Кадър: Нова тв

Един противоречив сезон на VIP Brother, който премина с куп скандали, излагации и една сватба, приключи. Във финалната вечер присъдата на зрителите очакваха петимата финалисти - Джулиана Гани, Маргарита Хранова, Мегз, Тото и Александра Богданска.

По традиция те се качиха на сцената с популярни български изпълнители, като музикалната вечер бе открита от Криско и Гани. След това прозвуча "Мой стих" в изпълнение на Нели Рангелова и Алекс, Тото и Галин вдигнаха също публиката, а безспорно и очаквано най-добре прозвуча популярната песен на Маргарита Хранова "Оставаме", която имаше за партньор Милица Гладнишка. Мегз пък определено успя да надвика своя музикален партньор Фики. 

Всички финалисти получиха подкрепа в студиото, която на моменти надминаваше разумните граници. В опитите да се идеализират участниците се чуха хвалебствия, сякаш в къщата в Нови Хан своята популярност са мерили Мадона и Марги Хранова, а Джулиана бе сравнена едва ли не с Айнщайн след постиженията си на теста за четвъртокласници.

Така или иначе изпълненията на звездите въобще не бяха определящи за избора, тъй като с най-нисък вот се оказаха Гани и Алекс. Двете побързаха да се видят с мъжете си и приятелите, а и нямаше как да очакват, че ще попаднат в призовата тройка.

Един от най-силните играчи, на моменти също прекрачващ разбиранията за здраве - Мегз, остана на трета позиция. Тя си тръгна с желанието до година да име дете. Втора остана голямата звезда на къщата Маргарита Хранова, която за разлика от други свои колежки в това предаване не мрънкаше и не проявяваше претенции. Естествено, на раздяла похвали Тото и бе категорична, че бъдещето е за младите и трябва да им се дава шанс.

"Това е някаква магия, брат! Не мога да го опиша", заяви победителят Тото, след като последен напусна къщата като победител.

В крайна сметка тази къща в понеделник отново ще бъде пълна с известни хора от шоубизнеса, които пък един месец ще ни доказват какви големи звезди са...
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase