10

сащ терористи

преди 6 години

Тръмп като какъв ще се договаря с Путин за Сирия и от името на кой?Сирия е повикала официално Русия на помощ а кой е разрешил на американците да окупират територия и да са в Сирия!?

9

Анонимен

преди 6 години

Олеле, ами сега кой ще спасява българските евреи докато говнокомандващият на Червената армия е във Виетнам?

8

Шоп

преди 6 години

Американците държат половината Сирия, имат четири бази там. В районите, през които минават връзките с Иран. Праз а мериканската зона вече може да се прокара катарския газ. Но те още дълго ще ангажират русте идьоти там, за да им източват кръвта.

7

още малко

преди 6 години

Никакви разговори няма да спасят терористите подкрепяни от САЩ и запада в Сирия.

6

анонимен

преди 6 години

сащ нямат никаква заслуга те освен че осигуриха коридор на ид да се изтеглис минимум жертви и да удрят болници друго не са свьршили да се махат и да оставятсир народ да си оправя дьржавата

5

Анонимен

преди 6 години

Дали ще се срещнат? На уверенията на спасителите на българските евреи че срещата е уговорена, вчера Тилерсън заяви че САЩ не виждат смисъл от такава среща предвид на противоречията между Русия и САЩ, единственото което би си заслужавало да коментират е бъдещето на Сирия, но за такава среща няма нужната подготовка.Ясно е че Путин отново ще се върти около тоалетните за да се здрависа с Тръмп и "независимата" руска преса да гръмне тъпаните за плодотворна среща между Путин и Тръмп.

4

Анонимен

преди 6 години

Какво споразумение. От каква позиция. Американците загубиха всички позиции в Сирия.

3

ясно

преди 6 години

Путин не се договаря с терористи ....той ги унищожава както виждаме в Сирия.

2

Анонимен

преди 6 години

В смисъл разбрахте се за интересите си, а Сирия няма никакво значение

1

Анонимен

преди 6 години

На снимката виждаме как Путин обяснава на Тръмп какво трябва да свърши и как да го свърши. Путин е велик, а Тръмп гледа умно и кима с глава, защото Путин може да му обясни и на немски ама краваря като не знае чужди езици ще се прави, че разбира.