16

националсоциалист

преди 6 години

ИМАШ НЯКОЛКО ДЕЦА И ХОДИШ ДА ЧИСТИШ НЯКАКВА ФУРНА ЗА 6 ЛВ НА ДЕН ????!!!! ТОВА ЛИЧНО АЗ НЕ ГО ВЯРВАМ....НО ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ..И ОТ ТВОЯ СТРАНА И ОТ СТРАНАТА НА ТОЗИ ЕКСПЛОТАТОР КОЙТО СИ МУ РОБ...НЯМАЛА ПАРИ ??? АКО ТРЯБВА ЩЕ ОТИДЕШ И ЩЕ ОБЕРЕШ БАНКА,АКО ТРЯБВА ЩЕ КРАДЕШ,НО ЩЕ ОСИГУРИШ НА ДЕЦАТА ТИ НОРМАЛНО БЪДЕЩЕ....ДУМАТА ''НЯМАМ'' ПРОСТО НЕ СЪЩЕСТВУВА В ТВОЯ ЖИВОТ..ЩОМ ИМАШ ДЕЦА,ДУМАТА ''НЯМАМ'' Е ЗАБРАВЯШ.КОГАТО ГИ ПРАВИ НЕ МИСЛИ..ИМАШЕ КАК ДА ГИ НАПРАВИШ,,,А ПОСЛЕ НЯМАШ....*** МРЪСЕН

15

Анонимен

преди 6 години

Домуса е затънал в лайнaтa до гуша. То е ясно че е престъпник и Симеонов го доказа чрез КС, но защо човек окрал държавата в това дело за 55 милиона лева не е в затвора?

14

Анонимен

преди 6 години

от 14 Както е член на КРИП и БНТ...забравих да допълня.

13

Анонимен

преди 6 години

до 13 Е как да напишат това, като Нова тв , Босфор тв, както и доста сайтове са членове на КРИП с председател Кирил Домуса.

12

гражданин

преди 6 години

Няма ли да напишете статия, че Домусчиев е осъден от Валери Симионав да си плати милионите за БМФ? Вие не сте ли българи, че това не ви интересува? От какво ви е страх, че ще ви секнат парите? Защо мерите с двоен аршин? Чакам статията ви!

11

ядосан

преди 6 години

Някой все още дали се съмнява, че за това което са децата му са виновни родителите? Изоставяш ги на държавата и не ти е грижа за тях. Нямаш средства да ги отглеждаш, а защо са ти 4,5 деца? Сега майката се сетила и отишла, но вече е късно. Това е престъпление спрямо децата. На това дете ще му бъде безкрайно трудно отсега нататък. Сега говорят за протези, но когато се стигне до плащане, няма кой да ги плати.

10

Анонимен

преди 6 години

Що не дадете статия за това че вчера Валери Симеонов( колкото и да го ненавиждам) осъди в полза на държавата Кирил Домусчиев за 55 милиона лева заради морският ни флот, а?

9

Пончо

преди 6 години

Лошото е че вече няма хора по градовете и селата,всички или са в София или навън,и остават мн хора буквално сами,аз живея в малък град,преди 15-на години беше добре имаше хора,сега е на половина,ако човек е сам е много лошо,поне това разбирам от статията,нямало е никои до нея,самотата е много страшна хора,някой просто не издържат,каквото и да кажа за момичета няма смисъл,преди не и е било лесно,сега да не говорим,трагедия.

8

Анонимен

преди 6 години

За да стигне до там това момиче е минало през Ада, и продължава да е в него....

7

Анонимен

преди 6 години

объркана работа!

6

Анонимен

преди 6 години

Хората все по-често ще се самозапалват и ще скачат под влаковете.

5

МАЙКАТА Е ЗА ЗАТВОРА

преди 6 години

Ако имам средства това момиче ще го обсипя с пари и ще го издържам години наред без да искам нищо в замяна....МАЙКАТА Е ЗА ЗАТВОРА !!!

4

Таню

преди 6 години

Обичайте близките си, живейте и за тях... Сигурно повечето нямате и грам представа, колко самотно трябва да се е чувствало това дете, години наред. Слава Богу, жива е. Надявам се да пребори психичните травми!!!

3

Анонимен

преди 6 години

Искай ве, лошо няма. Църквата е казала Искай и ще ти се даде... ама надали.

2

Анонимен

преди 6 години

Младо и красиво момиче! Благодарение на мизерният живот поднесен от прекрасните 27г преход и от крадливата шайка която само се сменя в парламента млади загиват или емигрират от България!

1

Анонимен

преди 6 години

Не е за съжаление! Насила да станеш инвалид. Това е най-голямата гнусотия на света която човек може да направи.