34

Анонимен

преди 6 години

Тоя сополанко Тръмп не може да си върже и обувките без жена му да му нареди. Тръмп е един ***. Путин и Ким са военачалници време е да му насвият перушината на тоя изкукал пуяк.

33

може

преди 6 години

Що да не може!?Проблема е,че ако Тръмп започне ядрена война,други ще я довършат!

32

Анонимен

преди 6 години

война се казва тогава когато продължава определен период от време , а това се нарича самоунищожение , ще оцелеят определен брой хора който се намират в защитени бункери , според мен някой иска да затрие човечеството и да започне отначало

31

1

преди 6 години

Този дето се е изказал е от местното БСП :)

30

до 29

преди 6 години

Ким изобщо не е луд дрогарю, луди са тия които искат да започнат война за да се подобри СК материално и в същото време налагат санкции . За краварите кинтите и материализма е всичко, другото е евтин маскарад за демокрация, целта им е да разбият всяко кътче на земята, което има сили да рипа срещу империализма

29

Анонимен

преди 6 години

Не знам колко трябва да е глупав някой за да заповяда изстрелване на ракетите. Достатъчно добре си вършат работата като сплашвт.

28

гошето

преди 6 години

До анонименСАЩ е разпадаща се империя, за да нулират дълговете си, трябва им голяма война или се разпадат на отделни щати.Дай боже и по-скоро!!!!

27

да бе, да

преди 6 години

я пак да уплашиме малко фенофете, ... полипико, некъв памперс казал нещо, щего ваднеме от контекста и ... терперете, тръмп ... тинтири минтири, а аз си мислех, че можете и нещо друго.

26

Анонимен

преди 6 години

Проблемът е, че единствено лудият Ким може еднолично да направи нещо такова.

25

анонимен

преди 6 години

Ротшилд, Рокфелер и Сорос са големи масони! Ама има и много други, даже и в България масоните командват!

24

Анонимен

преди 6 години

Неуките журналисти поне от филмите би трявало да знаят, че кодовете се държат от 3-*** човека Проблема на САЩ е, че Ким може да ги освятка дорде тия получат нужните разрешения и кетапи от конгреса. Ако клоуна Тръмп продължава да се репчи на Прасчo янките може и да замиришат на пърлени прасета .Коледата на краварите май ще е по-скоро отколкото очакваме.

23

анонимен

преди 6 години

САЩ е разпадаща се империя, за да нулират дълговете си, трябва им голяма война или се разпадат на отделни щати.

22

Анонимен

преди 6 години

никой не е толкова луд да почне ядрена война, още по-малко СК, която ще бъде превърната в радиактивно стъкло ако първа направи погрешната стъпка. Прасчо много добре знае това, но това не пречи да блъфира и да дига кръвното на Перчема, току-виж се гътнал от много нерви на тая възраст.

21

анонимен

преди 6 години

Масоните и тайните служби командват САЩ, също военното лоби и финансовата мафия.Тръмп или слуша тия горе, или импийчмънт или съдбата на Кенеди!Не му е лесно, ама американските президенти са кукли на конци! Кой каза, че са господари на света?

20

anonymous

преди 6 години

Крим е руски, Русия е велика!

19

Анонимен

преди 6 години

Тоя Тръмп прилича на оня лудия иранец президент, който заплашваше Израел. Израелците бяха готови да се въползват от лудостта му и да направят изпреварващ удар, но Обама ги спря.

18

Споко

преди 6 години

Ще чака да мине олимпиадата в Ю. Корея, а после ще видим.

17

Анонимен

преди 6 години

Тръмп не може да започне война още по-малко пък ядрена сам. Друт е въпроса ако са променили нещо. Hо Тръмп не е за ''работата'' президент на САЩ. Нека либералите знаят колко ниско са паднали за да ги управлява клоун като Тръмп. Нищо чудно .че се извиняват с руски хакери. Избора на Тръмп е удар по самочувствието на всички либерали.

16

лошо...

преди 6 години

Преди години дори капитан на атомна подводница можеше еднолично да реши и изстреля ядрени ракети ако загуби връзка с командването. Даже филми има по въпроса.Сигурен съм че имат някакви предпазни мерки. Не би трябвало бъдещето на целия свят да зависи от настроението на един човек, който и да било той.На всеки от нас може да се случи да откачи. Като гледам нашата властКато се има предвид че президентите им са все хора в златната възраст, там вероятността за здравословни сривове е още по-голям

15

Макс Вебер

преди 6 години

Истината е, че имаш ли атомно оръжие, никой не сме да се бъзика с теб (Не подкрепям КНДР, нито САЩ). В случая САЩ няма да използват атомно оръжие, защото КНР и РФ граничат с КНДР, така че Тръмп не би посмял. В случай, че КНДР истреля ракета то бъдете сигурни, че тя ще бъде свалена от КНР и РФ. А хората в КНДР са като нас имат деца и им се живее. Само болни ислямисти(араби), комунисти(руснаци), фашисти(американци и германци) и ционисти(евреи) искат войни и кръв.