41

Обаче

преди 6 години

КатастрофаТА е,че ни приеха в ЕС.А тоя дяТка хубаво се е пенсионирал,да си гледа пенсийката европейска и да не се изказва "компетентно",че се излага!

40

Анонимен

преди 6 години

43, Ферхо ли ти е виновен, че гласуваш за крадци? Ферхо ли ти е виновен, че комунистите окрадоха каквото могат и оставиха една унищожена икономика и съсипана страна? Знаеш ли корчлко пъти е фалирала България за 45 години комунизъм? Благодарение на "Ферхо" сме в ЕС, вместо да подсмърчаме в чакалнята с Украйна, Македония и Сърбия и поне децата и внуците ни имат шанс за по-добро бъдеще.

39

Анонимен

преди 6 години

Ch sa ok saschtoto sa stisnati jivejat pod naem pestat v bk namat vili aiartm. Jadat vurstove ok sa

38

Анонимен

преди 6 години

Laji ch kato ne e v eu kakvo i e bogati sigurni kato hidat po ulizite visoki pensii

37

Анонимен

преди 6 години

Да ти е честито жилището. Много българи нямаше да отидат на Запад да си купуват жилища и да печелят, за да пращат на бедните си роднини, ако имаха възможност да останат тук. На никой не му се ходи по чужбини, но са принудени заради мизерията тук.

36

Рутений 106

преди 6 години

Единствения шанс за България е ЕС. Извън ЕС ставаме като Украйна - бедни и жертва на руска агресия.

35

Анонимен

преди 6 години

ФЕРХО ела да ти дам мойта пенсия от 125 евро да те видя за колко дни ще умреш?! Това че сме в ЕС го усещат само тези които имат допир до евромангизите. За обикновеният народ няма нищо. А щях да излъжа има нещо. По 10 евро увеличение на пенсиите които даже не получихме. На това му викаш добре че сте в ЕС ли? Ферхо ферхо бегай се скрии па се търси?

34

АНТИ

преди 6 години

Добре, че рекордно дълго стоим във Валутен борд !Иначе, щяхме да ходим със една торба пари за хляб.Сменим ли нашият Лев със Евро обаче, става още по-скъпо за българина !

33

Анонимен

преди 6 години

Ами Бай Тошовия рай си беше. Добре, че баща ми дигна къща тогава и купи апартамент. Сега не се виждам как бих го направил.

32

до номер 25

преди 6 години

От 1990 г. до 2007 г. - тоест 17 години след края на социализма - България не беше член на ЕС, за тези 17 години успя ли да се "очисти" от некомпетентни или крадливи управляващи?

31

Аааауууу,

преди 6 години

Преди великият ЕС, България едваедва дишаше. Умирахме от глад,нямахме си нищичко,ходехме в дрипи,нямахме си ба...на...ни и тоа...лет...на хартия.....Сега,благодарение на него и западната демокрация ,си имаме от всичко по много:клошари,крадци,убийци,мутри,бедни,гладни,болни,безработни,неграмотни ,двуполови и третополови и техните шествия ,блиндирани врати и решетки по прозорците и така нататък.Ами,тъй де. Без ЕС,направо- национална катастрофа.

30

Анонимен

преди 6 години

Е, тоя театър ни е познат. От време оно. Свалили саму сички звезди от небето, дали му ключове към сърцата и кво ли не. И човека се просълзил. Да го оставят тука за няколко месеца с 500 лева ще пропищи на умрело.'Агитация и пропаганда' му се викаше на това някога.

29

Анонимен

преди 6 години

До бгЕС е организация целяща тотален контрол над човека.==========Ами отивай в Русия и КНДР бре! Там е "свобода" неземна!

28

бг

преди 6 години

ЕС е организация целяща тотален контрол над човека.

27

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 24 Ами в Северозапада всички комунисти и партизани.Кво ти е чудно?

26

Така е

преди 6 години

Браво , умен и правдив политик.

25

Анонимен

преди 6 години

Ти плюеш. Аз споделих един факт.

24

Анонимен

преди 6 години

Дойде ли вече времето за плашене" Ако не бяхте приети в ЕС, щяхте .....еди какво си"Абе, лично аз не се страхвам да видя какво аджеба ще стане ако не сме в ЕС.Ама Ес-а неще да спре "да ни обича и да ни обгрижва" Знам само, че сега мога да си платя за вадене на зъби но не и за правене на зъби.....така "няма да ви хапя" ?

23

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТоя защо не го поразходят по провинцията хеле по северозапада и после да ръси бисери София не е България.------------- Какво му е виновен ЕС на Северозапада?Без ЕС щяхте да сте съвсем умрели от глад.

22

Анонимен

преди 6 години

Вижте руската подметка Укранайна. Заплатите са няколко стотин долара, Пенсиите нищожни, това лято наводнихаа морето ни да търсят работа. На всякъде имаше украйнчета да работят. България почна да наема хора за работа от вън. То само по себе си говори. Тук повечето очевидно са от малки градове и нямат ясна картина .