273

Анонимен

преди 6 години

След промените преди 27 години интелектуалното ниво на нацията се срина.Учителите се демотивираха заради мизерните си заплати и претрупват уроците си на принципа-ден да мине,друг да дойде.Държавната поилитика по отношение на образованието е тотално сбъркана-на училищата се превеждат средства в зависимост от броя на ПРИСЪСТВАЩИТЕ в клас ученици,а не за качество на обучението/особено за малцинсствата/.Лъжем и себе си и Европа,че подготвяме качествени кадри.Е,какво очаквате от такъв материал?

272

Я, па Я

преди 6 години

До АнонименПрофесора не е казал, 80% от българските политици са *** (това е вярно). Той каза, че българите са *** защото не са съгласни с това, че Червената армия е спасила българските еврей. А през 1943 г. въобще не е било ясно кой ще е победител в тази война.

271

Анонимен

преди 6 години

Професора издава присъди за народа без обжалване....след 30 години-съзнанието било най -страшното нещо създадено от от природата!

270

рускиня

преди 6 години

Абсолютно точно формулирано. Колкото и да ужасна обрисуваната картина. Хората се засегнаха от определения на Христов, но реагират различно:- интелигентните, ще почувстват остра нужда от промяна- *** ,ще псуват професора и продължат както си е.Въпрос на личен избор - към каква група ще се отнесе човекът себе си.

269

Dublin

преди 6 години

Ot vsickoto napisano NE moga da se suglasia samo s EDNO.NE PROMENIM li algorituma na zivot na tzi TERITORIA, nalozen ni OTVUN v godinite na bezkrainia prehod i strogo po grafik izpulniavan ot KOMPRADORSKATA ni elita,durzana na kusa kaiska ot koziaskata ambasada.....Bulgaria NIAMA da izkara do 2040...Ne po-kusno ot 2030-ste sa ni razparcetosali.A ako uspeiat da suboriat Matushkata...i po-rano...Ne mislih, ce v debiliziranoto ni stado e ostanal niakoi MUZ s TOPKI da kaze, ce Cariat e GOL...

268

Анонимен

преди 6 години

Браво професоре!Направи партия,за да се запиша в нея.Защото вече не виждам за кого да гласувам.Трябват ни смели,честни и достойни водачи,а не *** и послушковци.

267

Я, па Я

преди 6 години

Като гледам коментарите и се замислям дали не е бил прав в оценката си, че 80% от българите са ***. Тука даже повече от 80% са ***. Как е възможно да се съгласявате и да харесвате човек който буквално вчера пред цял свят нарече българския народ ***. Не се ли замисляте дали и вие не сте в "списъка" на професора. Сигурен съм, че 99% от пишещите в подкрепа на тоя мазньо професора ще го спукат от бой ако ги нарече *** очи в очи. Не си мислете, че сте извън списъка, вътре сте ...

266

Хипербола

преди 6 години

Не гледайте само както са избрали от Блумберг за България. Разсъжденията и книгите на Иво Христов ги препоръчвам на всички. Освен това вижте в как смисъл е казаното за тези 80% което се казва хипербола.

265

Чиновник

преди 6 години

Абе 80-90% от вас всеки ден доказвате, че сте мързеливи, недисциплинирани, неграмотни и най-вече НАГЛИ. Наглостта ви е убийствена и не познава граници.

264

Милиционер

преди 6 години

Г-н Иво Христов може би е сбъркал само процентите. Вероятно са 78,34 %, а може би 82,75%. Вижте ни управляващите и опозицията в парламента и пак помислете, кой ги избира и какво избира! Навремето, един министър възкликна изненадан от нас "Егати държавата, след като аз съм и вице-премиер!" А сегашния премиер?! Нещо да кажете?! Погледнете, колко гордо подари на Юнкер своята рисунка- схема! Вижте ни и олигарсите! Приличат на хора, но... Оставка няма да промени съотношението!

263

Анонимен

преди 6 години

И Петко Славейков преди няколко века каза, че 'Не сме народ, а ***" и какво?И него ли ще заклеймяват поръчковите джурналяги?

262

Анонимен

преди 6 години

А с каква друга дума да наречем например нашите управници,които без всякакво чувство за достойнство се хвалят как от Брюксел или Берлин са ги потупали по рамото и са им дали бонбонче.И как всяко све действие съгласуват с началниците,сакън да не сбъркат или да не ги разсърдят.Това не е ли чиста форма на ***.н.о.с.т.

261

Анонимен

преди 6 години

Доста верни неща е казал, но журналята по нареждане на Суджук Паша лъжат и изопачават като брадати ***.

260

...

преди 6 години

Интересно се получава. Тази статия има за цел да омаскари дадения човек а ефекта е точно обратен, хората в голямата си част се съгласяват с това което казва, единствените които са против са медиите които видиш ли отразявали общественото мнение. Е продължавайте да го цитирате и да пишете за него истината няма да се промени

259

Анонимен

преди 6 години

Да благодарим на Камелия. Е има и недоволни, но те са вероятно от "20-те процента". Тя, истината често пъти много боли.

258

П.Петров

преди 6 години

Христов ми се издигна в очите.Всичко цитирано е самата истина ! Не са скандални изказванията му, а състоянието на нещата в България-между скандално и трагично!Проблем е единствено, че партията, в която участва също има сериозен принос за това състояние!БСП,ГЕРБ,ДПС са като триглава ламя с общ БКП-ДС търбух.Докато една, две се тъпчат, останалите говорят и злословят по адрес на ядещат.Случва се говорещата да ухапе общата опашка,че докато останалите глави охкат и тя да се нареди на хранилката.

257

Жокер

преди 6 години

До extremistКо да стаа ше гласуваме пак за Бокоту

256

Анонимен

преди 6 години

"Професора" показва, че си познава електората към който се цели.

255

Анонимен

преди 6 години

Точно казано от професор Иво Христов,ако 80 % от населението на Бг не бяха *** нямаше избират за трети път да ги управлява една доказана мутра ,престъпник и полуграмотен *** какъвто е ББ,,ако не бяха ***как щеше да се отзове в политиката и по най високите етажи на властта човек като ЦЦ-апартамента полуграмотен физкултурник завършил помощно училище във Вършец.Ако не бяхме д*8или щяхме ли да си изберем лицето В Симеониов и редовно да пращаме в парламента такъв като Сидеров

254

Я, па Я

преди 6 години

До Анонимен1. Не е вярно. Не са 300 000 българи а 300 000 ***. За мен има разлика, за теб не знам. 2. Не не е вярно. Работна рака има но бившите мутро-комунисти, станали чорбаджии искат да им се работи много и за без пари. Тези които плащат добре на работниците си имат добри работници. Реват само хотелиери и ресторантьори, всички бивши мутри. 3. Вярно е, виж точка 2. 4. Царя точно това каза, трябва да мислим като западняци не като крепостни. Руските *** в БГ им трябват крепостни.5. Виж 4