14

изводът е

преди 6 години

До боба, леба, е.а е.ашарлатани навсякъде!

13

боба, леба, е.а е.а

преди 6 години

Ние от известно време си правим хляб в къщи. Мини-хлебопекарни на пазара с лопата да риеш. Чакаме следващата статия, но за брашното. Какво има в него и дали е качествено или е фуражна смес с неясно съдържание.

12

До 11 КОНСТАНТИНОВ

преди 6 години

Комнстантинов,веднага са се намерили дрогирали се още в ранни зори софииски евроатлантически гейове и са ви маркирали минуси

11

T

преди 6 години

ако искате да разберете какво е гнусен хляб - идете до САЩвсички хлябове и питки тип дунапрен са синтетика и отпадъциИстински хляб след 1985 в магазините не съм виждал

10

Анонимен

преди 6 години

Да обобщим: навсякъде, където се говори за печалбарство, истината и качеството се жертват за сметка на манипулацията и лъжата. При хляба, въпреки че го наричаме насъщен, положението не е по - различно. А влизайки и в световния интегриран пазар, където печалбата е функция на количеството и външния вид, тази тенденция се превръща в истерия. Изход: погрижете се за себе си и, където имате сили, правете повече зимнина и домашно приготвено, въпреки че е трудно да си набавите качествени материали !

9

Анонимен

преди 6 години

Маята също се води подобрител, тоя асистент прави само неприятни внушения.Като не ти харесва даден хляб... купуваш си друга марка, избора е огромен !Днес имате огромен избор от храни и напитки, защо пак мрънкяте ?

8

Анонимен

преди 6 години

Знаете ли какъв е масовият консервант, влаган в храни и напитки ?Обикновена лимонова киселина, която убива бактерии и гъбички и така удължава срока на годност.Не е вредна.А тази неграмотна статия ни внушава, че хляба е почти отровен.Ръжен хляб съм ял в Молдова и Украйна ... ужасен е!Затова ръж се влага в пшеничен, чисто ръжен никой няма да си купува.

7

йокин

преди 6 години

Качествената пшеница,изнесена,какво да слагат тогиз,как да е качествено.

6

Анонимен

преди 6 години

Поздравления на асистента. Добре е да има повече хора като него които си използват знанията

5

Анонимен

преди 6 години

До Бай ТошоЩе ядем руска елда. Само тя е полезна и екологично чиста. Аман от русофилстващи умници.

4

Анонимен

преди 6 години

То затова вече масово хората си имат форна и си правят само хляба!

3

Анонимен

преди 6 години

А уж вносните храни бяха некачествени, а ?!Нашите производители са краддци и оббирджии!Всички българи са с такъв манталитет, затова сме на този хал.Всички тези производители са израстнали и възпитани по времето на социализма !

2

Анонимен

преди 6 години

До Бай ТошоТо и бананите са фуражни, а не за хора)) За слонове и приmaти стават.

1

Бай Тошо

преди 6 години

Нали искахте банани. Има ги вече..... Ежте ся евроталантическите отрови....