86

Некой си...

преди 6 години

Не мога да си обясня защо някои хора още плащат данък "Обществено мнение". Според мен всичките тези обяснения са излишни, болгар си е злобен по дефиниция и те така.

85

Анонимен

преди 6 години

тия ми писнАха повече от деспасито.. СтанАли са кат ранния Борисов. Каквото и да пуснеш - все него гледаш.

84

Анонимен

преди 6 години

Уважаеми съотечественици, както казваше Тато, на всекиму подобаващото.Здраве, успех и късмет на влюбените. Кой не верва, да не верва.Кой верва - наздраве!

83

Анонимен

преди 6 години

След всяка публична поява на Плевнелиев поне десет българофоба се преселваха в по-добрия свят. Сега и след всяка поява на Деси Банова същата участ ще сполетява поне 20 от тях. Хаирлия да е!

82

Боко Тиквата

преди 6 години

Надявам се младата двойка да остане в България.

81

И така...

преди 6 години

Десито от както остави Митачето се лута нещо като кораб без пристан. А Митачето - порита в световно известни клубове, направи си парици, взе си кадърна женица, направи си дечица, фондацийка да помага на талантливите българчета без възможности за развитие. В общи линии си остана си същото скромно и симпатично момче. Макар и вече на зряла възраст.А Десито... е, сами виждате.

80

Анонимен

преди 6 години

Деси,Деси , що ти трябваше този Роско? Разбирам, че обичаш богатите мъже.Вярно е, че богат грозен няма ама някак си е противно и не ми се вярва в тази ваша свята и чиста любов. Що ти трябваше да ръсиш глупотии в още по-глуповатото предаване на Гала" - "свят човек" дрън-дрън .Да вдишаш рейтинга на предаването? А сега виж твоя - смях, смях и то голям смях.И честно казано - никой ни ти завижда. Събираш усмивки и съжаление. До следващия Деси..

79

Анонимен

преди 6 години

Банова при Гала седнала до Плявата и й казва на Гала 127 пъти.."Този човек...този човек, този човек." Това показва всичко...тука не може да има любов. Иначе нямаше да го наричаш 100 пъти "този човек". Ще ме извиняваш, Банова, но ти си за парите му при него. Стиига лицемерие.

78

ГАДОРЯН

преди 6 години

Да беше по младо Деситу, можеше да участва в Плеймейт. Бих гласувал за нея с две ръце и два крака. Хахаха.

77

Анонимен

преди 6 години

Евала Роско, кой си може си го може. Хапльовците нека се хапят.

76

Анонимен

преди 6 години

Стига с тая сапунка, че ми свършиха кърпите:))

75

Румен

преди 6 години

Друго като не можете,поне им завиждайте.Викайте Ууу,Ууу.Всеки с радостите си в живота.

74

Гацко

преди 6 години

Да гледа от веселата страна на нещата? Че кое му е веселото разни лепки да ти досаждат.

73

:)

преди 6 години

Тези жалки хорица наистина ще свършат в Биг Брадър. Роско беше мекотело като президент, явно си е такъв и в живота. А Деси Банова е една говорителка в най-просташката БГ телевизия, от нея и без това не може да се иска много.

72

Край

преди 6 години

Правилно нема какво да обяснява вече - да се снима за плейбой и да приключва.

71

пред по след пладне

преди 6 години

до куково Карлуково е забелязана двойка състояща се от Презец и Барболина да белят лук без да се крият и лукаво да гледат една кутийка със сини хапчета която кученцето Хъски дояжда и се мета на Буба при което Презеца вади книгата за Венко и казва крал през майа винетутли на одеяло на куково карлуково една турбъ лук за туршиъ и немой да отцепи барбутката... страх, изневери, рокендрол, майна рога строшени , нови ще поникнът, нищо че още нема пладне

70

Анонимен

преди 6 години

След като събраха подигравките на цяла България, поочуканата двойка свива платната.

69

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен======усети всенародната омраза си го изкара на Путин със заплахи и бабаитлък. Щот=========Първо, русофилската злоба, не е всенародна и второ не е отправял заплахи към кремълското джудже а само каза, че руската *** е агресивна води хибридна война срещу човешката цивилизация. Твърдение, влязло в официални документи на ЕС и НАТО.

68

Жокер

преди 6 години

Деси, Деси, от тук нататък това ще правиш. Ще се криеш. Тя любовта голяма, ама и срама ще е не по-малък.

67

Децата знаят и могат

преди 6 години

в пещера до Плевен в долината на Росите е паднала млада Барбиялна 37 годишна, от женски пол, по пола, която е споделила на спасителите си без пола, тя бе, тя е без пола, когато споделя на спасителите че нямало повече да се крие, нито чувствата нито от времето защото Росен е смел въпреки че не е влезал в пещерата, като добавила-нали разбирате той няма как да влезе в себе си а дъшеричката й казала че той е умен