38

Циник

преди 6 години

А лекции за кючеци кога?Аут бил отт политиката - шута смешен...щял още 2 години да цоца в Брюксел - има си хас!

37

Безценно !

преди 6 години

- Това са някакви българи, хора които можеби по цял ден стоят утях и коментират неща които не познават от вътре от кухнята ! - За хубаво или лошо Никойа Бареков е евродепутат.Идеята, една от идеите на студентски съвет е да среща самите студенти с най различни общественици, бизнесмени , хора *** а , *** а , *** кариерата ! -цитати *** а , *** а , *** Студенткси съвет

36

Petrov

преди 6 години

каквито студентите такива и лекторите. какво плачат толкова.

35

Анонимен

преди 6 години

До СрамАми явно си в среда, където висшето не е важно :-)))

34

До: Men

преди 6 години

Ами какво да ти кажа, МЕЕЕЕН, като човек, който е завършил една от водещите специалности в УНСС, аз и хората като мен можем да коментираме УНСС с всичките му предимства и недостатъци, какви какви проблеми сме срещнали и какви възможности не сме. Но ти като какъв точно го коментираш? Направи едно проучване колко от хората, които охотно плюят УНСС, докато завършат някой друг велик университет, но после отиват да изкарат една магистратурка там. Щото е много лошо...

33

Срам

преди 6 години

До MenЗа мое съжаление, аз съм го завършил. Просто, защото беше възможно най-евтината алтернатива, а нямах никакви средства за нещо по-качествено. Сега обаче като ме питат къде съм завършил предпочитам да казвам, че нямам висше...

32

от ръководството

преди 6 години

На лекцията на Владо Кузов първите 2 реда са за студентки - майки с деца , моля да не ги пререждате ! От Студентски съвет

31

Анонимен

преди 6 години

Неграмотни суденти, висшисти на килограм бъдещи келнери плюйте по Бареков.

30

Анонимен

преди 6 години

Това не беше ли този дето ни информира за "Костинбродската афера"? Ами на запад е нормална практика да наемаш хакер да ти оправи киберсигурността, касоразбивач да ти оптимизира заключващата система и т.н. Сигурно това са целяли от Студентския съвет на УНСС? Хаха! Колажите са точно на място!

29

Анонимен

преди 6 години

Г.лупаци Ким е класи над тия, Ким управлява от няколко години нашите са във властта от по 30-35 години превърнали са политиката в професия Имаме не един а 300 диктатори. Бареков ви е проблема.

28

Мнение

преди 6 години

До ГробокопачМисля, че за тези гафове е виновно ръководството на университета. Тези хора направо започнаха да се подиграват на студентите. Как може да поканиш за лектор един простоват човек и да му осигуриш пълна зала, а той да те издъни и да те направи за смях... Казаното важи за премиера, който се държа като селянин, и сетне издънката с с Бареков. Какъв е този ректор, какъв е председателят на Общото събрание на УНСС и какво правят членовете на АС?! Такъв цирк не си спомням.

27

Анонимен

преди 6 години

Ний студентити *** селу ше се радваме да видим тоз велик чувек , нашият бащица отново, поканети *** пак , че да чуем поне колко добре живеем. Да ни каже колко сме добре и да ни каже колко е убаво да сме си на селу и да гледаме овци , за кво ше учим бря ! Да ни кажи колку е вредна сланината и чи не трея да га ядем щоту той плаща да ни лекуват - на кой плаща то лекари на село няма и в градо няма... ама я ше стана икономист , ще вляза в студентскио съвет , че каня мърди и че зимам хонораро.

26

The big щепсел

преди 6 години

А не е ли гавра със студентите да ги облъчват с такива лектори. Сигурен съм, че присъствието е "желателно" иначе... като едно време - самоотлъчка от манифестация и после. Как ли са ги притискали за да отидат да слушат еднокнижника ... нормален и независим човек едва ли би паднал толкова ниско!

25

Анонимен

преди 6 години

Студентите да канят всеки ден Сикаджията, който ще им разказва за Хубавия живот, Светлото бъдеще и ежеседмичните екскурзии до Гърция. За Високия стандарт, съвременното образование и качествената медицина. За увеличената раждаемост, за супер държавната администрация в която няма неграмотни калинки. За качествните магистрали и пътища, за намалените цени на ток, вода, горива, лекарства, храни, за все по-щастливия българин който прави дете след дете. За изчезналата миграция и връщането на българите.

24

Men

преди 6 години

УНСС имал реноме? Има ама да не казвам какво е, че ако бях студент там щях да потъна в земята от срам...

23

Анонимен

преди 6 години

Ректора, който пращаше студентите да емигрират, няма ли да се покаже и да каже нещо??Или и той, типично по комунистически/герберски...се крие в миша дупка?

22

Анонимен

преди 6 години

Студентски съвет да покажат дали имат топки , че май са дупедавци всички там като ги гледам

21

Гробокопач

преди 6 години

До св.св.Маркс и ЕнгелсСтудентският съвет, вероятно е един вертеп от слагачи, блюдолизци и подмазвачи със силно партийни пристрастия.

20

ади ве

преди 6 години

Следващият лектор в УНСС ще бъде - Р. Плевнелиев , който ще чете лекция на тема ,,Особености на вагината - трактат за един велик политик" . Чух го , да казва на Д.Банова че ще има лекция в УНСС като я изпращаше/ После се приближи към нея и и каза - Деси... страшна п*тка си , а тя се засмя и каза - мерси и ти мило ...

19

Гробокопач

преди 6 години

Политиците не трябва да четат лекции в университетите, з атова си има хабилитирани преподаватели. Тази практика е нова политизация на образованието, изнасилване на личността и превръщането й в електорат. А хабилитажите не могат да членуват в масонски организации, защото тогава цялото висше образование, ще е под контрола на неправителствени организации.