52

Анонимен

преди 6 години

Сезона на тиквите скоро приключва

51

Анонимен

преди 6 години

Другари , рейтинга се мери от социалози . След като червен Кольо и Андрей Райчев се компроментираха, че с крадени пари построиха голф игрище , др. Нинова си направи нова агенция , някакви си Тренд . Сега ето и изследванията на световната агенция Керкенез . Рейтинга на Борисов е 78 % , а на Радев 23 % и накрая Нинова с 12% .

50

Анонимен

преди 6 години

Хората не само подкрепят институцията а самият човек. Плевнелиев постигна цял един народ да му се повръща само като му види физиономията! Да се срамува от него! С пълно право! ББ е виждан като едва ли не спасителят на България! Абсолютно неподготвен, без образование за поста си, без дар слово, нито езици. Ако този ще ни спасявя, сме обречени. БСП, ДПС разбира се, не са никаква алтернатива а също част от проблема. А ББ е харесван в ЕС заради слугинската си политика и за това че е ***.

49

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен И как да се оправим като ни управлява един Ту.лум, довчера комунист със стърчаща партиина книжка уж скрита във задният му джоб. А сивият му кардинал,Шестте апартамента , е бил и в БКП и служител на ДС. Камо ли шайката ГРОБ съставена само от *** и ДС . И внуци на партиини величия ,естествено ,израсли в правилегии и охолство .

48

Анонимен

преди 6 години

До промо И в Турция във възторг от Тиквата . Да им подариш три Български енергиини проекта,да си чензурираш историята с ,,владичествои съжителство ,,как няма да го величаят .

47

Анонимен

преди 6 години

Рейтинга му е висок защото може да кара самолет а не защото е подходящият човек за президент. Не разбирам хората които гласуват за човек издигнат от БСП за държавен пост и после викат че са зле и питат кога ще се оправим. Ами никога бе хора ! - НИКОГААААА !!!

46

Афуз Али

преди 6 години

Не забравяй да оправиш ФИЛОСОФИЯГА и хората ,,около тебе,които се занимават с нея.

45

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Двадесетина гавази на смяна и още поне толкова ,,невидими ,,около него .

44

промо

преди 6 години

борисов направи повече за: турция, сащ и русия от сумарно всички политици досега !а за БГ ... е... яжте суджук

43

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Никога !!!Колкото Нинова е членувала в БКП . Анадъмму 80%?За разлика от Че..хльо още като студент ,да не говорим за Тулу.*** приет в БКП три дни след навършване на 18 години ,с предимство и правилегия .

42

Анонимен

преди 6 години

Румен Радев - зеления чорап стана Президент, защото хората бяха втрещени от переспективата това да е Цецка. Той е канен в чужбина само от куртоязия и по протокол, защото се държи, не като президент на България, а кано посланник на РФ в ЕС. Единственото, което прави е да мрънка като дърта свекърва за сваляне на санкциите срещу ***.

41

Анонимен

преди 6 години

е да намеси се др.държава - Труция и ДОСТ в подкрепа на ЦЕЦКА цачева

40

Анонимен

преди 6 години

Ако Суджука беше работил за българите, да не са най-oграбени, най-изчезващи и корумпирани, щеше да ходи между хората спокойно. От години се мушу между двадесетина гавази, което струва около 50 милиона на година. Нищо против, ако не беше смазал Малкия и Среден бизнес, и не заграбил едрия. Колко милиарда изнесе вече? Той даде пример за краденето, който се поде от Калинките му, нацвъкана навсякъде. 1.5 милиона напуснаха заради него. Вижте му кои са най-близките му, випиюща неграмотност и наглост.

39

БГ

преди 6 години

не е вярна тая статистика, няма толкова много глупави балами да харесват борисов

38

Анонимен

преди 6 години

Румен Радев е членувал в БКП, всички знаят това.

37

Анонимен

преди 6 години

Бивш комунист е Тул.ума от Банкя ,за разлика от Президента който не е бил в БКП .

36

Анонимен

преди 6 години

Кога ще им разследване за намеса на чужда държава в последните президентски избори у нас?Кога?

35

Анонимен

преди 6 години

Един бивш комунист да бъде най-харесван в една страна разорена от комунистите е просто поредната фалшива новина.

34

ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО

преди 6 години

Чичо Шорош решава нещата тук.Обяснявайте каквото си искате.

33

Анонимен

преди 6 години

***-резидент води по рейтинг - голем смех, паднах на пода