14

Анонимен

преди 6 години

Малолетните поемат вината!

13

амбразура

преди 6 години

Добре, де! През ден тук цитират какво коментирал Борисов във Фейсбук като е ясно, че нито има време, нито речник за повечето от словата.Поне пишете, че така коментира от името на премиера без да го пита неговия сол как беше там топките паж Николов лавандуловата прическа, мекестата китка.....

12

Анонимен

преди 6 години

До аБОРИСОВ НЕ ЗАВИСИ ОТ ФЕЙСБУК.

11

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Кой стои зад профила на Бойко Борисов?ВСЕКИ БЪЛГАРИН И ЕВРОПЕЕЦ!!!

10

Анонимен

преди 6 години

Досега по новините все излизаше по повод разни събития: "... написа в профила си премиерът Бойко Борисов". А то не било вярно. Поне знае ли как се включва компютър?

9

а

преди 6 години

Фейсбук трябва да му изтрие профила в такъв случай !

8

а

преди 6 години

Значи Бойко Борисов да съди този Николов ! Не разбирам как някой ще пуска от името на Премиера, а всъщност не е премиера ? Как профила му пише, че е потвърден и не е фалшив, а всъщтост този Николов казва, че е фалшив ?

7

Анонимен

преди 6 години

Тоя матросовец дето си залага зад ника на амбразурата какво иска да каже, че е правил нещо си от името на Винету без да уточнява кой кой е правилно ли го разбирам. Сега остава да го отнесе той, а не вожда да се свети името му.

6

Анонимен

преди 6 години

Аполитичен съм, но ми става много смешно, когато публични лица - били те политици, журналисти или участници в реалити формати, започнат да се тюхкат - Ох, какво ще кажат децата ми като видят това, как ще го обяснявам, как ще ги възпитам. Хайде стига глупотевини и театро. Като вземат големите пачки, що тогава не говорят за морал на децата, ами все като са в кофти позиция. Аман.

5

смях

преди 6 години

Доста страхливо.

4

zeus

преди 6 години

Това беше ясно, Еднокнижника не може да каже две думи на кръст, какво остава да ги напише вярно. По-интересното обаче е, че Баце ще се отрече и от майка си, само и само да не е виновен той за нещо.

3

Анонимен

преди 6 години

Тиквата е дал милиони на Йoнчева народни пари, защото сме Дубай,, а в САЩ филма се снима и после се продава на медиите или на кината, но при нас явно данъкоплатеца плаща за филма и после плаща за да го гледа. Тоя съвсем се оплете в лъжи и скоро ще го скъсат по рисуване.

2

Даскала

преди 6 години

Да се съдиш с Бойко Борисов е все едно да се заровиш в свински Л.А.Й.Н.А!Само ще се оцапаш и умиришеш!Не случайно адвокатите на мафията и престъпния свят поеха защитата му!.

1

смех

преди 6 години

Тоз от снимката толкова ***, че и смс не може да напише.