110

Анонимен

преди 6 години

До Средногорецсъмнявам се че се добиват 11 тона злато на година, и въобще едва ли има находище по света от което да се добиват повече от 10 тона, между впрочем точно другарите обявиха находището в Челопеч за почти изчерпано, и неефективно за добив

109

До 105

преди 6 години

Глупости пишеш ти. Има плодове и зенчуци,както и мляко сирене и кашкавал ама не бол.Може да си намериш от някой селски производител,ама ако всички тръгнат по селата да търсят,няма да има за всички.Това дето е в магазина,не ми го хвали - пълен ***.От район съм където имаше десетки хиляди декари с ябълки.Сега я има 100 дк.я не. Мой приятел гледа 10 дк. и се мъчи да ги продава сам,а хората отиват в магазина и купуват полски или други ***.А много от стоките са бол щото потреблението е ниско.

108

До 95-над 50 годишни

преди 6 години

Наборе ти ли си Народа? Я влез в Гугъла и чуй речта на бай Тошо пред ЦК, Търгувахме със .....себе си-СИВ.Безумна планова икономика на дотации и загуби.Защо Тошо каза че не можем повече да си връщаме ВАЛУТНИТЕ заеми,защо Младенов каза че сме,,обрулена държава,защо Луканов обяви мораториума та съвсем ни смачкаха.Не бъркай 60те и70те докато,,лошите"ни даваха заеми а си спомни режима на тока и бензина,дефицита на стоки.Спряха ни ,,зобта" и всичко рухна.С преводни рубли не стана И признахме-недоносче

107

Средногорец

преди 6 години

До До 986.5 ама с 1,1 работещи в Европа стават 7,6.И те точно заради такива като вас дето точите сополи за СИВ избягаха.Ама се връщат споко!От 20 напуснали България в посока САЩ и Англия 13 се върнаха вече и имат хубава работа или собствен бизнес.

106

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 105Какво "изнасяш", като внасяме ябълки, картофи, лук и какво ли още не бе.... недей да си толкова сигурен, че баща ти купува върха на "качеството" пък било директно от някакъво от балкана!? Какво агнешко "изнасяме" бе... Едно време пристанищата бяха задръстени от рогат *** за износ - *** провери сега какво се "изнася" от там преди да бръщолевиш глупости.....

105

Средногорец

преди 6 години

До До 98И плащат не с производство, а с полезните си изкопаеми и златото сиС кои полезни изкопаеми бе балама?Какви полезни изкопаеми има България?И за какво злато ми говориш?Рудника в Челопеч дето постоянно ви промиват *** манерки с него има капацитет 2,2млн тона на година.Съдържанието на злато е 5,36гр на тон.Това е около 11т злато или около 800 000 000млн на година.Като махнеш разходите за добив и данъци я има 300млн печелба я не.В същото време за Лукойл дето краде милиарди мълчите.

104

муспи

преди 6 години

България е страна в която има най малко евроскептицизъм! Тези думи влизат в златния фонд на родното лакейство. Пред тях думи като - в България няма бежанци, има само двама, - са помпан въздух.

103

До 98

преди 6 години

***, я обясни защо когато когато "СИВ - уж всичко се произвежда(и то с рекордни добиви) пък в магазина няма нищо" населението на България отиваше към 9 млн., а когато "ЕС - уж нищо не се произвежда пък в магазина има всичко" населението отива към 6.5 млн. (от които 1/4 ***)

102

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 100Пишеш глупости.Български плодове и зеленчуци има колкото щеш.Кашкавал, сирене, кисело мляко каквото щеш - биволско, овче, козе, краве разбира се има много и с много високо качество.Изнасяме повече агнешко отколкото внасяме.Наскоро имаше и скандал с яйцата.Изнасяме повече отколкото внасяме.Оня ден баща ми купи последното телешко за тази година от един животновъд.И не него гледа с фуражи.Гледа ги в Балкана човека.Ама никой няма да дойде да ти ги даде в ръцете.Търси и ще намериш.

101

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 84И от какво щяха да "избягат" българите преди 89-та бе, мозък... От двуетажните си тухлени къщи на село, от тристайните апартаменти, от сигурната работа за да живеят на помощи и картон под наем или ипотека цял живот на запад ли.... Ти лично колко тираджии, моряци, летци, стюардеси и др. постоянно пътуващи на запад избягали познаваш? Сега бягат от безизходица, а не щото им е Убаво да слугуват и живеят в картони на запад! Мислете преди да пишет глупости, бе!

100

До 98

преди 6 години

Е тва е номера. Да ти направят така та страната ти нищо да не произвежда. Да ти напълнат магазините, особено хранителните с второкачествена, добре боядисана стока и да гледат как аборигените се радват. И плащат не с производство, а с полезните си изкопаеми и златото си, което им подаряват на безценица.Същит сме като местното население на Австралия, които се радвали на стъклените топчета и ги заменяли срещу истински перли. И какво стана с аборигените днес? Почти са изчезнали от хубавия живот.

99

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 96Изнасяме ВСИЧКО.От магданоз до симулатори за Формула1(чисто българска фирма)Все пак тази година износа надминава 50 МИЛИАРДА лева.Дай Боже БСП-то не успее да докара държавата пак до избори догодина тенденцията е за 4,2 - 4,5% икономически растеж.Още няколко години да държим БСП и ДПС извън властта и тръгваме рязко нагоре.Пък ако и се откопчим от Русия......ехе......няма да имаме спиране.

98

Анонимен

преди 6 години

странно нещо са това другарете, целия ни годишен износ по времето на СИВ не е надхвърлял 4 млрд $ и това със всичките стокови кредити към Ирак и Либия за които така и никога не си получихме парите, в момента годишния износ е над 40 млрд, обаче другарето продължават да говорят че нищо не сме изнасяли, само износа ни към Турция в момента е повече отколкото целия ни износ при Тошо селянина

97

Анонимен

преди 6 години

Преди купувахме киндер сюрприз и техники от кореком.Сега в всеки магазин има киндерсюрприз,а магазини за техника бол,обаче..............Обаче сега нямаме вкусни български краставици,домати,ябълки,картофи ......................,ядем вносни ***. Месото е безвкусно и с химии ,в салама няма месо,в сиренето няма мляко,в млякото няма мляко,в маслото няма масло,виното не е от грозде,на жените ц. ц.те и те изкуствени.А бе ужас.Само дето се напълнихме с всякакви техники,но не можем чу свястна дума.

96

до Разбирко

преди 6 години

Я обясни тази твоя "концепция" за избор на управници, които поставят националния интерес пред личния".

95

Анонимен

преди 6 години

СИВ - уж всичко се произвежда(и то с рекордни добиви) пък в магазина няма нищоЕС - уж нищо не се произвежда пък в магазина има всичкоЧакам другарите социаглисти да обяснят как става

94

Анонимен

преди 6 години

Ей тва българинът е голям разбирко за СИВ-ЕС, Москвич-Опел, НарМаг-Кореком. Само не му е ясна въобще концепцията за избор на управници, които поставят националния интерес пред личния

93

Анонимен

преди 6 години

До шматка 90Е.....и какво изнасяме бе "шматко"???? Руди, редки метали и електрически ток от АЕЦ-ите, които са си на отиване!!!! Аре върви на училище.....

92

Анонимен

преди 6 години

Разбира се че знаеме особено тези които сме над 50 годишни. В СИВ живеехме като хора. А в ЕС сме първи мизерници.ЗАЩО СИ МИСЛИШ ЧЕ ХОРАТА СА КЪСОПАМЕТНИ? И какво ни е оптимистичното в ЕС и защо говориш от името на 7 000 000 народ? Ти кои представляваш. 7 милиона или 800 000 които си купи? Нямаш ни най малко право да говориш от името на всички! Ако бяха те избрали тези 7 милиона щеше да имаш право но с тези 800 000 ман.галски и олигоренски гласове си безгласна буква!

91

архитект

преди 6 години

А в парцела в Банки предвидено ли е?