52

МЪЛЧИ

преди 6 години

По-добре въобще да не си отваря устата ,че се разбра ,че освен красота и липсва и акъл в главата, комбинирано с липса на реална самооценка.НИТО ВЪНШНА ,НИТО ВЪТРЕШНА КРАСОТА

51

Завист и злоба.

преди 6 години

Това е най-красивата участничка в конкурса, независимо дали ви харесва или не. Перфектно ви е ясно че бихте си легнали с всяка една и не бихте отказали, така че какъв е проблема. Красотата е въпрос на селекция, лотария и все пак да се жените млади, а не да раждате на по 40-50 години както се изхитрявате всички.

50

???

преди 6 години

Коя е тази бе !? Дайте инфо. Такова самочувствие без покритие,явно или мама и тате са важни клечки , или е гушнала някой богаташ.

49

123

преди 6 години

За мен мис Бургас, моля. Тая не я искам.

48

ПОЗОРНА СИ

преди 6 години

НАГЛОСТ, НАГЛОСТ И ПАК НАГЛОСТ!ГРОЗОТА ,ГРОЗОТА И ПАК ГРОЗОТА!БЕЗКРИТИЧНОСТ,НАХАЛСТВО , САМОВЛЮБЕНОСТ!МОМИЧЕ, ПРЕДИЗВИКВАШ НЕ ВЪЗХИТА ,А ОТВРАЩЕНИЕ И ТО ОТ НАГЛОТО ТИ ПОВЕДЕНИЕ!

47

Анонимен

преди 6 години

Стига сте трили комнтари!!!Оставете обществото да си изкаже мнението !Все пак тази ще представлява България пред света ,а не е личен конкурс !!Дайте призрачност...от къде е журито,аргументи,критерии и т.н.Ако тази е най-заслужилата от всичките момичета,то останалите трябва да са плод на родосмешение!Дайте да се види колко е обективна тази класация !!ИЗТРИЛИ СТЕ НАД 50 КОМЕНТАРА !!!Голяма връзкарка ще дойде тая !

46

Анонимен

преди 6 години

Не знам откъде идват тези митове и заблуждения, че българките били най-красивите жени. Избиваме си комплексите с тези твърдения. Масово красиви жени има в Украйна, Чехия, младите рускинчета които наводниха розовия пазар за филми, за Южна Америка класика в жанра са венецуелките. Не случайно, те често печелят световните конкурси. Ние няма какво да се напъваме, да ме извиняват уважаемите нашенки.

45

Някой

преди 6 години

Нисът не ѝ пречи, щото от дете е свикнала с него - като беше малка, все го удряше в чина, когато се навейдаше над тетрадката, но после се научи да внимава.

44

eve1

преди 6 години

Хубаво си е момичето!Ако си беше коригирало носа и напълнило устните и гърдите със силикон ,както фолк певиците повече ли щеше да ви хареса?Сигурен със,че вие,които пишете злобни коментари или вашите съпруги и приятелки са наистина грозни и затова злобеете!

43

Гери

преди 6 години

Добре де, като не отлкова грозна, защо я снимате отдалече?

42

Руска балерина

преди 6 години

Красотата е нещо, което ако се налага някой да ти набива с сила в главата, че си *** и не го виждаш, значи изобщо го няма. Нейната красота е като новите дрехи на краля. А що се отнася до присъствието, ами че то и Ангела Меркел има такова, даже доста по-силно от нейното. Само че не сме чули да се главозамайва и да се явява по конкурси за красота. Защото този конкурс е точно за това, не е приемен изпит за Сурбон.

41

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Тамара??? ...Дългата ръка на Путин!

40

Аз

преди 6 години

Наистина изглежда е завършен италиански лишей.

39

Анонимен

преди 6 години

с нахалство към прогреса ! завършила е италианския лицей - Уау ! там са само топ връзкари и"таланти" ,значи от малка и втълпяват,че е нещо и тя взела,че си повярвала .Айде казвайте КОЙ нареди конкурса и спрете да плашите хората!

38

Българин 1

преди 6 години

И като е толкова красива защо я китосваха в гримьорната на нова т.в.И не плашете децата.Който изтрие коментара Да му изсъхнат ръцете!!!

37

Антрополог

преди 6 години

Тамара е руско име ,но нищо общо с руската красота ...поде да е дашна

36

Анонимен

преди 6 години

Тази не е най-красивата но е облечена стилно и това и е помогнало да спечели конкурса. Мит е че българките са най-красиви. Българките са най-суетни и има жени дето неизлизат даже и до кварталния магазин без грим. Има бразилки с големи дупета които са по-красиви от българките.

35

Паблито

преди 6 години

До Тука все Аполони... Да де, ама ние сме си ги взели за вътрешно ползване, не им плащаме да ги избират по конкурси.

34

Reptile

преди 6 години

Всички се юрнаха да обясняват, колко е грозна, ами няма нужда - то се вижда. Дори Вояджър, излизайки от пределите на слънчевата система, би могъл да заснеме сянката от носа и. Ако сме нормално общество - трябваше да линчуваме организатора и спонсора на конкурса, а медиите, не само да отразяват сеира, да а вземат отношение, като помолят веригата Мис Свят, да преразгледа решението си за местният организатор на конкурса...ама явно - не сме нормално общество!

33

Анонимен

преди 6 години

Над 100 изтрити коментара :D на това му се казва - медийна свобода. Смисъл правят каквото си искат :D