63

Анонимен

преди 6 години

И ,ко стана сега?!Началниците на боси,никой не ги бръсне за слива в световната политика!Само той си ги слушка ли слушка...

62

Суджукопроизводител

преди 6 години

До От протоколаЛимитираната серия е специално за премиера правена, няма чер пипер, сложили сме малко тиква да прокарва.

61

Гюро Михайлов

преди 6 години

Какви са тия нетолерантни сцени на насилие зад Tиквата таз картина незабвно да се изгори дайте запалка на Тиквата и спрей с боя да си нарисува обичайните свастики .

60

Да

преди 6 години

Разбрал е че Волен вербува хора от Герб да правят глупости!Май ще маха патриотите!

59

маде ин Булгари

преди 6 години

Другаря Борисов излетя спешно от Рим за София след обаждане на Маргини брадърс.

58

От протокола

преди 6 години

До СуджукопроизводителПо малко черен пипер слагайте че на човека му люти на "митницата"

57

Анонимен

преди 6 години

Толкова *** на такова високо ниво не сме имали от времето на Ивайло Свинаря.

56

Анонимен

преди 6 години

Стадо герберастки журналисти пътували с него.Колко струва неговата и тяхната екскурзия. И на онези с четвъртитите глави, които Го пазят.

55

Суджукопроизводител

преди 6 години

Скъпи журналисти, трябва да ви призная, че аз спешно повиках Борисов.На масата беше нарязана лимитирана серия суджук, а около нея бяха насядали видни познавачи на международната поли... абе на суджука, кво да се лъжем. И ние глупави, и премиера наш човек. Трябваше по спешност да дойде и да поеме вината, също лимитирана серия.Той ни сподели на тази кръгла софра, че в Сочи нямало политици от ЕС, понеже и те спешно били повикани, кой на гей парад, кой на шведска тройка. Е, развива се Европа.

54

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 53Ха-ха-ха-ха-ха..........Каква женевка сънуваш бе????

53

Анонимен

преди 6 години

Ердоган каза, че Европа се разболя при Косово и ритна камбаните при Сирия Путин още нищо не е казвал. Когато Путин и Ердоган позволят на триполовите да изпълзят от дупките се те ще изпълзят.

52

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 53"Борисов е пропуснал, че на срещата във Виетнам преди дни Путин е отстъпил..."---Борисов НИЩО не е пропуснал, не го обвинявай. Борисов просто НЕ Е ЗНАЕЛ за срещата във Виетнам. Не му е работа да знае. :)

51

Анадолски

преди 6 години

Ще решават еми...Знаете ли защо мили ми европейци?!!Защото САЩ помогнаха на идилците си да напуснат Ракка... Да да 250 идилци заедно със семействата си... и то знаете ли кой ги пазаше :-) пак пионките на САЩ... Ескортирани от сирийския клон на пкк!!! Нали сащ се боро с ид бе, защо не бяха ликвидирани на място???И европейците мълчат... А сега я пак...кой създаде и храни терористи Ердоган ли??? :-) Кучетата лаят, кервана си върви!

50

приоритети

преди 6 години

Кога ще решавате за *** град между Западен парк и Овча купел.Да ги заградят с мрежа,защото замерят колите с павета.Вчера щяха да утрепат мой близък!

49

Анонимен

преди 6 години

"Борисов: Путин и Ердоган решават за Сирия, Европа къде е?!"---Я, наш'та тиква се взе на сериозно и започна да се кара на Европата. Къде били европейските политици. Ами, къде бяха до сега? Нали и банкянската тикава е "европейски политик", къде беше до сега?

48

песен

преди 6 години

Паоло, Паоло...видя ли българин как цалува, българин как обича....

47

Обмен на лиги

преди 6 години

Тикво, в Рим май не се чувстваш като в Брюксел, а ?Няма го дъртия хей Джънкер да те тупа по рамото и да се целувате с езици ?

46

Анонимен

преди 6 години

Борисов е пропуснал, че на срещата във Виетнам преди дни Путин е отстъпил ,че мирния процес за Сирия ще се решава в Женева , а не от тройката Турция, Иран и Русия в Астана.Асад отдавна е забравен.

45

всяка жаба с гьол

преди 6 години

Корни ще я канят в Боливуд!

44

Анонимен

преди 6 години

Знаех си аз, че те решават Тръмп няма нищо общо.