10

Анонимен

преди 6 години

Не мисля, че причината е откровен де би ли зъм. По-скоро такива изказвания са плод на агонията на залязващия хегемон. Бяха се взели твърде насериозно, но Путин им събори въздушния замък.

9

русия=джудже

преди 6 години

До фактСАЩ имат най-много съюзници по света в лицето на най-развитите страни.САЩ са най-влиятелната и могъща държава и са с над 800 военни бази на всеки континент.Имат пълното право да бъдат където си пойскат след като са получили позволение от другата страна.Също така, още не се е създала държавата ,която може да поставя ултиматуми на САЩ.

8

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха май не само у нас има де би ли и то на ръководни постове. Не знам как може да бъде коментирано такова изявление, ако изобщо е вярно предадено .

7

пъпеш

преди 6 години

а ,,моля" каззал ли е, че не е учтиво така

6

факт

преди 6 години

Иран се намира в близкия изток,а какво прави САЩ там?подкрепя терористите и убийците и прави преврати!САЩ нямат място там и Иран им го показва ясно...

5

Анонимен

преди 6 години

Иран работи за укрепване на влиянието си в Близкия изток и по този начин застрашава американските интереси в Ирак и израелските интереси в Сирия.За да не застрашава американските и израелските интереси, трябва да пренебрегне собствените си интереси.

4

Анонимен

преди 6 години

Не подкрепят ли централното правителство на Ирак? Интересите им са много объркани. И те се оплитат в лъжи и никой не знае какви са интересите им в момента.

3

Анонимен

преди 6 години

Значи всички могат да убиват нападат и колят краварските пияндета във Ирак тъй или иначе Иран ще го отнесе.

2

Анонимен

преди 6 години

ЦРУ не е в позиция да поставя ултиматуми на персийците.Иран е ядрена сила и никой не може да се бъзика с тях.

1

Анонимен

преди 6 години

Жалки писъци на умираща империя.