 години

"Българите някакси свикнахме да ни се отнемат...и заплати, и пенсии...".Радев, кой ти ги е отнел? Ти да си дал от многото получени и получавани пари за сиропиталище, детски дом, старчески дом? Или даваш за тоалети на Десито. Дребнав си, завистлив си, злобен си, необразован си.

92

БРАВО РАДЕВ !!!

преди 6 години

Най-после имаме истински смислен Президент, а троловете на герб не могат да го преживеят. Бълват гадни коментари за парите от партийните субсидии !!! Индианците на Вожда Тиквуний...

91

Анонимен

преди 6 години

"Властта губи човешкият си образ"------------Радев не е ли част от властта? Ккави ги говори?

90

!!!

преди 6 години

Към всички плюещи по мораториума имам един простичък въпрос- виждали ли сте отблизо очите на тежкоболно дете или близък и душата ви не се ли разкъсва от безсилието ви.Който има пари се лекува в чужбина , а който няма е обречен.Дори надеждата че има шанс ,макар и малък да помогнеш на болната душица ни отнеха.Не ме интересува кой от коя партия е.Искам само да бъдат поне малко човеци.

89

Анонимен

преди 6 години

Тука има една маса народ която е мнооого извратена, до кога скъпи ще ми говорите че ви9диш ли трябва да ми е тежко, ама да ми стане много тежко и чак тогава ще се случат градивните неща, а когато ми стане много тежко да ми казвате.., е тъкмо сме на финала, трябва да се търпи... До кога бе скъпи мои, дайте някакъв срок за да потърпим още, а като мине срока, що да не го удължим още малко

88

Джъстиса

преди 6 години

Отдавна го е загубила Радев човешкия облик.В световен мащаб. И не всичко е пари.

87

..

преди 6 години

Марш долни комунисти ЛУСТРАЦИЯ !!!!! Ти и ти си държавник а освен спорове и вето,май нямаш акула да дадеш разрешение просто ... *** квот каже тва става ... Нали чухте йотова какво му каза :)

86

Дядо

преди 6 години

Някой няма ли даде на тая фуражка некой самолет да шофира и да мълчи. Мнение от хора на Кремъл неща! Сърбал съм ви попарата от както съм жив.

85

Анонимен

преди 6 години

"Толкова ли не могат да изчакат 6 месеца да ни мине председателството и да не ставаме за смях ?"Стига си манипулирал! Стига с това колониално мислене! И Белгия ли стана за смях, че нямаше правителство през периода на евро председателството си? И, да! Точно времето на председателството е най-подходящото време за всички видове протести! Това заслужава власт, която Е ЗАГУБИЛА човешкия си облик!

84

Анонимен

преди 6 години

До Penefski 75"Винаги съм искал да летя до Баку, Азербайджан,"----------------И аз само за това съм мечтал. Просто сън не ме хващаше. Сега благодарение на народния президент всички можем да ходим в Баку, а той ще се жертва да търка паветата на Париж и Деситу да търпи компанията на невъзпитаната и досадна мме Макрон.

83

Анонимен

преди 6 години

Президента просто говори недвусмислено че липса мъдрост и държавническо мислене.А тука виждам че има хора който оправдават тази липса на управляващите.

82

Подкрепям Ветото му

преди 6 години

Онко-болните и техни родители, деца и приятели щяли да подкрепят Президента Радев с мирно шествие около зградите на президентсвото и парламента

81

Руми

преди 6 години

Този ,от Румен грипена,май стана Румен ветото!Я му дайте ,всички законопроекти ,та да наложи вето наведнъж!

80

Тиква

преди 6 години

До 76 , я коментирай като имаж държавническо мислене вота на недоверие, който искат тиквите от БСП. Дали сега му е времето? Толкова ли не могат да изчакат 6 месеца да ни мине председателството и да не ставаме за смях ?

79

Анонимен

преди 6 години

"Властта губи човешкият си образ" ,но президента запазва образа на Нинова.

78

Анонимен

преди 6 години

На който не му харесва в България, да ходи да емигрирав Азербайджан! Само хейтъри тук да му писне на човек! Добре, че президента Радев ви е осигурил такава редовна линия, че да има къде да бягате!

77

До №61

преди 6 години

Там ред няма. Знаеш ли колко бабички можеш да изпревариш? И аз ти казвам:"полека,бе". Май и ти се "разнечти".

76

Анонимен

преди 6 години

Президента е абсолютно прав,няма държавническо мислене.А кой и с какво да мисли!Оня с големата тиква вместо глава може ли да мисли?

75

Penefski

преди 6 години

Винаги съм искал да летя до Баку, Азербайджан, но досега е нямало такъв редовен полет. Сега, благодарение на президента Радев, ще се осъществят мечтите на толкова много българи!!!

74

Анонимен

преди 6 години

Герберската ссган сън не я лови,че Радев стана любимец на народа и при един директен вот срещу Суджука ще го бие като маче у дерек.