113

Анонимен

преди 6 години

До ДимитърТе са на заплата при Путин и получават рубли.

112

Шоп

преди 6 години

Още веднъж за невдяналите:Работникът не създава нищо.Работникът е ценен само ако е квалифициран и лоялен, ако е некадърен или мрънкач, ценността му е НУЛА.Един *** изпълнител е само жива сила, робот от месо.Само когато му узрее тиквата, че трябва да се труди усърдно и да влага сърце в работата, само тогава става човек.

111

Димитър

преди 6 години

До АнонименЧета сайта от 2010 г. Този, Pan.bg, Otbrana.alle.bg има и други. Само путинофили- родоостъпници.Дай им тема Русия и получават оргазъм. Кой им плаща нета, като са безработни аз да питам?

110

Пф

преди 6 години

Ясно чии интереси обслужва Dnes.bg щом пишат такива глупости.А колко човека вземат под средната работна заплата,а?Ами цените на всичко ,че са брзбожно високи,а.За това никой не пише.В чужбина с метири пъти по видока заплата от т.нар. средна за България плащам два пъти по-ниски цени за същите продукти(а вероятно и с по-добро качество).Нещастници!И НЕ МИ ТРИЙТЕ КОМЕНТАРА АКО ОБИЧАТЕ.

109

Димитър

преди 6 години

До АнонименАз чета често киометарите в сайта и съм обективем. Питайте *** какви са мосовите коментатори. Ако напиша "Слава на Рсоссия" ще получа 3/4 положителни коментари. За "Само Атака" може би 50 %, което прави коментара ми обоснован!

108

Анонимен

преди 6 години

В този сайт защитниците на ниските заплати са богати бизнесмени.Един бизнес за да е успешен се нуждае от платежосбособни клиенти което с ниски заплати няма как да стане.

107

Димитър

преди 6 години

До АнонименТъп коментар. Къде живееш? Коя е дъжавата и какъв е индексът на цените там? Като изчислиш покупателната способност на парите и претеглиш заплатите, тогава пиши кой е ***....

106

До 1000

преди 6 години

Почти всички хора във фирмата която работя взимат реална заплата нето под 1000 лв., На 2/3 и бруто им е по 1000. Страната не е София.

105

Димитър

преди 6 години

В този сайт половината коментари са на руски *** и симпатизанти на Атака. Как искате да коментират че полуичават добри РЗ? Та то майка им Россия е на по-лошо дередже от нашето даже. Какви доходи, какви 5 лева. Това са предимно пенсионирани военни и лузери нехранимайковци. От къде акъл за високи доходи?

104

Анонимен

преди 6 години

До 138 авиодиспечера:Аз съм авиодиспечер и заплатата ми е 2300 лв, кво сте се разпискали..Аз не пискам, щото живея от почти 15 години извън България, ама искам да ти кажа: С тия пари, с които ти се гордееш (2300лв или около 1200 евра) - тук ги получават чистачите (само че нето, брутото е около 1700 евра) а шпюлерите (миячите на чинии) взимат чисто около 1300 - 1400 евро. Сам разбираш, колко е смешна разликата - твоето е висококвалифициран труд, а тук това са мизерни пари, като за чистач.

103

Димитър

преди 6 години

До до митко глупакаСофия не е ли България, или искате статистика само за провинцията?То и в щатите средната заплата не е медианната, което искаш но това е изчислението.Мога да ти кажа, че аз съм роден в провинцията и съм живял по равно там и в София и в провинцията е същата измама и сив сектор. Не вярвай на никой колко получава, освен на близки роднини. Всеки има допълнителен доход, крие данъчи, вари алкохол и продава и пр.

102

Шоп

преди 6 години

Работникът не създава нищо.Работникът е ценен само ако е квалифициран и лоялен, ако е некадърен или мрънкач, ценността му е НУЛА.Един *** изпълнител е само жива сила, робот от месо.Само когато му узрее тиквата, че трябва да се труди усърдно и да влага сърце в работата, само тогава става човек.

101

пророка Олег

преди 6 години

До ШопаШопе ясно е 4е пак ше политизираш и храчиш на метеното.Направи си труда да намериш инфо как живееха Руснаците при другаря Елцин и как сега, въпреки санкциите от години вече. Путин запази разпада на държавата и вдигна стандарта в пъти. Нооо англосакс.гмеж се уплаши и започна война по всички фронтове. Това е накратко.

100

Анонимен

преди 6 години

Без връзки и доста дарения работата става невъзможна. Останалата възможност е заплата и осигуровки на 460 лв., 10 -12 часа труд.

99

Шоп

преди 6 години

В *** как е, я кажете?Водопроводчика Ваня доволен ли е от съотношението на заплатата му към тази на Алишер Усманов?

98

Димитър

преди 6 години

До АнонименМного си далеч от истината друже. Работя в банка и то в Юридически лица. Масово не плащат това на което си осигуряват служителите. Пълна измама.А защо да не включим престъпниците, това са доходи от престъпна дейност, но все пак се водят доходи и реална покупателна способност.?

97

До 115

преди 6 години

Много хубав пример даваш.Точно за да почнеш да разсъждаваш Химикалката не расте по дърветата.Тя е продукт на кфалифициран труд,както и всички изобретения.Ласло Биро който я е измислил е станал милионер,а тези на шприца които произвеждат хиляди бройки не са богати.Това е разликата млади момко.М/у впрочем до към 60те се пишеше с перодръжка и мастило.Химикалката се появи в началото на 60те и беше забранена в училище.Питай дядо или баба и не философствай ,ами учи за матурата.

96

до митко глупака

преди 6 години

Кое средно са повече бе бедил ? в България една СРЗ е около 700-800 лв реално,а се осигуряват на 500 лв ...Това ти е картинката..Примерно в един Пловдив 1000 СРЗ никъде няма

95

дрис.бг

преди 6 години

1. София нема нищо общо с бг2. В останалата част на страната масово заплатите са около 500,800 лева.3. Иван бачка в енергепиката и взима 2 бона, но бай Пешо от Карнобат духха супата с 500 лева. Средно бай хуйй взима 1250 лева. 4. Да живей БГ. 5. Хората продължават да бегат, щото стъкмистиката не е статистика6. Терминал 2 е изхода.

94

Анонимен

преди 6 години

Аз съм авиодиспечер и заплатата ми е 2300 лв, кво сте се разпискали.Мъжът на Цецка Цачева не ми е колега.