109

Анонимен

преди 6 години

Хмммммм.....................е те тогава ще си докажем, че сме държава на ***..де..ра.си!!! Мили Боже, какво доживяхме?! Даже турските орди не ни поробиха, но ***.де.ра.си.те ще успеят! Господи........КАКЪВ СРАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Мдааааа, верно си било, че в скоро време всички ще заплачем по Тошовото време!!!

108

Анонимен

преди 6 години

Диваци руски,върнете парите на Мартин Петров които ограбихте,за еднополовите бракове знаем ,че не сте дорасли.

107

Циник до 22

преди 6 години

Единствено срамното ... "миличка" ... е , че и у нас се множите извратените с претенции да налагате сексуалните си отклонения на околните...и да афиширате с тях!

106

Анонимен

преди 6 години

Не ЕС да на принуждава,ние до сега трябваше да сме ги разрешили еднополовите бракове,защото е срамно когато някой насила те кара да спазваш човешките права

105

Манафоф

преди 6 години

Търся нежен евроатлантически гей от град София по възможност транссексуален с цел сключване на гей брак и да ми роди с наследници.

104

Анонимен

преди 6 години

България е била люлка на ценностите в Европа, като се е противопоставяла на разврата, злобата, меркантилността и хомосексуалността в съседна Гърция. И днес артефактите, откривани по нашите земи нямат аналог и като изработка, и като послание за вярата ни във вечността. Затова ние винаги ще имаме бъдеще, за разлика от много други днес охолни държави, но като живеещи в безпътица и развала запътили се към бунището на историята !

103

Анонимен

преди 6 години

И като го приемем, че голямата работа. Нищо не се променя реално.

102

Анонимен

преди 6 години

До трафалгар"Каквото е започнало с гняв, завършвяа с позор"Бенджамин Франклин"Най-доброто лекарство срещу гнева е времето"Сенека.а ОБИДИТЕ ,ЧЕ БЪЛГАРИТ,ЧЕ СА НЕУКИ, НЕВЛАДЕЕЩИ ЧУЖДИ ЕЗИЦИ СА ТОЛКОВА СТАРИ И ИЗТЪРКАНИ ОЩЕ ОТ X век.Вземете измислете нещо друго, това страшно ни писнаD

101

Анонимен

преди 6 години

До ****Колония си от 1996г до 2009г. От 2009г си територия за външмно заселване..

100

****

преди 6 години

Ако това стане,значи ние не сме суверена държава,а държава васал,която няма право на собствено мнение,и нашата конституция е не валидна пред желанието на брюкселските чиновници,че то в този ЕС е по зле от колкото бяхме по времето на соца.

99

приветствам

преди 6 години

Рошко се е отбил в центалата на NYT с госпожа слънчево ми е.

98

Демократ

преди 6 години

Болшевиките от ЕС бият бременни жени в Каталуния и принуждават българите да сключват гей-бракове.

97

Циник до

преди 6 години

ТрансфалгаряОвчи природата винаги търси механизми - да се оттърве от грешките(си) - така е и със Спин-а... днес благодарение на шепа дърти педофили, и извратеняци на високи позиции - се лансира идеята колко е нормално да си извратен - да вадиш доматени люспи от нечий .... по нетрадиционен начин.Това не променя факта, че са извратениТака е започнала развалата и в древния Рим.Юрисдикцията, и правото - не трябва да имат нищо общо с това.Защо не узаконят и педофилията?

96

загубена кауза

преди 6 години

До 😱&#1Българинът се включва с радост като участник в Прайда, е разбира се като платен, ти за некво законче ми разправяш. Като им дадат привилегии (нисколихвени кредити) и ше се учудиш колко меки китки имало по тия земи и колко толерантен е българинът.

95

шматка

преди 6 години

Хвалиш ли се

94

все ми е на мисъл

преди 6 години

Абре, гейовете хивпозитивни по правило само мъже ли са?

93

😱&#1

преди 6 години

ЕДИН ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ФАКТ ЗА СТАДОТО 240+ ПЪРВИТЕ АНТИХРИСТИ ПРИЕЛИ ТАКЪВ ЗАКОН ЩЕ ИЗХВЪРЧАТ КАТО МЪРСОЛИ ОТ ПАРЛАМЕНТА ПРОСТИТЕ БЪЛГАРЯ МОЖЕ ДА ГИ ЦАКАТЕ СЪС ЗАПЛАТИ ДА ГИ УНИЖАВАТЕ КРАДЕТЕ НО ЗАИГРАЕТЕ ЛИ СЕ С ПРИМИТИВНИЯ ИНСТИНКТ СЕКСУАЛНОСТТА ДО ТАМ СТЕ МНОЗИНСТВОТО НЕ ОБИЧА *** И ЛИЗБИЙКИТЕ ПОЧНЕТЕ ЛИ ДА ГИ ЖЕНИТЕ ИЗХВЪРЧАТЕ ...САМО ЩЕ ВИ ГЛЕДАМ СЕИРА КЪДЕ ВИКАТ ТУРЦИТЕ ...ПРАВОСЛАВНИЯ КАНОН НЕ ПОЗВОЛЯВА ЕДНОПОЛОВ БРАК НАЛИ СТЕ КАПИТАЛИСТИ И ВЕЧЕ СТЕ ВЯРВАЩИ ХА СЕГА ДА ВИ ВИДЯ...

92

Анонимен

преди 6 години

До трафалгарПредизвиквам те" Страхувайте се от гнева на търпелия човек".Правото не съществува априори, то трябва да служи на хората, а не те на него. И ако искаш да убедиш или да представиш своя позиция ипред някого, обидите и заплахите не са печеливш инструмент.Опитай да го проумееш...

91

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЦърквата отдавна е на другия бряг, опование търси другаде.

90

Mustafa do 98

преди 6 години

85 miliona,ama 25 miliona kiurdi,3 miliona sirijci,2 miliona kozi s choveshki glavi.Tolerantni sme turcite.Ne kato vas fashisti,rasisti I da zabranqvate svatbi.