136

Знаете ли че,

преди 6 години

Българите изпращат хиляди тонове храни в Украйна , когато става ясно, че Сталин се опитва да умори от глад нашите братя украинци?

135

Анонимен

преди 6 години

Вие си байте каквото искате, но Путин с Крим скара завинаги Украйна и Русия. Путин е юдейски агент, не му чисна работата, особенно от както започна за снрои джамии и да се мазни на Ердоганя! Аман от скрити лимонки!!! Оказва се че и Меркел и Саркози а сега явно и Путин са юдомасончета!!!

134

Bolt Thrower

преди 6 години

" уолстритове" :))) Щеше да е хубаво, ако поне знаеш за какво говориш, но явно наистина си неук и цял живот си пасъл овцете. Сигурно си дочул нещо за голямата депресия, когато наистина е имало бедност, но никой чак не е умирал от глад.

133

Северните диваци

преди 6 години

Наречени руснаци винаги са мразили нашите братя украинските християни !

132

ДА ВИ СВЕТНА:

преди 6 години

ЛЕВСКИ --НИКОГА НЕ Е РАЗЧИТАЛ НА РУСИЯ ДА НИ "ОСВОБОЖДАВА"..!ЗАЩОТО КАЗВА ТОЙ--"КОЙТО НИ ОСВОБОДИ --ТОЙ ЩЕ НИ ПОРОБИ ОТНОВО"!ЛЕВСИ --ЗАТОВА Е АБСОЛЮТЕН ПРОРОК!!!

131

Рушняците

преди 6 години

Освен с избиване на себеподобните си и тез имали на щастието да са в съседство с тях с друго не могат да се похвалят...

130

ВИЦ ОТ СОЦ-а:

преди 6 години

ПОПИТАЛИ РАДИО ЕРЕВАН--- "ДАЛИ В САХАРА МОЖЕ ДА СЕ ПОСТРОИ КОМУНИЗЪМ"!МОЖЕ --ОТГОВАРЯ РАДИОТО!1/...ще настане огромна радост..."че целия песък е на народа"..2/...ще отпочне масово ОГРОМНО СОЦ-строителство...3/...вследствие на това ще се получи "НЕДОСТИГ НА ПЯСЪК"..4/..НАКРАЯ ще се наложи ---ВНОС на пясък срещу валута от САЩ и КАНАДА...

129

Анонимен

преди 6 години

До Bolt Thrower 141Е, да....амчи то само капитализма и т.н "демокрация" са способни да направят така, че във финансовите центрове и разни уолстритове хората да умират през време на техните "депресии", изгубвайки всичките си "акции" и пари!!!

128

ДО 135

преди 6 години

Радвай се,че не ни е подпукал и нас!Нали патриарх Тихон му казва директно да внимава с българите,щото са "юдино племе"!

127

Анонимен

преди 6 години

Левски се е борил за чиста и свята република, а какво правят българските диванета? Търсили са си царче и са обикаляли Европа да го търсят като лудите!! Е, намериха го. И родата му ни донесе 3 национални катастрофи!! Слушайте възрожденците какво са казвали и спазвайте заръките им! След тях само глупави българи се раждат!

126

Bolt Thrower

преди 6 години

Само при комунизмът собственото правителство на държавата може да избие повече нейни жители отколкото външен агресор. Примери много - СССР, Камбоджа, Китай ( при Мао), че дори и в България комунистите избиват повече българи отколкото загиват през втората световна война.

125

Анонимен

преди 6 години

Да им се връща на руснаците,надявам се един ден да останат само в историята.

124

Анонимен

преди 6 години

ТЯ И БЪЛГАРИЯ СЕГА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ КОМУНИСТИ (БОРИСОВ И ШАЙКАТА ВСИЧКИТЕ СА ТАКИВА)

123

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 143Ха-ха-ха....и това го приказва човек от държава, която си е търсила цар по всички кафенета и кръчми в еуропката!!! Ха-ха....трябва наистина да си безсъвестен за да се подиграваш.........

122

Анонимен

преди 6 години

ХА,ХААА 135----Добре че дойдоха интелигентните хора от България да направйт София един културен град. Че те тези миризливи шопи още 100 години щяха да си ходят с вмирисаните беневреци, както е писал Иречек.Ако България не беше разделена на части от своите най-големи врагове Англия, Франция и Германия, Пловдив щеше да е столица, един истински европейски град.-

121

Bolt Thrower

преди 6 години

Само комунизмът е способен да направи така, че в страна житница ( Украйна) хората да умират от глад и втората по петролни резерви в света страна ( Венецуела) да бъде изправена пред фалит.

120

Анонимен

преди 6 години

Русия никога не е управлявана от руснаци. Кназете и царете са били с чужда кръв.Руснаците не са и славяни. Славяни са белорусите. Славяните са по-кротки. На руснаците отвътре им ври и кипи.

119

Болшевиките

преди 6 години

Са избили повече руснаци и украинци от Хитлер.... и продължават

118

Анонимен

преди 6 години

Интересно ако Белорус иска да се освободи от комунизма дали ще има болшевишки ботуш на нейна територия?Същото се птнася и за Русия.Защото сега Русия се управлява от болшевики.

117

Анонимен

преди 6 години

Създала Украйна Рус и към тях се пришили диваците *** , после защо ги морили с глад , защо мишките ядат зърното , а сляпото куче картофите - животни !