105

Анонимен

преди 6 години

Трифонов повече от 20 години е на екран, това дори "дързост и красота" не успя да постигне.80%, ако не ви понася, заради партийната принадлежност, прочетете Ботев " В Механата" казано е в края"...а вий, вий сте ***."И е прав, защото някакви СВОБОДНИ медии ще ми цензурират цитата, но вие не виждате по-далече от носа си. Трифонов ще ви оправи)))ако не успее- няма страшно, ще се появи друг.ЧАО.

104

Терца

преди 6 години

До Слави - защо не ?Заради такива готованци като теб, огромна част от кадърните хора избягаха от България. Ти цял живот стоиш и чакаш някой да те оправи. Със сигурност си бил голям поклонник на ГЕРБ, но понеже не са те "оправили" затова сега ги плюеш и чакаш Славчо да те оправи. Обаче и той ще те оправи, колкото и предишните са те оправили.

103

Слави - защо не ?

преди 6 години

Волен синьото око , незнам дали е наясно но който се е опитал да се коалира с ГЕРБ после се разпада и почва пък да ги плюе. Спомнете си Яне Янев как първо защитаваше и после плюеше по гербаджиите, ами ду ду ка Бареков, ами ОДС ? :) Всички са смлени от мафията ГЕРБ. Скоро очаквайте разпада на тройната коалиция псевдопатриоти , а след това и Борисов 3 !

102

Анонимен

преди 6 години

И Сидеров е гьотверен Слави и той

101

107

преди 6 години

Личи ти,другарю,че си чиновник.Държавен служител,който не върши физическа работа,а обработва документи.Овен върху чин-чиновник..

100

Московские новости

преди 6 години

Сидеров влезе във властта и веднага изостави руските ценности и Православието, които така настървено се опитваше да наложи в България.

99

Анонимен

преди 6 години

Trii da ti *** anusa s Hemoroidi

98

Касапа

преди 6 години

Хфани единия блъсни другия

97

Чиновник

преди 6 години

До Слави - защо не ?Голяма каша е в глватата ти, другарю. Нищо не ти се разбира. По принцип слабоинтелигентни и опростачени пейзанти като теб, се управляват изключително лесно. И за вас няма значение кой ви управлява. За вас е важно да се мислите за големи специалисти по всичко.

96

GRN

преди 6 години

До АБВТова е до заблудените овце, които до вчера пееха дитирамби за Сидеров, днес го хулят със същото настървение. Същото е и за Барека, и за Симеон, и за Станишко и за кой ли не.

95

Анонимен

преди 6 години

Присмял се хърбел на щърбел или хвани единия - удари другия. И тези двамата са част от елита на държавата.....мани, мани...

94

Анонимен

преди 6 години

До Слави - защо не ?Не съм кон с капаци и затова не гласувам и не гледам телевизия, камо ли Слави.Не очаквам да го одобриш, но и не ми пука...А плашенето с ДПС и БСП лично за мен е смешно, защото не разбирам КАК ИМ НАМИРАТЕ РАЗЛИКА, ЗА МЕН СА ЕДНАКВИ ))) В парламента са, всички взимат големи заплати, докато се карат и се правят на опозиция, а пък вие *** за тях и си съсипвате живота.Айде давай с обвинението, че заради такива като мен сме на тоя хал, понеже не гласувам.

93

Анонимен

преди 6 години

Малко ти беше боя преди мишок, целия трябваше да пръскаш кръв мухъл с мухълитеееееее

92

Слави - защо не ?

преди 6 години

До GRNПрав си , лошото е че тука дето сме разбираме повече от политика ( и не само ) от колкото тези които ни управляват. Самият Волен в управлението е пародия разбирате ли къде се върти морала - по добре с тоя дето би студенти във ВИТИЗ от колкото с БСП и ДПС . Ако на такъв принцип се прави политика - здраве му кажи . Борисов за мен е кадърен , принципен но се заобикаля от хора които рушат всеки ден авторитета му ! Доказано е - министрите му са кухи *** ! И защо - само и само да е на власт!

91

АБВ

преди 6 години

До GRNТочно така е. Вярно е това, което си написал. Но защо пишеш " вие "? Ти не си ли от тези" Вие"?

90

Слави - защо не ?

преди 6 години

Жеко, ойлюв си и ойлюв ше си останеш. Страна се управлява с експерти !!! Какво като са нови ? Ти си по закоравял комунист от лидера си Борисов бе - дърти номенклатури в партитя само и млади хора с идеи и принципи не могат да се докопат. БСП са така - все едни и същи , все едни вехти , все едни с остарели принципи и само говорят като пияна жена . Ами да се даде път на експертите , доказали се в своята област !е ти един пример Миглена Кунева одобряваше ли я за министър на образованието бе кауин ?

89

GRN

преди 6 години

Ами така е драги ми форумни смешници. Политиците си разиграват театрото, вие се пените по форумите :-))) И Сидеров, и Ципрас, и кой ли не: излъга ви, взе властта, обърна палачинката и служи на господаря. А вие - сте пак пред клавиатурката.

88

Слави - защо не ?

преди 6 години

До Анонимен 90 Защото най вероятно си кон с капаци който гласува за партия винаги а не за личност. ГЕРБ му кажи и то само отива , да си пуска бюлетинката ама защо ... незнае. А да , да не дойдели ДПС или БСП на власт. Ей затова не знаеш , щото си промит мозък. Кажи ми кой успешен министър на ГЕРБ познаваш като Слави не го познаваш - Миглена Кунева ли , Вежди Рашидов ли , Симеон Дянков ли , Петър Москов ли ... все хора които съсипаха цели сектори !!! Никога повече ГЕРБ , ***

87

До Волен Сидеров

преди 6 години

Волене,ти направи само едно единствено нещо : Да умърсиш всеки от себе си.Ти погнуси и най ревностните ти съмишленици,ти направи думата НАЦИОНАЛИЗЪМ *** дума.Ти отврати всичко и всеки от себе си.Ти си оправи финансовото положение за сметка на всички които ти се довериха и бореха за теб,за партията за идеята за каузата.Ти си ПОДЛЕЦ и изгуби каквото и да е доверие.Ти си живия пример на ПРЕДАТЕЛСТВО..ПРЕДАТЕЛ ЕДИН ПЪТ,ПРЕДАТЕЛ ЦЯЛ ЖИВОТ

86

Анонимен

преди 6 години

Как може да желаем свалянето на Божествената Кратуна, нали?Ще ви тричим скоро, гербавите кучета!