9

****

преди 6 години

След като С.К. постигна това към което се стремеше,а то е към пълна независимост,сега може вече да отделя повече за развитието на своята икономика,и ги поли фара,кой кави санкции им налага,и какво *** пуделите на агресора.

8

Факт

преди 6 години

Всички лъжат,ама американците са специалистите в бранша!Освен това имат предимството да могат да заповядват да им се вярва.Щото който откаже да им вярва....ду**** да му е яко!

7

Добрата новина

преди 6 години

Добрата новина е, че поне тук, в България, вече си имаме стабилно правителство и затова в Черно море плават платноходки, вместо ракети!

6

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

ЯЗЪК ЗА ХАРТИИТЕ КОИТО СА ПОДПИСАНИ ОТ КИМ И ПУТИН ! СВЕТЪТ НАЙ-ПОСЛЕ ОСЪЗНАВА ,ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ПРАХОСВА ХАРТИИ КОИТО ЩЕ БЪДАТ ПОДПИСАНИ ОТ КИМ И ПУТИН ! ПРОСТО НЯМА СМИСЪЛ ЩОМ ПОДПИСАНОТО НЯМА ДА СЕ СПАЗВА ! ИЗХОДЪТ Е САМО САНКЦИИ !

5

А бе

преди 6 години

От Козяк заповядаха да се страхуваме от Ким и ние се страхуваме!Къде ще ходим?Ако и да не е наш проблем...

4

Анонимен

преди 6 години

Лъже, лъже, ама никой не се наема да провери.МАЙ ЩЕ ТРЯБВА БОРИСОВ ДА ХОДИ В СЕВ.КОЛРЕЯ И КАТО ПОЩЕНСКИ ГЪЛЪБ НА МИРА ДА ЗАНЕСЕ МОЛБАТА ЗА МИР.

3

Анализ

преди 6 години

Наблюдаваме как в следствие на серията груби грешки, които президентът Радев направи (и продължава да прави), целият свят позагуби вяра в доброто и настана масово превъоръжаване, вкл. с ядрени арсенали.Постепенно обаче, в следствие на блестящата изборна победа на ген. Борисов, светът се поокопити и днес виждаме по медиите все по-позитивни сигнали за край на превъоръжаването и на напрежението!

2

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

ЕВАЛЛА НА ТОЗИ КОЙТО Е НАПИСАЛ СТАТИЯТА !

1

Анонимен

преди 6 години

Еми като се има предвид че насреща си имат най-големите и най-долните лъжци, много ясно че и те ще слъгват вместо да предават това важно оръжие в арсенала.