57

Анонимен

преди 6 години

Тези "такси", които "внасяте " хотиват към някаква частна фирма а не към общината. защо имате претенции към общината, на оснавание тези такси? нито плащате тези такси на общината, нито пък общината ви е продала незаконнсите блокове. съдете се с фирмата. А сега, след този шум общината да провери законността на блоковете, и да приложи закона. Никакво съчувствие. трябва да си многжо нагъл да се настаниш, там където бяха прекрасни общодостъпни поляни в незаконен блок!

56

Bit

преди 6 години

Много шарани са клъвнали на гола кука за жилище без акт16 и без път.Това се вика не 80% а 100% от материала в тея 9 блока е квалитетен.

55

Анонимен

преди 6 години

Щом не са законни жиищата и нямат акт 16 съборете ги така им се пада.

54

преди 6 години

Бутай беззаконието!

53

беше поляна

преди 6 години

Не трябваше на това място да се строи, жалко, развалихте го

52

премахнете беззакони

преди 6 години

Общината премахна десетки незаконни ромски къщи в кв Орландовци, и то само преди месец. настояваме да се приложи същия законни и към тези незаконни блокове, населени с българи. Закон. Щом бутнахте незаконните ромски къщи, ще бутнете и НЕЗАКОННИТЕ български блокове. според ЗУТ незаконен строже се премахва незабавно! Блоковете са в имот не в регулация, и подлежат на незабавно събаряне!!!! Не на двойния аршин-бутнахте ромските щкъщи, сега да бутнете и незаконните български блокове!

51

СКИОР

преди 6 години

Ние знаеме какво беше там - красиви поляни, коне - сега е ***, при това незаконна - как тогава да ти прокарат законен път. То сега от кабинката на лифта може да се скочи директно на балконите им. Прецакаха всички скиори софиянци и туристи, за да сковат - пардон -реализират, това чудовище там срещу съответните суми и корупционни схеми. Хак да им е - въобще не ги съжалявам! Искайте си парите от бившия кмет...

50

Анонимен

преди 6 години

в 21 век сте ама преди христа

49

11

преди 6 години

За 1200 евро на квадрат толкова.... Събарайте сега.. Незаконен строеж

48

Някакви..

преди 6 години

..особено умни хора се оплакват, че са си купили жилища в строително недоразумение. Нужни са им били само 11 години за да разберат това. След откритието се опитват да прехвърлят разходите по оправянето на недоразумението върху останалите данъкоплатци.Симпатично!

47

кмета

преди 6 години

Ама той Боцко е бил кмет на София тогава!

46

Един българин

преди 6 години

Да се оправят както знаят. Не е мой проблем, не ги жаля!

45

Даола

преди 6 години

Този комплекс е изграден неправомерно !Завзети са територии от Парк" Витоша". И това не е единствения комплекс, който унищожава природата в околностите на София ! Необходима е пълна ревизия на издадените разрешения за строеж от Столична община.

44

Валентин

преди 6 години

"...са 9 блока и тук живеят хиляди семейства"къде сте ги нагъчкали бре?

43

go[o

преди 6 години

Нормално и логично е като си платил на някого нещо, от него да искаш и да очакваш. Живущите в блоковете са плащали на някакъв "инвеститор", значи да искат и търсят от него. На общината по 1000 евро на метър плащали ли са?Общината нещо обещавала ли им е?Не може така, на поляната тръсваш блока, напълваш гушата на някаква мутра, а после клекваш пред общината и искаш.Ще искате от този дето сте му плащали!

42

100%

преди 6 години

фандъкова ДА НАПУСКА!!! Съсипа града! А Диков - В ЗАТВОРА!

41

Анонимен

преди 6 години

Витоша Парк е луксозен комплекс със денонощна охрана,собствени магазиниресторант и басейни.Кой точно е направил живата верига-тези с джиповете и ланците ли.

40

...

преди 6 години

Значи първо на първо кой е разрешил да се строй там нещо си дето предполагам че цената му е над 3-4к евро квадрата без да има инфраструктура до него!? После как може някой да живее къде и да било без да му е зидаден АКТ16 това не беше ли незаконно по едно време!? После тия кат си купуваха жилищата гледаха ли де ше купуват или просто така да си вземем понеже е еди къде си!? След това как може "бедния" главен ахитект на софия тогава не са го намерили и да покажат и на него и на родата му ко и що!?

39

реалист

преди 6 години

Причината е само една КОРУПЦИЯ. Но според вожда на ГЕРБ в България всичко е нормално.

38

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВ белите държави първо се изгражда инфраструктурата-път,ток,водоснабдяване и канализация,и ЧАК ТОГАВА се строи!