86

Анонимен

преди 6 години

При бай Тошо заплатата беше 120 лв., бял хляб беше 40 ст. Сега хлябът е левче, значи заплатата трябва да е 300 лв, кво ревете?

85

East Living

преди 6 години

До любовта , като го написа това се сетих за една млада двойка семейни дето жена му казала ако не ми носиш пари в къщата няма $екс ха ха , човека трябва да си плаща за любов с жена си ха ха ,а една друга жена и дете с мъжа си имаха голяма любов обаче безпаричието им разби хубавото семейство ..........

84

Анонимен

преди 6 години

При бай Тошо заплатата беше 120 лв, сиренето 3.60. Сега сиренето е 10 лв, значи заплатата трябва да е 350 лв, кво ревете?

83

Анонимен

преди 6 години

Излиза, че двама родители със средна заплата, не може да си изхранят едното детете ... Ай ми обеснявай, колко добре било в странта. После майка ми се чуди, защо заминах още на 18 да следва в чужбина ...

82

Куклен татър

преди 6 години

Стига сте лъгали, че сте бедни. Бедни бяхте през соца. Сега потребявате в пъти повече блага, отколкото тогава.

81

Крокадил

преди 6 години

Излиза, че двама родители със средн" 1405 лева" средна за столицата ! Нещо става, преди 3 месеца беше 1100 лева. 1400 лева, взимах, когато бях студент в германия и работих по ЕДИН ден на седмица.а заплата, едвам смогват да изхранват себе си и детето си.Уж 1000 лева за странта, но разбира се, ако не е "на черно", ви остават по 780 лева.

80

:)

преди 6 години

Дай му на Именит пари да се нашмули с ГМО суджук, за него това е щастието

79

Гробокопач

преди 6 години

Да живее раджах Бойко Магнолията и неговият науаб Фъндъчката!

78

Именит

преди 6 години

До ЛюбовЕдна годин с по 2 лева на ден, да те питам, колко ще си обичлив ...

77

Соцялно слаб депутат

преди 6 години

460лв минимална малко ли ви е ?

76

Чиновник

преди 6 години

Абе, вие хубаво се оплаквате, но не се усещате, че ако НАИСТИНА живеете толкова бедно, отдавна щяхте да сте вдигнали на бунт. А бунтове няма! Кротувате си и само отвреме-навреме ревете за пари, белким някой заблуден ви се върже да ви даде някой лев отгоре.

75

Любов

преди 6 години

Човек знае 2 и 200, може да се живее с 2 лева или с 200 лева, никой не разбира обаче най-важното - обичайте се бе, хора!

74

Анонимен

преди 6 години

Докато възрастните могат да изкарат с едно яке 2-3 год, то при децата дрехите се сменят всеки сезон, т.е. няколко пъти в годината. Същото е с обувките, ботушите, бельото. Ако са момичета става страшно. Храната и топлото са скъпи, но другите разходи са още по- скъпи. В 1 домакинство постоянно нещо се поврежда- прахосмукачка, перална, бойлер, печка, хладилник, телефон, лаптоп, кола. Ако повредата е непоправима, трябва да се купи ново. А лекар, зъболекар?

73

Реал Барселона 2

преди 6 години

А после следват други разходи - за почистване, за обновяване на апртамента, за мебели, за техника. А дрехи ? А екскурзии ? Поне 1500 лева, трябва да се падат на човек, за да може, да се каже, че живеем нормално ... И не, не ми казвайте за децата в Африка. Нито имаме граждански войни, нито средно IQ от 65, нито някакви тежки природни бедствия, че да имам извинение.

72

Жокер

преди 6 години

Бате Ви ... затова остави пожарниклъка. Не стигаха парите...

71

Анонимен

преди 6 години

До МнениеЩеше да ти е правилно0 меннието, но работата еЕдин ял свинско, десет яли зеле ...

70

Реал Барселона

преди 6 години

Най-голямата глупост бе, че успяха да излъжат българските граждани, че 1100 лева едва ли не добра заплата. Един вид, успокоение, за това, че повечето я карат с по 600-800 лева. Не шега, а гавра.На месец, 550 лева, за човек СА НИЩО ! Та аз живея сам в двустаен апартамент и след 400 лева наем, 150 лева сметки, ми трябват поне още 400 лева за що-годе качествена храна. За забавление ми трябват поне 100-150 лева на седмица.

69

Мнение

преди 6 години

Статистика в България- един ял свински пържоли, друг постно зеле, средно двамата са яли свинско със зеле...

68

www

преди 6 години

ТОВА ГО КАЖЕТЕ НА АЛЧНИТЕ РОБОВЛАДЕЛЦИ - РАБОТОДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ . КОИТО ЕДИНСТВЕНАТА ИМ ЦЕЛ Е ОЩЕ ПОВЕЧЕ БОГАТСТВО И НИЩО ДРУГО....

67

Анонимен

преди 6 години

През декември ще дойдат сметките за парно с новите цени (+ 20 %)