103

R

преди 6 години

Едно нещо има читаво в София,а софиянци искат да го унищожат-главния архитект З.Здравков...

102

Анонимен

преди 6 години

Така наречените "кореняци" софиянци трябва да се изселят по селата край София и София най-накрая да се развива като модерен град със многоетажни паргинги, небостъргачи и модерна инфраструктура!

101

възмутен

преди 6 години

София се превръща в резерват на некомпетентни хора. Искат павирани улици да си разбиват колите и да се вдига шум. На транспортните надлези слагат светофари. Това се нарича безсмислица. Страх ги е от небостъргачите а не им се връща на село. Няма място за паркиране но не изграждат многоетажни паркинги както правят белите хора. Не превръщайте хората в аборигени. Защото политиците си вдигат само собствените заплати и имат имунитет против престъпленията си, но изпращат децата си да имигрират.

100

Неботъпкач

преди 6 години

Куцо, кьораво сакато - бройката е злато!".

99

Анонимен

преди 6 години

Един град може да бъде европейски и модерен и без небостъргачи!Зависи.Но може да идваш от села и паланки и да си въобразяваш, че много разбираш. Хората, които отговарят за София, трябва да са пребивавали във Виена, Лондон, Женева, Париж, Бостън и тогава да имат претенцията да създават облика на града. Тук става дума за култура, вкус, философия. Това не е игра с кубчета.

98

Анонимен

преди 6 години

Те добре че са новодошлите софиянчета че малко да се подобри генофонда на София. А и какво значи новодошли, София е била 30 000 1880г., не е като да е с традициите на Пловдив.

97

Анонимен

преди 6 години

"Небостъргачи в София" е душевна ч3кия за новодошлите софиянчета и патриотарчета, които искат да се тупат в гърдите какъв балкански Ню Йорк е София. Жалки. И Швейцария е в 21. век, ама...

96

до 104

преди 6 години

Няма как да спрат всичките асансьори наведнъж, ако спре тока пък има аварийно захранване така че не се притеснявай за дебелия си за**ик макар че щеше да ти е полезно малко да се поразтъпчиш и без асансьор от 102 етаж.

95

Анонимен

преди 6 години

Ами като спре асансьора какво правим на 102 етаж . Това е всеки дан в България , защото сме просто БЪЛГАРИ .

94

Анонимен

преди 6 години

Първата тиква съдеше комшията си, който вдигнал етаж повече и му скривал слънцето.

93

Анонимен

преди 6 години

браво

92

Ричарт

преди 6 години

Селяните в София негодуват от строеж на небостъргачи. Гражданите негодуват от шумът на самолетите защото се напукват къщите. Затова трябва да бъде преместено от София след като се слуша мнението на гражданското общество. Тогава в софийското поле ще изникнат нови квартали с небостъргачи, широки булеварди, многоетажни паркинги и транспортни надлези. Само в селска София се правят транспортни надлези със светофари за да задръстват движението. Вместо светофар се прави още едно ниво на надлеза.

91

Анонимен

преди 6 години

браво

90

Анонимен

преди 6 години

шопите не моа ги разбера, ми кат не искате небостъргачи и градски сгради ходете някъде по селата край софия и сейте картофи прав ви път

89

Анонимен

преди 6 години

Защо не вземе София да обяви независимост и да си се развива сама! Всичките пари отиват за там и като дойдат хрантутниците от Брюксел ги водят да видят само хубавите неща. Като в Северна Корея. Провинцията на България е в плачевно състояние и прилича на бомбардирана! Има села в които се стига само с коне защото пътища вече няма! В Същото време София продължава да е най мръсният, сив и грозен град в Европа, въпреки всичките милиони отнети но всички българи за строене на абсурдни имитации!

88

Анонимен

преди 6 години

Трябва да станем европейци с пътуване 2 часа сутрин и вечер. Има още остатъци от социализма и комунизма, които твърдо трябва да бъдат премахнати. С твърда инвеститорска и политическа ръка. За това се изисква смелост и политическа воля, въпреки необразования и заблуден народ. Европейци ли сме, или не сме?

87

Анонимен

преди 6 години

Разбира се че трябва да има небостъргачи. Какво сте се размрънкали, така ще се сравняваме със Сеул, Чикаго, Дубай, Токио

86

Пешко

преди 6 години

Финансовият съветнки на Рейгън и след това на Клинтън каза в интервю "Като слезнеш от самолета в столицата, а там се строят лъскави и високи сгради, а останалата част от страната е мизерна и не става за гледане, значи тази държава е неспасяем икономически случай и ще затъва все повече и повече."

85

възмутен

преди 6 години

Докато се пусне скоростния влак, летището от София може да се премести в Пазарджик. Тогава четири окръжни града ще го ползват, Перник, София, Пазарджик и Пловдив. От Пазарджик до североизточните квартали на София ще се предвижва по бързо със скоростния влак, отколкото сега от тях до летище София. Тогава в цялото софийско поле ще може да се строят небостъргачи и столицата да се превърне в европейска столица. Пазарджишкото летище ще се превърне в голямо и стратегическо.

84

Пешко

преди 6 години

Инвеститорите плащат предраго на всички, от кмет до правителство. Про инвестирани десетки милиони и последваща печалба от стотици милиони, бълха ги ухапала инвеститорите, че са дали няколко милиона подкупи за одобрение на високото строителство. Ето затова е необходимо гражданско общество, което да спира подобни схеми още в зародиш, корупцията в ГЕРБерската власт достигна до огромни размери. Купиха си държава, сега изкупуват народа, който спи. Огромно браво на всички против! Аз съм за протести!