99

Анонимен

преди 6 години

До Каратун - 100% Но да не забравяме и "камъните" в бъбреците, кариеса, "ушната кал", въшките, и ... редица други социални заболявания!

98

Кратун

преди 6 години

И как мислят да я реализират тази безумица? Болни хора ще разнасят лекарски бележки и ще чакат с денонощия в КАТ, за да си подадат бележката, че да имат книжка още една година? И пак казвам - транспортът е необходимост! Не може хора със заболявания да се оставят без възможност да стигнат до лекар! Особено, когато в държавата нищо не работи надеждно. Да изритаме от властта ГЕРБ, Патриоти, ДПС, БСП и другите креатури на прехода и ДС.

97

Анонимен

преди 6 години

До 1Не са се побъркали! Вие си ги избрахте още като луди.

96

Архаичен

преди 6 години

Как стои въпроса с остро стомашно разстройство (ди**ия)? (не пиша

95

Анонимен

преди 6 години

Явно кражбите които извършват власт имащите не им стигат. На какво още ще ни посегнете ненаситни крадци. Някой ден /любимите/ ни управници ще вземат решение всички болни и пенсионери в газовите камери за да не пречат.Социализма си отиде фашизма идва. Спи народе нещастен.

94

Кратун

преди 6 години

КАТ ше мери алкохол, кръвно налягане и кръвна захар. Па кат са почнали, да отварят и по една аптека в багажника на всяка патрулка. Срещу доплащане, може да мерят и температура и да дават аспирин.....

93

селянин

преди 6 години

Това означава ,че колите в *** ще спрат и ще тръгнат само каруците !!

92

Уууууууу

преди 6 години

Това е пълна простотия. В тази *** територия утре ще решат,че тези,които имат гъбички по краката си също не могат да управляват автомобили,защото току виж ги засърбели и неможали да натиснат спирачката.Няма такава простотия. Те вместо да затегнат шофьорските курсове и буквалното раздаване на шофьорски книжки на куцо,кьораво и сакато без поне средно образование те се хванали в болестите на хората. Ми те катастрофите не стават заради болестите,а заради незнанието на ЗДвП и правилника.*** кратуни

91

Ганьо

преди 6 години

Значи спира та катаджията,вади апарата за кръвно ,проверява и вика :И Ко ши прайм ся!!

90

бастун

преди 6 години

Сега освен алкохол и кръвното ли ще ни мерят на пътя?

89

Анонимен

преди 6 години

КОЙ е направил предложението?Име, Фамилия, от коя партия, Кой го подкрепя, Кой му плаща "жълтите стотинки", къде живее, кой му е кум, кой му е сват, кой на бълдъзата брат и ... т.н. КОЙ???

88

Анонимен

преди 6 години

Ами инвалидите ами тези дето едва се движат с болки в краката тези с дископатии тези със световъртейии др и др ами да забранят на всички

87

Българин

преди 6 години

Меко казано ни правят луди! Само ги измислят *** тарикатлъци! Дотегна ми тая измислена демокрация! Малко ли ядове си имаме с работа, безпаричие, а те само ни побъркват още и още ДОКОГА????????

86

Кратун

преди 6 години

Високото къвно не е нещо което се случва внезапно и поразява. Не можеш да оставяш хора без право на транспорт - особено по селата, където масово няма медицинска помощ! Това никъде го няма в Европа! Тези безумия трябва да престанат. Да изритаме ГЕРБ и дружките им докато е време, преди да са ни досъсипали!

85

Анонимен

преди 6 години

ТОВА Е ЧИСТА ДИСКРИМИНАЦИЯ!По същия принцип трябва да се отнемат "Книжките" и на други групи (Да ме извиняват хората!!!) от населението на РБ:- На хората, които имат алергични проблеми - Те потенциално могат да развият Анафилаксия и да "станат причина" за тежки ПТП! - На онко-болните - При силна "атака" на болка могат да загубят ориентация!- На инвалидите - По една или друга причина това са хора със забавени реакции!Такова предложение си е направо за Хага!!!

84

One

преди 6 години

По-добре да включат хората с Алцхаймер, а пък най-добре да вземат книжките на всички навършили 70 г.

83

Анонимен

преди 6 години

Не могат да карат тези хора, ясно, тогава редно ли е да работят, дайте да не работят щом е рисково, как такъв човек ще стои 8 часа и ще работи, това е опасно с такива заполявания, давайте сега на хората по една заплата тогава средна, айде

82

Bobo

преди 6 години

Тези с хемороидите също да бъдат включени, за да могат спокойно да карат тия чието IQ е около 50 но са здрави като бикове и гласуват з аправилните партии!!!

81

Zaharche

преди 6 години

E tova ako ne e diskriminacia zdrave da e !!! Absolutna iduotshtina!

80

Мечо Пух

преди 6 години

Някой известен медик да е предвидил инфаркт или инсулт ???? Няма такъв !!! 75 % от янките са със наднормено тегло , болни от диабет и високо кръвно , но никой в САЩ не си е позволил да дискриминира тези хора . В България която надали има 4.5 мил. население някой умник е решил да унижи болни и без друго нещастни хора . Искаме ИМЕНА !!! Кой предлага това БЕЗУМИЕ !!!