175

Анонимен

преди 6 години

КАСКЕТИ 109 СТО И ДЕВЕТ ЕВРО МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА В ДЪРЖАВАТА ВЛАДЕЕЩА 17000000 КВАДРАТНИ КИЛОМЕТРА ПЛОЩ И ХВАЛЕЩА СЕ С НЕИЗЧИСЛИМИ ПРИРОДНИ РЕСУРСИ!!!!!Само Венецуела е по-зле,най-много нефт а хората умират от глад,добре че комунистите не сте завладели Сахара че щеше да има недостиг на пясък.

174

бг

преди 6 години

Тази жидо- нацистка статия ни обясниава какво се случва в САЩ и що за избори има там.

173

Анонимен

преди 6 години

Този иска да настигне нашия Тошо по години. А може би Мугабе от Зимбабве?

172

Анонимен

преди 6 години

109 евро миниммална заплата в Русията ви каскети,а уж е "сама я магучая",ей долен червей много ли искаш да се върнат 1000000 турци и роми????

171

Русия е велика

преди 6 години

Крим е руски, свикнахте ли?

170

бг

преди 6 години

Бенямин Натаняху- начело на Израел четвърт век,но успех ли е това?

169

Русия

преди 6 години

О. колко сме жалки, със и без...

168

Анонимен

преди 6 години

До анонимен 187 руснаците са роби на държавата си а българина на европа и америка ти бе неграмотен долен червей като бяхме "роби"на русия бяхме 9 милиона сега колко сме и ще те питам след 4 години когато трябват да връщаме първият заем на ес.тогава от къде ще ги вземе бг също като гърция все по в газа щото имаме супер икономика ха ха ха ха ха ха ха добре дошли в европа заем заем до дупка пазар на европейски ***

167

факти

преди 6 години

Русия 2000 година, началото на управлението на Путин: разлика между раждаемост и смъртност, минус 950 000 душиРусия 2015 година - разлика между раждаемост и смъртност, плюс 60 000 души

166

Анонимен

преди 6 години

Помолете Deutsche Welle да напише един анализ на нещата у нас. За Путин вече знаем, за Тръмп - също, покрай него - и за Ким Чен Ун. Всички са маскари, както казва героят на Алеко. Ама, напишете нещо и за съвременния му модел от Банкя.Щото само лентички, празни приказки и екскурзии в чужбина, все се повтарят. Нещо ново, смислено за Боко чакаме. От Deutsch Welle ...

165

Анонимен

преди 6 години

Добър или лош, ще остане в световната история и ще буди респект, не като нашите боязливи мекеренца.

164

Анонимен

преди 6 години

Велик човек !

163

****

преди 6 години

Трагедията не е нито за Русия,нито за Путин,трагедия е за запада,че им спират кранчето,и арабският свят започна да вярва повече на Русия,отколкото на сащ и нато,и се очертава западняците да вият като бити койоти още 6 години,ей това е трагедията.

162

Анонимен

преди 6 години

Copocoидните тpoлoвe започнали да плачат на чужд гроб. Нека да погледнат нашата държава, която всеки ден се изпразва от всички по-кадърни и работливи хора защото у нас упправлява повече от 10 години диктатура подкрепяна от запада начело с неграмотен кофпомпаджия и физкултурник завършил училище зза бавноразвиващи се.Руснаците много добре виждат алтернативата Украйна, която бе разбита от запада за няколко години и сега за властта там се борят две американски марионетки, като единия е грузинец.

161

Анонимен

преди 6 години

Не знам как е при диктатора Путин, но като идват обикновени руски семейства по морето виждам все по-добре облечени, културни хора и начетени хора, нямащи нищо общо с примитивната бантустанска култура.

160

Анонимен

преди 6 години

До ХДа заробят русия??? Да заробят робите????? Да заробят "доброволните роби"? Да "заробят " нещастниците опиянени от препарат за вана??? Да бе!! Ей ся някой ще "зароби" 100 милиона освирепели от глад люде!! Как па да не! Кой ще си прави харакири?

159

Ruskii

преди 6 години

Лекувайте се!! Нас не ни мислете. И се пазете.

158

до неразбрал

преди 6 години

Четвърти мандат на Путин не е трагедия за него, а за народа.Той е късметлия защото други свършиха като търговци на куфари, умряха от алкохолно натравяне и т.н.За него връщане назад няма. Той и Сталин е скучаел като чете статии за себе си, но не ги е опровергавал.

157

Анонимен

преди 6 години

Ами тъпо....като Дойче веле,статия.Добре спонсорирана личи.А вие се излагате ,като сайт.

156

Х

преди 6 години

Всички се изтриха от писане коооолко лош бил Путин! А вие какво искате? Да остави на Америка да разграбят родината му,както разграбват България? Шапка му свалям че дава отпор на всичката ***,която иска да зароби Русия!