75

ууу

преди 6 години

До Анонимен 96но коментари на профани не се трият, а се адмирират, нали? А кои са големи играчи е ясно - сороскиите два реда сополи го показват. И много се радвам, когато в наши медии цитират продажни елементи за тежест на продънената си медийна политика.

74

Българин

преди 6 години

Недейте на плювате Путин, защото Русия е последната преграда пред американските еврей дето пилотират САЩ накадето си поискат! А имайте предвид, че еврейте НЕ обичат европейците и озобщо белия човек! Американците са добри хора, но ги е проял този ***, който ги използва за пъклените си планове! Някой казват, че еврейте са накарали Хитлер да подхване втората световна и след това да нападне Сталин заради комунизма, та тогава загинаха около 50млн. бели! Значи и ние ги мразиме ! !

73

Анонимен

преди 6 години

Айде към вкъщи. Големите игри са глобални играчи , не за локални бедняци. Бай бай.

72

Анонимен

преди 6 години

"Великите" руснаци неневиждат "краварите", но само да подушат зелените краварски пари, очите им се навлажняват и започват да въртят опашки като бездомно куче пред баничкарница. В Русия с рубли се пазарува в кварталната бакалия, но дори и Лада на старо се купува с омразните краварски пари.

71

въх

преди 6 години

Как кой ще помага на ислямския диктатор,естествено че Гвардейците на Ислямската Ревплюция на Иран,най добрите приятели на другаря Путин.Ако се наложи и ислямските бойци от Хизбула са на среща.Всички тези прекрасни ислямисти ще борят лошите ислямисти от ИД.Важно е диктатора да остане на власт,а хилядите сирийци които се даваят в морето всеки ден те не са грижа на Путин,спасителя на сирийския народ.За него Сирийския народ,това е Асад,по руски обичаи.

70

Анонимен

преди 6 години

Русия освободи Сирия, а краварите ще хвъркат пак до луната. А камилата, а камиларя.

69

Факт!

преди 6 години

До АнонименРусия не само трябва ядрено ами после да поръси и с химическо и биологично оръжие до пълното изтребление на идил и ефреите след това може и Иран да намине.Жидо.ете само проблеми създават те с нищо не са допринесли за човечеството.Това са полухора за съжаление са още живи!

68

Анонимен до 75

преди 6 години

Написал си куп глупости, ама хора с мозък като на врабче толкова могат.Мигрантите са дело на юдео-масоните и тяхната маша сащ.Прочети за планът Калерги, изкарай си завряната глава от пясъка и ще видиш от къде идва злото.израел и техните васали сащ се опитват да унищожат Европа, за да властват над света, хората с най голям интелект са Европейци, Европа е християнска, унищожаването на бялата раса е в подем докато има такива заблудени като теб.

67

Анонимен

преди 6 години

Затова си купих Huawei mate pro 10, да го духат кравешките служби.

66

Китай N1

преди 6 години

Не се безпокойте демократи Китай е новата свръх супер сила а нали знаете това какво значи!?Времето ви изтича!!!

65

Тежък Сокол

преди 6 години

83 Сирия е в руини благодарение на Русия , 500 000 жертви, 10 000 000 вътрешни и външни бежанци и всичко разрушено.

64

Анонимен

преди 6 години

Асад е пътник щом като Путин се изтегля

63

Анонимен

преди 6 години

90% ОТ НЕЛЕГАЛНИТЕ ЕМИГРАНТИ ИДВАТ В ЕС ОТ КЪМ ТУРЦИЯ~~~~ОГРОМНИЯ БЕЖАНСКИ ПОТОК СЕ ПОЯВИ СЛЕД КАТО ЗАПОЧНА ВОЙНАТА В СИРИЯ !!!ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА СЕ СЪЗДАДЕ ЗА ДА СЕ БОРИ С ВОЙСКАТА НА КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ В СИРИЯ И РЕЖИМА НА ПУТИН В СИРИЯ!!!ПУТИН ОТРОВИ ЕС С БЕЖАНЦИ! ПУТИН Е ОСНОВНИЯ ВИНОВНИК ЗА ПОТОКА ОТ НЕЛЕГАЛНИ ЕМИГРАНТИ КЪМ ЕС!!!!В ПУТИН НЯМА НИЩО ХРИСТИЯНСКО И НИКОГА НЕ Е ИМАЛО!!!

62

сащ=тероризъм

преди 6 години

Една държава - Сирия, беше спасена от най-тежкото робство - краварското!Докато на света съществуват примитивите ФАЩ, ще има тероризъм и избити невинни хора!

61

Анонимен

преди 6 години

ПУТЛЕРОЦИД ЗАПЛАШИ, ЧЕ ЩЕ ИЗПОЛЗВА ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ АКО НЯКОЙ ТРЪГНЕ ДА СВАЛЯ РЕЖИМА В СИРИЯ ТОЕСТ НЕГОВИЯ РЕЖИМ ТАМ :D НЯМА ПО-ГНУСНО И ЖАЛКО СЪЗДАНИЕ НА СВЕТА ОТ ПУТЛЕРОЦИДА!КАКВИТО И САНКЦИИ ДА СА НАЛОЖЕНИ НА БЕЗБОЖНОТО АНТИХРИСТКО НАСЕЛЕНИЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ СА ПРЕКАЛЕНО МАЛКО!!!!

60

Анонимен

преди 6 години

70 АААААА не си съвсем прав , сега изпадат в православен талибанизъм . Такива чудесии има в нета че човек се чуди как е възможно в 21 век да има такива дддебили

59

Анонимен

преди 6 години

ЖАЛКО ЗА СИРИЯ, ЧЕ КОМУНИСТИЧЕСКОТО БЕЗБОЖНО НАСЕЛЕНИЕ НА РУСИЯ ГИ ИЗБИ И ПРОКУДИ ОТ ЗЕМЯТА ИМ!!ОТКАКТО Е НА ВЛАСТ БАШАР АСАД ИЗОБЩО НЕ Е ИМАЛО НАПУСКАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ И ДОКАТО Е НА ВЛАСТ ПИОНКАТА НА ПУТЛЕРОЦИД ТАМ НЯМА И ДА ИМА НАПУСКАНЕ!!!!БЕЗБОЖНОТО НАСЕЛЕНИЕТО НА КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ ЗАСЛУЖАВА СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ ЗА ТОВА КОЕТО СТОРИ В СИРИЯ И УКРАЙНА!!!!

58

Башар живее

преди 6 години

На руска подводницаСамо да си покаже носа на сушата и Ще го като Садаам неговите хора

57

Равносметка

преди 6 години

Опят обосралисХотели лучше- получилась как всегдаРушките *** се прибират бити от хора воюващи за Родината си

56

Анонимен

преди 6 години

До Българска поговорка Тази поговорка си я изсмука от г..за . Как си навря главата чак там ? Велико постижение ,многополов !