166

Анонимен

преди 6 години

Шопе, аз си мислех, че ти си карал курсове за вентилатор. Откакто не дойде на срещата с украинците де ;)-

165

Анонимен

преди 6 години

Много ми е интересно, как Мъск ще убеди застрахователите да му застраховат 19 спътника в една ракета ;)Сигуно американското правителство ще им прати "специалисти" от Гуантанамо + специални части и частни наемници за черната работа, в която ще се превърне убеждаването ;)-

164

бг

преди 6 години

Тогава България е заграбила Южна Добруджа,а САЩ са освободили Гуантанамо.

163

Шопа

преди 6 години

Рускинчето,мое ли да ми направиш кат ветъра?

162

Анонимен

преди 6 години

"Тоест руските тенекета първо трябва да излетят пък тогава..." Преди няколко часа руснаците изведоха в орбита 19 САТЕЛИТА с ЕДНА ракета. Успешно, при това. Сателитите даже май вече са поиционирани, но още не е излязло официално. "Великия" Мъск качва по 1 на полет, но и това не е сигурно ;)-

161

Боби

преди 6 години

До Анонимен 167"Руските тенекета първо трябва да излетят"Умнико тези тенекета в Сирия правят поне по 6 000 полета месечно без да се включват полетите на транспортната авиация и безпилотните дронове.САЩ официално казаха нашата операция в Сирия/Ирак струва 4 пъти повече и сме направили 10 пъти по-малко полети за последната година(2016)

160

Карлсон от Покрива

преди 6 години

Българската прислуга на Генералния Губернатор на Задунайската Губерния клопа по клавиатурата, пишат безсрамно против Родината си, само и само за да бъдат снизходително потупани по рамото от Его Превозходительство Анатолий Макаров. Пeсът си пeс и си иска Господар!

159

бг

преди 6 години

Джордж Сорос е българофил.

158

до 163 от рускиня

преди 6 години

Тук пишат не само психично неуравновесените,като тебе но и нормални хора. сигурно по нощите се събуждаш и тичкаш по пижама с виковете - "руснаците идват".сигурно и нощно напикаване имаш от уплах. Пробвай да лееш куршум.

157

рускиня

преди 6 години

До Поручика Балканец- каква чужда територия заграби Русия? Я да видим - първо сатрапът Ленин приписва към НОВООБРАЗУВАНАТА република Украйна - Донбас- руска територия. След 2-ра световна друг сатрап Сталин присъединява полски територии към украйна - западна украйна. След което 3-ти сатрап Хрущев присъединява Крим към Украйна. Като първото и последно деиствие нито е минало международно одобрение. Та какво правим ся?Украйна кога ще върне заграбените територии на техните собственици?

156

Боби

преди 6 години

До Анонимен 160Кое от казаното от мен не е вярно? А ако е вярно как ще е малоумно след като говорим за ТТХ данни на машини или за физически величини

155

бг

преди 6 години

ЕС да наложи санкции на САЩ.

154

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 162Тоест, ако руснаците изстрелят 4 бр ядрени ракети.............Тоест руските тенекета първо трябва да излетят пък тогава да ми говориш за поразяване на цели.

153

ili

преди 6 години

До бг - Няма русофил който да не е българофоб...

152

Министър

преди 6 години

До 152Това "Дойче веле " ли ти каза или СNN .а може би BBC ,но навярно една баба ти е казала на пазара ,абе няма значение ,бабата ,Дойчето ...са едно и също !)

151

Анонимен

преди 6 години

Колкото по-опасни за Русия, толкова по-добре!

150

Анонимен

преди 6 години

Тук гледам вече пишат откровенни руснаци и рускини (зелени човечета и платени ***, прокарващи про-руска пропаганда). Примката се затяга. Вече имаме и руски генерал за президент, а по черноморието цели анклави с руснаци, където български език НЯМА да чуете. 500 000 руски имота по нашите земи. Народе, събуди се, следващата Украйна ще бъде тук! В Полша се въоръжават и дори не пуснаха "вълците на Путин" а тук ги приехме с хляб и сол и деца в носии. Българио, пак ще ти слагат хомот

149

Анонимен

преди 6 години

Въпрос:Ракети на САЩ в балтийските страни и Полша опасни ли са за Русия?Отговор:Опасни са и то много, за балтийските страни и Полша.Най-доброто постижение на тези ракети е да свалят до 25% от противниковите ракети. Тоест, ако руснаците изстрелят 4 бр ядрени ракети, три от тях ще паднат в тези страни. А на тях им трябва да падне само една и нищо няма да остане от тях.А глупацитте, подгрявани от платената журналистика, разпространяваща пропаганда, си мислят, че ще получат защита.

148

бг

преди 6 години

Джихадистите,които се лекуваха в Израел християни ли са?

147

Анонимен

преди 6 години

До БобиUffffffff, пак ли ще ръсиш малоумия.........