115

Един от Северозапада

преди 6 години

До АнонименСерьожа ли спря проекта за Белене, който заедно с Царя едно време рестартираха, или Борисов?Серьожа ли, /не го защитавам, само питам/,спря Южен поток, или гербаджийте рекетираха, защото сме "незаобиколим фактор"? Та се наложи да идва у нас един сенатор на Биг брадър, и да заповяда да се спре проекта, ако не искаме да ни демократизират, за да продължи да печели сина му, един от акционерите в газопровода на Украинска територия?

114

вечна дружба

преди 6 години

До Анонимене нали 80 процента от другарите гласуваха за Орешарски, пък той взе, че спря Патока и после се кандидатира за президент на ДПС. освен това ориенталските домати сега ги хрупат с предимство руснаците

113

Анонимен

преди 6 години

Мразите Русия, искате ЕС и НАТО, нали?Не искате Южен поток и АЕЦ-Белене , така ни изкомандваха, за да няма руски проекти.Яжте отровни храни тогава, 2 пъти по-скъпи от тези в Германия, разболявайте се от рак, слугувайте на Запада като чистачки и строители, заслужавате си съдбата.Следващите избори не забравяйта да гласувате за ГЕРБ.После се оплаквайте на арменския поп колко сте зле в тая територия.

112

Анонимен

преди 6 години

До Един от Северозападаказваш, Серьожа не може да се подписва, макар папката за АЕЦа да седя цял мандат на бюрото му

111

Василев

преди 6 години

До АнонименНа паметника пише "Сто години ционистка окупация"!!!Не е ли истина. че Русия е една окупирана ционистка провинция, а Червената армия е най-жестокото и мощно ортжие на ционистите евреи!!!???Агент Дък Холифийлд!ЦРУ!!!

110

Анонимен

преди 6 години

И като я изкриви тая ***, кат че се е учил от Мегленчето.

109

Анонимен

преди 6 години

До Василевстига цапа паметника, ейджънт, че руското захарче се сърди

108

Анонимен

преди 6 години

България има 38 милиарда долара външен дълг-72 % от брутния вътрешен продукт.Данните са от началото на 2015 г.Вярвайте после колко добре върви икономиката.Потъваме сигурно, гарантирано от ГЕРБ.

107

Василев

преди 6 години

До Един от СеверозападаПазара на тока е ограничен, кои енергийни мощности трябваше да затворим, за да инвестираме в руската енергетика???Агент Найл Брансън!ЦРУ!!!

106

Василев

преди 6 години

А аз си мислех, че точно ционистите евреи и банкери поддържат правителството на ГЕРБ, а пък то какво се оказало, пак съм бил в грешка , както винаги!!!Добър вечер селяни прости!!!Агент Рейджи Милнър!ЦРУ!!!

105

Анти ГЕРБ

преди 6 години

Боже,колко е дебилен този. Говори за намаляване на дълга, след като набута България с около 19 милиарда външен дълг. Не само ***, но и нагъл.

104

Един от Северозапада

преди 6 години

До 681"Фашистът" Путин до сега щеше да е построил Белене, без да сме вложили един лев.От нас се искаха само работниците и строителните материали, и отвеждащите далекопроводи он централата, останалото щяха да си го финансират и строят руснаците, с техни пари.Ние трябваше да им изплащаме централата и строителството като заем, за 20 години, с пари от продажбата на тока.После още 20 години печалбата ще е за нас.Има информация в нета, интервюта на руския посланник, но нарочно не разгласяват това.

103

Анонимен

преди 6 години

В очите на народа Борисов отдавна сам се е съборил. Единственото, по което може да се съди за състоянието на Бг са доходите и покупателната способност на населението. И по двата показателя сме най-зле. И това е следствие на политиката му вече три мандата. А той все търси разни лоши дето икали да го събарят. Печели избори с администрацията, която се е лепнала за него и с ромските кланове. Към това се прибавят и фалшификациите като подмяна на цели протоколи.

102

Анонимен

преди 6 години

и лъжете, и крадете, и сте нагли, защото цацаратурата и тя е корумпирана

101

Анонимен

преди 6 години

До 118, Що заблуждаваш хората пък ти. Борисов гоеори за втори в Европейския съюз. Аре да му повярваме на него а не натвоятс крива и несъобразена информация.

100

Анонимен

преди 6 години

Тук може да видите колко е външния ни дълг! Чичо Гугъл търсите global fire power 2017 rank. България е на 67 място! Над 42 милиарда долара! После вярвайте на Борисов!

99

Анонимен

преди 6 години

До ВТи си аргумент на проф.ХристовТиквоча, само за една година направи дълг от 8 млрд. евро, толкова не санаправили всички изброени от теб взети заедно.Да не говорим в сравнение с Бай Тошо, който за цялото си управление не можа да натрупа такъв дълг като на тиквата дето го пазеше.

98

681

преди 6 години

Фашистът путин ще ти построи АЕЦ Белене за 4 милиарда долара, когато на мен тате ми купи колело - друг път.4 млрд. долара може да е само комисионната на Р. Овч. и Гоце Трипера.

97

Анонимен

преди 6 години

Дай ми адреса си да ти пратя един Коран с който лично съм си изтрил ***.

96

681

преди 6 години

До Анонимен 88 За теб по приляга чистата българска дума зангош! Преведи си я от кой край на България е!