147

Анонимен

преди 6 години

Колкото е да се мъчиш да се разграничиш от майка си столетницата ти си разпознаваем ,защото и ти си от тяхното котило. И ти си толкова алчен като тях , и ти не се насити на обществени поръчки и за теб властта е вся и всъо ,и ти не престана да лъжеш и да се опитваш да прехвърлиш собствените си грехове на някой друг и ти си......С една дума същият айдук като всички до сегашни политици в България !

146

БСП--НЕ Е ОПОЗИЦИЯ!!

преди 6 години

ОСНОВНА РЕВИЗИЯ --НА ЦЕЛАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ НА БКП/бсп!ТОВА --НЕ Е ОПОЗИЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТОВА Е--ПАРТИЯ С АНТИНАРОДНА И ОТКРОВЕННО ГРАБИТЕЛСКА ДЕЙНОСТ!

145

в крак с времето

преди 6 години

До СТРАНДЖАТАглупости, догодина сме поканили тенорите Путин и Ердоган с Тръмп заедно на трапезата, президентшата вече разучава точене на баници с майка си за височайшите големи братя, стига станцията с изгорелите чипове на китайския ни брат да не уцели точно нас баш на мерудията

144

ПОЗОР!!!!!!!!!!!!!!!

преди 6 години

НАРКОДИЛЪРИТЕ ОТ БСП--ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА!!ОСНОВЕН ПРЕГЛЕД НА ВСИЧКИ ПРИВАТИЗАЦИОННИ СДЕЛКИ НА БКП/бсп!!ВЕДНАГА !!!!!!!!

143

Тинев

преди 6 години

Що за наглост? Да заявява открито, че в НС е пълно с наркопласьори и да претендира за честност и справедливост!ОСТАВКА, ВЕДНАГА!Не сме забравили как румънския народ постъпи с Чаушеску! Този трябва да е втори!

142

Анонимен

преди 6 години

ГОСПОДИ ЗАЩО НАКАЗА ТАЗИ ОКАЯНА И СМАЧКАНА ДЪРЖАВИЦА ОТ ТЕЗИ ДЪРВОЯДИ-ПОЛИТИЦИ ДЕТО НИ СЪСИПАХА .КАК ПЪК НЕ ЗАСТАНА НАЧЕЛО ЕДИН ПО-ЧОВЕЧЕН ,ЕДИН ПО НОРМАЛЕН И ПО БЛИЗЪК ДО РЕАЛНОСТТА И СПРАВЕДЛИВОСТТА...БОЖЕ.....

141

Честен

преди 6 години

На съд наркопласьорите, начело с Борисов!

140

Анонимен

преди 6 години

Национален предател !! Трябва да бъдеш линчуван ! Тези думи са доказателство . Некадърник с некадърника! Вън вън веднага.

139

Анонимен

преди 6 години

АБЕ И ТИ СИ СЪЩИЯТ С НИЩО НЕ СИ ПО-ДОБЪР ....НАЛИ ВЕЧЕ 8 ГОДИНИ НАЛИ ТИ СЪРБАМЕ ПОПАРАТА И ТИ ГЛЕДАМЕ НАГЛОСТТА ,СУТРИН ,ОБЕД И ВЕЧЕР ! КОМУНИСТ ПО МАНИЕР, ПО ЛАКОМИЯ ПО МАНТАЛИТЕТ !

138

орешак

преди 6 години

До Реалистарменският поп Манолова ще му даде телефона на Цацаров да му се оплаче от Пеевски

137

Анонимен

преди 6 години

Такова нещо, ако беше казано от премиер в западноевропейска държава за тамошни депутати, щеше да разклати държавата им из основи. Тук ще заглъхне и няма да има никакви последствия.

136

ХА,ХА,ХААААААААА....

преди 6 години

ЩО ДА ГИ КАЗВА БОРИСОВ ,БЕ ГА.ЛФ.ОН....НАЛИ ИМА ДАНС , МВР И ПРОКУРАТУРА...??!!!ЦЕЛА АРМИЯ ОТ ДЕБЕЛО.СЕ.РКОВЦИ НА ЗАПЛАТА....АМА ,..... "БОРИСОВ ДА КАЖЕЛ"!!АМИ , ЩО НЕ КАЗА РАДЕВ ...НАЛИ ТОЙ БЕШЕ ПО ТОВА ВРЕМЕ ВЪВ ВЛАСТТА????!!!!!

135

Иванов

преди 6 години

Прави силно впечатление, че у нас "репресивната" сила на закона по определен вид престъпления или адм.нарушения се прилага само спрямо "правилните" хора. Не може държавни служители, които бъдат уличени или осъдени за престъпна дейност да бъдат незабавно освобождавани от заемани длъжности и в последствие с указания със законова пречка да ги заемат, а техните "началници" депутати макар и осъдени с влезли в сила присъди да бъдат народни представители без проблеми и да "коват" именно тези закони.

134

Анонимен

преди 6 години

Кажи имената, Борисов! Иначе наистина излиза, че си страхливец! Не, че не знаем, че си такъв, де...

133

АМИ ,ДА...

преди 6 години

ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ И ПРЕНОСИТЕЛИТЕ ИМ ПРЕЗ ГРАНИЦАТА ВЕЧЕ ЗНАЕМ...АМА ,ЗА НАРКОТРАФИКАНТИ, ВЕЧЕ Е НОВИНА...ХА,ХА,ХААААААААААААА..ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ , ИМА МНОГО ДА ГОВОРИ.

132

мутирал ген

преди 6 години

Другаря Борисов го е страх. Той е отговорен за това, което знае и за това, което не знае. Да е питал! Това, че той е от т.н. "герб" - мутиралия ген на БКП, не го оправдава!

131

Анонимен

преди 6 години

В НС има замесени с наркотрафик, купуване на гласове... Не е ново -отдавна известни публични тайни.

130

До Странджата

преди 6 години

Май е време да се ориентираш лъм друга партия. Времето му на Суджуклията изтича. В САЩ го работят по закона Магнитски. Това ще му изяде главата. За втори път са му взети пари от сметките. И то много! Американците не си поплюват, усетят ли прани пари, конфискуват ги. Бай Дончо не му е фен, ще му бие шута, след като се увери, че краде непрекъснато. А стане ли това, САЩ няма да са му спасителен остров. И къде ще се крие, в Пакистан? Му-ха-ха!!

129

Анонимен

преди 6 години

Хич не му е лесно на Бачо Буби, ама хич! Кво да прави първо, държавата ли са гледа или кой колко му носи за да му върви бизнеса, наркотрафика и контрабандата ли да контролира, сметките си на Вирджинските острови, да контролира кметовете си, щото крадат и да не го забравят, колко кинти да отделя от плячката за да има за изборите, шведите искат кинти, колко пари да заделя за Цацата, прокуратурата и съда, да не съдят гепачите му, колко да се навежда на Ердоган и Меркел, особено на САЩ.

128

Реалист

преди 6 години

Премиера явно е забравил телефона на главния прокурор,някой да му го даде, веднага да погнат виновните,да не забравят и Пеевски,като котрабандист на цигари и поддръжник на терористи!