7

Анонимен

преди 6 години

Има! Потвърждавам! Ние може да не ги стигнем, но те отдавна ни посещават! За сега само ни наблюдават! Още през 1983 година на връщане от тогавашния Ленинград, след като прелитахме Минск първо ръководител полети ги беше видял на радара и ни попита по радиото, дали наблюдаваме в ляво от нас, непознат летателен апарат. Тогава ги видяхме! По всички земни науки които сме изучавали няма летателен апарат с формата на сфера която преминава в вертикален конус. Контурите му бяха обвити в сияние.

6

Анонимен

преди 6 години

Ceko, като не си информиран що плямпаш наизуст, бе? В мления път имало милиарди галактики??? Това е най-идиотското изречение за годината в този сайт.

5

ceko

преди 6 години

Само ограничен мозък би могъл да си мисли, че сме сами. Само в млечния път има милиарди галактики с милиарди слънца!!! Но малко хора биха могли да си представят за какъв обем става въпрос, просто човешкия мозък е ограничен, все пак до преди няколко стотин години земята е била плоска и слънцето се е въртяло около нея все пак! :)

4

ГАДОРЯН

преди 6 години

Напоследък се чудя дали Вселената не е един колосален пясъчен часовник и материята бавно пада надолу. Кой знае.

3

ГАДОРЯН

преди 6 години

И да има, нивга няма да се ръкостискаме с тях. По простата причина че разстоянията са умопомрачителни. Няма как да ни намерят и достигнат.

2

Анонимен

преди 6 години

do 1 При такава безкрайна Вселена леко тъпo( меко казано) е да смятаме, че сме единствените живи същества в нея.

1

Анонимен

преди 6 години

Абе те хората вярват и в богове и демони, и караконджули, но съществуването на извънземните е малко по-вероятно - поне е научно и логически обосновано.