55

БГ

преди 6 години

Вземат БМВ,Ауди,Мерцедеси 10 годишни а за същите пари могат да вземат почти чисто нова!Всичко е избиване на комплекси

54

Край

преди 6 години

Васе нищо лично ама ако предадеш астрата на Надин ще ти олекне вервай ми. В нормална държава само данъка на твойта "кола" ще е над 700-800 лева, за застраховката да не говорим а ако винетка от 100 лв. ти е проблем *** в Гърция. Солун-Атина в едната посока е 48 евра тол такси.

53

МaйМyнaтa

преди 6 години

До КрайНадцених те. Мислих че те вози някоя аутопилотка на гугъл

52

Край

преди 6 години

До Маймуняка: В града карам Нисан Лийф щот съм готин. Без катализатор естествено, без ДВГ и без резервоар.

51

vaseto

преди 6 години

Абе и на мен ми се иска нова и хубава кола, но едва събрах за стара астра. То винетка 100лв, гражданска 180, пътен данък 90, преглед 45.....415 лв. Така и зимни гуми задълже искат, какво ли остава да ида при някой от всичките шано майстори дето се навъдиха....смърт. Отделно скъпото и кофти гориво! И какво получавам?!? Лоши пътища, липса на маркировка, каруци и пияници на пътя, корумпирани куки че ся пък и катализатор ми искат!!!

50

Край

преди 6 години

Ако искате да живеете в нормална държава 1. никога не паркирайте на тротоар даже и да няма къде 2. започнете да затваряте капаците на кофите за отпадъци 3. не изхвърляйте НИЩО до тях. 4. чистете след кучето си 5.боядисайте фасадите си. 6 ИСКАЙТЕ ОТ ВЛАСТТА ДА НАЛОЖИ предишните 5 на всички.

49

Не колите са проблем

преди 6 години

Изсякохте дървета залесявани с години през комунизма и продължавате,сега се чудят от къде да изтупат още съдрания брашнян чувал.Колите замърсявали,ами Тецовете какво правят бе прочистват ли?Спряхте Белене,южен поток и т.н.проекти от жизнено важно значение за БГ.поне тока щеше да е ефтин,а не да се греят повечето с дърва.Ами я вижте почти всеки град в БГ.е одимен от пушеци и прилича на индустриализацията през 19в.Ама нали трябва да слушаме Американските си господари,за това е така ние нямаме дума

48

МaйМyнaтa

преди 6 години

До КрайЩо, ти кво караш бе oлигoфpeн?

47

Край

преди 6 години

Тоя отдолу па иска "да си търсите правата по площадите". Какви права бе - право да караш неизправна пушеща бангия и да тровиш хората с нея. Щото бил беден - па като си беден работи повече.

46

Анонимен

преди 6 години

Само дето тези два милиона автомобили не са в движение, просто залежават, защото собствениците им не са ги отписали. В големите градове 20 годишните коли са под 1% (просто се поогледайте по кръстовищата!), а в малките няма толкова хора, нито пък са концентрирани.Крайно време е да схванете, че не всеки автомобил, закупен в България, все още е в употреба...

45

Анонимен

преди 6 години

Ако Суджукпаша увеличи доходите на хората,мислите ли че те ще карат 20годишни коли.Обаче в България нарочно се поддържа изкуствена бедност,за да може по избори да се купуват гласове за 20-30 лева!

44

Край

преди 6 години

Тя Европа ви продаде барутниците си ама не ви дава право да ги карате. Изкупихте колите, които преглед в Германия, Австрия Франция па и в Италия не могат да минат и тука вече гъзари. Ми сега - вече нема да сте баровци - тролейчето, трамвая и ще ви олекне. И без това немате пари за гуми.

43

Стига сти ривали

преди 6 години

...или ще си търсите правата по площадите или ще си останете без машините. Вие решавайте

42

Анонимен

преди 6 години

Интересно ми е как ще ме принудят да съм с катализатор. Айде мен - може. Останалите 2 милиона? Нали се сещате, че ако вземете таралясниците на 2 милиона избиратели, на правителството му остава седмица-две живот. И после след около три месеца, ще има ново правителство, което поне ще е обещало да отмени този закон, като междувременно никой няма да го спазва.На българина не му се бара ракията, футбола и философстването. Иначе става лошо.

41

Анонимен

преди 6 години

Първо от европа набутаха цялата скрап в България,а сега ние ще ядем "дебелия" заради продажни политици!Имам чувството че всичко е против нас обекновенните хора.

40

Край

преди 6 години

Е един вече изрева.

39

Край

преди 6 години

България - 510 коли на 1000 човека, Румъния 340, Унгария 400, Словакия, Хърватия, и ДАНИЯ И НОРВЕГИЯ имат по-малко коли от нас. Много по-богати са с по-малко коли от нас и това е защото не позволяват по улиците им и тротоарите им да се търкаля скрап.

38

Край

преди 6 години

В София има повече коли отколкото може законно да се паркират. Ако колите станат наполовина ще олекне на всички - тротоарите ще се върнат на хората, улиците ще се отдръстят и градския транспорт ще се отпуши и ще се диша по леко. Бъдещето на София не е всяко софянче с кола. За това дигайте данъка в десетки пъти, платено паркиране в ЦЕЛИЯ град, и въведете технически прегледи щото сега практически няма. Простоватите нека си реват.

37

.

преди 6 години

Това е лицемерие. Отидете в Девня при изгрев и може това да ви е последната посетена локация. Отидете до който и да е ТЕЦ. Отидете до комплексите под село Топола с голф игрището на брега на морето и вижте тръбата с отпадните води как се изсипва в морето. Катализатори...

36

БРАВО

преди 6 години

Полицията и КАТ изхарчиха за три дни пари , с които можеше да се оборудват с Катализатор служебно всички коли в България , Гърция и Турция .И още харчат заради трима Партизани .