34

qwer

преди 6 години

Шоуто на лицемерието с водещ "баш лицемерът" Н.Кънчев приключи за да започне в понеделник шоуто на "Баш Лицемерите" водещият знаете - същият ! България е умишлено умъртвявана , на територията и се предлага от медии и политици само усъвършенстване на лицемерие, зло, завист и подлост пример : "ВИП Брадър", "Биг Брадър", индийски и турски филми, лицемерни и слугински медии, политици бандити и мафиоти......осъзнайте се бе хора, навели сте се и ръкопляскате само на лошите житейски неща......

33

Анонимен

преди 6 години

Тоя за какъв са изживява не знам ? Сигурен съм че никой нормален не е гледал товапредаване точно заради него и жълтият папагал .Мога да ловя бас че до месец ще му нацепят канчето здраво някъде .Много на буен се направи и ще страда много .Шефа ще го изяде с парцалите в София и ще дигне банкет след това в ресторанта си .

32

аз-ът

преди 6 години

Аз постоянно около себе си в София виждам мъже и момчета, които са с толкова тъмен цвят на кожата и толкова синеещи венци, че съм убеден че някъде в родословното им дърво се дундурка индийска ябълка. И то по офиси ги виждам. Убедете ме че са славяни. Но не! Трябва да изритаме Алфредо и да оставиме ромското футболистче, дето може да се сравнява с Роналдо единствено по самочуствието.Плюете по Брадъра но всъщност 80% от българиите са с профила на брадърджиите. Затова й това шоу се гледа. Тъжно!

31

Анонимен

преди 6 години

до 34 Ама не е ли смешно Цецко Олигoфрена вчера от парламентарната трибуна да оплюва Нинова и цялата комунистическа пасмина в парламента заради Иво Христов, като неговия вожд има същият дебилски език като нарече българите лош матрял? М?

30

ккккккк.....ррр

преди 6 години

"Дебилиада" 1част завърши, от понеделник идва 2част! Да не забравите да цъкате есемеси!

29

:):)

преди 6 години

тоз петел ли, ужас, копие на селски бек, който се ежи за какво ли не. Въпрос на престиж. Идете по дискотеки и механи и ще разберете защо ставст побоища и се трепят точно такива екземпляри.

28

Анонимен

преди 6 години

Както казва Бойко имаме много лош материал .А Тодор Живков казваше сега всеки ден и час навсякъде има материал .Един депутат каза истината 80% от хората в БГ са дебилли .11 процента са креттени и обратнни .Това означава че около 5% има останали нормални .Така че очаквах и по лош сценарии за гласуването на *** .

27

Анонимен

преди 6 години

Шефчиту Питроф "*** спрете им пиенето бе!" Муахахахаха

26

Анонимен

преди 6 години

до 28 В интерес на истината Черния трябваше да спечели. Показа какво е себеирония( не знае езика и го показа още по-актьорски като се правеше на пълен абориген), показа и какво е уважение към всеки в къщата. Имаме много още да се учим ДАЖЕ от един "Маймун"!

25

anon

преди 6 години

кой е този на снимката?

24

дебил

преди 6 години

От новините разбрах че има такова предаване, българи с име тото и мезга

23

аз-ът

преди 6 години

Ако не е нагласено, беше редно той да спечели. ББрадъра е олицетворението на останалите в България-неуспели футбайлерчета, раперчтета, прос.таци, плеймейтки и фолкпевици. За кого мислихте, че ще гласува селско-провинциалната ни нацийка? За не.гъра ли /който единствен заслужаваше май?/, за Хранова дето примерно у Лясковец не я са я чували дори? Петканов не им пасва, добронамерен е, захаросан - ге.й неккав, мани го... и го ***'наха.Гласуващите припознават своя профил в тоя бокл... Няма спасение!

22

Анонимен

преди 6 години

Оня Дани Златков Роналдото като видя че приятелчето му Тото скочи на Петров и оня нацапа гащите и той реши да му скочи..даже го удари с нос в главата и му потече кръв. Смятай колко е бил пиян. Муахаххаха...

21

Гунчо Гунчев

преди 6 години

Това не е ТВ формат, а чиста Отврат, но филмите са скъпи за нашите евтини, псевдо телевизии.

20

извънземното със све

преди 6 години

До Коце кметаНе, в понеделник ще видим новите дразнители :)

19

Апостол Апостолов

преди 6 години

Пошло, долнопробно и инфантилно шоу. Противна, гадна работа!

18

Коце кмета

преди 6 години

Свърши ли накрая тази долнопробна простотия? Май повече от 80% от българите са ***...

17

Анонимен

преди 6 години

Има връзки тоя, щом и Шефчето се наака пред него...

16

Анонимен

преди 6 години

до 22 Остави другите ***, че са влезли в къщата да се правят на маймуни заради хонорара, но Маргарита Хранова направо не можах да повярвам, че е вътре.

15

цвете

преди 6 години

НЕ ГЛЕДАМ ПОДОБНИ ПРЕДАВАНИЯ - НАГЛАСЕНИ ПРЕИГРАВАНИЯ.А ХОРАТА УЧАСТВАЛИ ДОКАЗВАТ КОЛКО НИЗКО МОЖЕ ДА ПАДНЕ ЧОВЕК ЗАРАДИ ПАРИ