Ние от известно време си правим хляб в къщи. Мини-хлебопекарни на пазара с лопата да риеш. Чакаме следващата статия, но за брашното. Какво има в него и дали е качествено или е фуражна смес с неясно съдържание.
Комнстантинов,веднага са се намерили дрогирали се още в ранни зори софииски евроатлантически гейове и са ви маркирали минуси
ако искате да разберете какво е гнусен хляб - идете до САЩвсички хлябове и питки тип дунапрен са синтетика и отпадъциИстински хляб след 1985 в магазините не съм виждал
Да обобщим: навсякъде, където се говори за печалбарство, истината и качеството се жертват за сметка на манипулацията и лъжата. При хляба, въпреки че го наричаме насъщен, положението не е по - различно. А влизайки и в световния интегриран пазар, където печалбата е функция на количеството и външния вид, тази тенденция се превръща в истерия. Изход: погрижете се за себе си и, където имате сили, правете повече зимнина и домашно приготвено, въпреки че е трудно да си набавите качествени материали !
Маята също се води подобрител, тоя асистент прави само неприятни внушения.Като не ти харесва даден хляб... купуваш си друга марка, избора е огромен !Днес имате огромен избор от храни и напитки, защо пак мрънкяте ?
Знаете ли какъв е масовият консервант, влаган в храни и напитки ?Обикновена лимонова киселина, която убива бактерии и гъбички и така удължава срока на годност.Не е вредна.А тази неграмотна статия ни внушава, че хляба е почти отровен.Ръжен хляб съм ял в Молдова и Украйна ... ужасен е!Затова ръж се влага в пшеничен, чисто ръжен никой няма да си купува.
До Бай ТошоЩе ядем руска елда. Само тя е полезна и екологично чиста. Аман от русофилстващи умници.
А уж вносните храни бяха некачествени, а ?!Нашите производители са краддци и оббирджии!Всички българи са с такъв манталитет, затова сме на този хал.Всички тези производители са израстнали и възпитани по времето на социализма !
Хлябът ни: Консерванти, подобрители, коректори...