95

Мафията е на власт

преди 6 години

Когато някой гони опозиционен депутат, защото не е съгласен с мнението му или защото така му е заповядано, това се нарича диктатура. Който иска и занапред да се погазват крехките наченки на демокрация в България, нека гласува за мафиотите от ГЕРБ. Аз ще гласувам за всеки, който има шансове да свали тези мафиоти от власт. ПИСНА МИ ОТ ТЯХ!

94

инж.

преди 6 години

Сега е демокрация,вицовете са разрешени и депутатите могат да си говорят чрез вицове за да не ги гонят от парламента,остава по-малко от месец до студенския празник ,който е на 8-ми декември за тези които не знаят.,,Всички рибки плуват само пържените не,ние пържени не сме ..."

93

Анонимен

преди 6 години

За Нинова е ясно, че ще използва думите на Баце, за да удари по Герб. Обаче защо всички - като се почне от Главния прокурор, ДАНС-манс, журналисти, политици, правозащитници и пр., подминават информация, дадена лично от премиера, че в парламента има наркотрафиканти?! Това не означава ли, че никой не взима насериозно какво приказва Борисов?? Е за какво ни е такъв премиер!!!

92

аз

преди 6 години

нинова-лъжкинята!Враме беше.

91

абсурдистан

преди 6 години

Абе тея думи и аз ги чух от Борисов ,че в парламента има хора наркотрафиканти и купуващи гласове и ОНЕМЯХ ! ми той Премиера като знае какво е направил ? или знае си и НИЩО ?

90

Анонимен

преди 6 години

До ДО КОГА ???До като поумнееш и спреш да мислиш или копираш клишетата на ГЕРБ!

89

Хитър Петър

преди 6 години

До ДО КОГА ???Грешиш, БСП са фалшивите комунисти, точно те разграбиха всичко и измамиха народа. Истинските комунисти създаваха, а като дойдоха фалшивите комунисти и ограбиха всичко създадено от Живков и неговия екип от експерти.

88

Бааа маааму,

преди 6 години

До откритиеИ какво откри, след като Борисов те определи като ***.

87

Румен

преди 6 години

в случая ,другарката Нинова е правалицето Бойко Методиев Борисов ,обвинява,по публикации в медиите??от трибуната на народното събрание!Борисов ,селска клюкарка ли е,да казва от трибуната,какво е чул,видял ...едва ли прочел,Винету е достатъчно!те ,утре ще почнат и да арестуват и стрелят ,по публикации в медиите!изгонването на Нинова е без прецедентно налагане на цензура! в народното събрание!

86

ДО КОГА ???

преди 6 години

През 1993 даже руснаците проумяха що за стока са всичките комунисти и със закон забраниха тяхната КПСС, а ние още продължаваме да търпим и дундуркаме тази сбирщина от доказани червени приватизатори, всичките уредили се с топли местенца из БСП, които успяха тотално да разграбят, разсипят и разпродадат България.

85

Анонимен

преди 6 години

До НовЗабелязали ли сте, че червените *** са особено активни до обяд? :) :)щото огладняват по това време. С 5-6 рубли можеш само половин баничка да си купиш :)

84

Хитър Петър

преди 6 години

Нинова да отива да чете корана и да се моли в джамията заедно с ДПС. Никога повече БСП и ДПС няма да се върнат на власт, защото са цяла скръб.

83

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДа бе да.те из без друго си говорят каквото си искат и си раздухват каквото им е интересно. Ама са на власт и си мислеха, че няма какво да губят.

82

Шефа

преди 6 години

Не може така г-н Главчев , не се ли усещате, че ГЕРБ под Вашето ръководство, се опитва да прикрие престъпления и престъпници!ПОЗОР!В целия демократичен свят опозицията е на почит , изслушват я, взимат си бележка , а не като Вас.. ..прас ...затварят и устата!

81

Анонимен

преди 6 години

Корнелия Нинова отказа да си тръгне и поиска квесторите да я изведат от залата.---а белезници не е ли поискала? Май по садо-мазо си пада напоследък :)

80

Анонимен

преди 6 години

Гледах го на живо. Нямаше за какво да отстраняват Нинова. баце май е наплашил партията и те умират от страх и правят глупости.Ако в момента БСП раздуха скандала и поиска вот на недоверие има голям шанс да събори правителството или поне да спретне масови протести.

79

Анонимен

преди 6 години

До 97: а ти какво друго очакваш от хора, дето нищо не са направили за родината си освен да участват във сенчестата приватизация, да заговорничат с враждебни на Българщината интереси и да създават празни интриги и скандали ? Да не би да очакваш нещо достойно ?

78

Мен

преди 6 години

Чета статията - неграмотни се джафкат за кокал. Чета коментари и виждам, че хората от статията отлично представляват обществото под статията. Държавата заслужено е на това дередже. Нито Русия, нито САЩ, нито ЕС са ни виновни. Плуваме си в собствен сос.

77

Анонимен

преди 6 години

Поведението на Суджуците и Главчо, който не напразно носи това име, е породено от това, че идва края на Суджук ефенди. Змията хапе най-силно като умира. А Суджук ефенди е в патова ситуация, защото делото я САЩ пи закона Магнитски започна. Решението ще се вземе през Януари, а Тръмп ще го разгледа през Март. И за десерт на Суджука, американците са му взели 3 милиарда в офшорка в щата Делауеър, като пари без произход.Ето защо се е върнал вчера толкова бързо. На-вероятно са парите от КТБ.Чао, Суджи!

76

Анонимен

преди 6 години

До 91: Някъде да съм споменал конкретно име ? Факта, че приемаш, че коментарът е насочен точно към едно конкретно име идва да покаже, че поговорката " гузен - негонен бяга" не е празна работа !