187

Анонимен

преди 6 години

Ако има натуриални актове за имотите да си му ги върнат.Сега не е нито социализъм нито комунизъм.Така че си е прав.После ако иска да си ги продава ,негова работа.Ако един ден ако се върне пак комунизма,те ще станат пак държавни защото всичко сенационализира.Както беше навремето в казармата.Нищо не се губи,само се сменя притежателя.

186

Анонимен

преди 6 години

Айде сега да видим държавата ли има по-големи топки или дедо.

185

Djak Sparo

преди 6 години

Ако си спомняте цървула не търсеше бащино ,и щеше да оправи България за 800 дни!?!?Дойде заграби и *** където и каквото можеше сега има наглостта да ръси простотии а българите търпението да не наритат уродливият мародер.*** ти робският народ!!!!

184

гг

преди 6 години

Между другото ,ако има Българи,който още се чудят кой сме всъщност преди да станем християни .Родът Дуло-Ирник-Ернак-Атила и 1 е Баламбер от Хуните -Кимерийци.

183

Анонимен

преди 6 години

Един недостатъчно образован старчок върти на пръсти цялата държава вече 20 години.Май ще се окаже прав за чипа в мозъка ни.

182

Пепо

преди 6 години

На тоя "цар" не му се чуваше гласчето, докато някои мошеници не го издигнаха за министър, и големите ***, вярващи в лъжите му не го избраха! Да му забранят със закон да влиза в страната ни, не само него но и потомството му! Изземване на всички негови имоти тук, и да съди и филанкишията после.

181

gg

преди 6 години

Време му е да си стяга багажа .Докара за 800 дена Доган,Пеевски,братя Велчеви .Няма нищо общо с Българския трон .

180

Анонимен

преди 6 години

Тези дни един сръбски (босненски) генерал сложи край на живота си в съда в Хага,в знак на протест срещу несправедлива/според него/присъда,защото имаше достойнство и чест.Дали нашите политици ще проявят национално достойнство да игонят този нахалник,пък нека после ни съди,колкото си иска.Готов съм да инициирам всенародна подписка да платим ако ни осъди в Страсбург и да се отървем веднъж завинаги от него.

179

www

преди 6 години

НАЙ ГЛАДНИЯ ЦАР ЖИВЯЛ НЯКОГА В ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ.....

178

Анонимен

преди 6 години

Само че Симеон не е български цар, затова можем да си го плюем колкото си искаме. Няма българска кръв в него. Ей на, покажи ми цар с българска кръв, милеещ за България, ще си го уважаваме. Ама тоя измамник - никога!!!

177

До 183

преди 6 години

За да бъда по-точен,а и да ме разбереш,ше ти кажа,че държавата си е върнала нещо,което си е нейно.А че Симеон казва,че са му "взели",има право да си дрънка всякакви нелепици.

176

Анонимен

преди 6 години

Ще му върнат имотите ама какво ще стане с горите? Аз съм за да му ги върне държавата,те са си негови,ама само да не сече

175

Анонимен

преди 6 години

Абе той че е за изгонване,за изгонване е.Ама тия,които му предложиха да стане м-р председател,къде им беше акъла?Или и те са като ония,дето доведоха дедо му.Истината е,че покрай него и те забогатяха.Т.е.ползвали са се взаимно,а народа духаше супата.Да ви е сладко.

174

мазепа

преди 6 години

До До 179Истината е една. Вапцаров е велик поет, но това не му дава право да убива хора.

173

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Какво очаквате от един немец - да ни уважава ли?Да милее за България ли?Ние му се хилехме, той ни мандръса..

172

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВзема се нещо, което не е твое. Как държавата ще вземе нещо, което си е нейно. Помисли бе алоуууууу, включи си мозъка.

171

До 179

преди 6 години

Ти не си българин.Повече нищо няма да кажа.

170

Анонимен

преди 6 години

Царя:Щом са държавни,защо ни ги взеха?Ами точно за това,бе алоууууу,пии гинко билоба,че нещо съвсем си взел-дал.

169

Анонимен

преди 6 години

Това е единственото добро нещо което Русия е направила за българия,да изгони царя.

168

мазепа

преди 6 години

До АнонименБащата на този дядка увеличи България без един изстрел, а Вапцаров, пардон ''ръководителят на минно-подривната дейност'' в групата съветски диверсанти, дошли и финансирани от СССР през 1941г. е осъден на смърт не от Борис а от българския съд.