413

КОМУНИСТ=ДЕБИЛ

преди 6 години

*** така и не разбраха, че от профaн професор не става. Съответно в проядените от ченгета и доносници на ДС държавни университети и БАН се пръкват армии от такива профанопрофесори, Затова и образованието ни е такова. Затова и всяко по-будно семейство иска да изпрати детето си да учи в нормална (разбирай без руско влияние) държава. Защото тук ще попадне на такива, като тоя профaни да го облъчват с простащина.

412

Анонимен

преди 6 години

Народ който търпи тези политически кърлежи да му пият кръвцичата 30 години какъв е? Ами прав е Христов!

411

o/o

преди 6 години

Когато Бойко каза ,че ,,матрялът" бил лош -не ревахте. Когато Бойко каза ,че бил *** и народът е *** и затова се разбирали - пак не ревахте ,защото май това е истината.А сега когато и тоя човек ви преповтаря същото -ревете.Е наистина нема такъв народ ,който така добре си заслужава тея дето го управляват/О.Н.А.Ж.Д.А.Т./

410

Анонимен

преди 6 години

Вероятно е от смесен българо-съветски брак или е дете на кърваво червени болшевики, изпратени на работа в СССР. Кутев беше прав, това е венерическо заболяване, което се онаследява.

409

Анонимен

преди 6 години

Тази т. нар "партия (всъщност организирана терористична група) трябваше да бъде насилствено разпусната и забранена още през 1990 г. Това не се случи и плодовете под формата на гнилоч като тази все още ги берем.

408

Анонимен

преди 6 години

Оъвратителна съветска фекалия!!!

407

Тоз дебил

преди 6 години

Защитава матушката си, както и цялата им шайка подвизаваща се под името бесепе?Има ли изненадани?Изненадата е , че все още този субект е в Българскивт Парламент... яко гнусно е !

406

Анонимен

преди 6 години

До Василев.Продължавам.Надявям се разбра колко по-зле бяха нещата при Живков.

405

Леле

преди 6 години

Човека се извинява, че е казал истината. До къде стигнахме?! 28 години търпим своеволия на банки, енергийни, топлофикации, частни /не частни, депутати, бизнесмени, здравни ... стоим си и си траем да ни тъпчат и дерат... имаме най-богатата природа в ЕС а сме най-бедните. Обрзование, храна, медицина са отчайващи. Избираме си същите грабители, война на пътя, агресия в училищата и детските градини, отрицателен прираст ...Отдавна сме стигнали дъното и копаем надлу и продължаваме да си дебилстваме..

404

Анонимен

преди 6 години

До Василев.Продължавам.Всичко това лесно ще го установиш, като ръчнеш по-сериозно гоглето.Споменах ли ти, че милярдите на Живков не ги намериха. Гоглето ще ти каже, че неговите наследници живеят богато без да работят. Близките му и кликата около него тогава, а сега около ББ- са същите физически и понастоящем притежават за едно с Борисов около 75% от националното богатство - енергетика, горива, зърнопрозводство, комуникации, елразпределение, военна индустрия, лека промишленост, химическа инду

403

Бесепар

преди 6 години

Истински представвител на цървената партия - ***, нагъл, безпардоен - деебииил.

402

Сигур и Ботев ще ...

преди 6 години

Вие от 80-те% сигур и Ботя ще линчувате, толкоз ви е акъля!!!!!!А той ви е наричал още тогава "ГЛУПЦИ, патриоти и ***" в стихотворението си "В механата"

401

ПРОзд

преди 6 години

Тоя е Професионален ***

400

Анонимен

преди 6 години

До Василев.Продължавам.Сега си представи вътре в ГЕРБ да се формира група, която да свали Борисов. Опасно е. Свалянето на Живков беше още по-опасно занимание, защото както по-долу си прочел беше незаконно и превратаджиите можеше да си загубят езиците заедно с главите. Сега обаче има нещо прелюбопитно. А именно - кликата около Живков, която богатееше на наш гръб тогава - същата сега е около Борисов и ни ограбва и сега. Тези, които са умрели са замстени със наследниците си по пряка линия.

399

Анонимен

преди 6 години

До ВасилевПродължавам.Разбира се, верните на диктатора хора бяха добре нахранени и крадяха безнаказано от държавата. Но най- крадливия беше Живков.Интересно е , че само на Живков от колекцията диктатори не му хванаха парите.БСП се появи в резултат на сваляне на диктатора от партиина власт .Все едно си представи на конгрес на ГЕРБ да свалят Борисов от Първото място и да издигнат друг.Това беше преврат в партията, започнат от групировка вътре в партията.АСП май се казваше.

398

Анонимен

преди 6 години

До ВасилевПродължавам.Живков и тази клика около него имаше неограничена власт.Съдебната система, прокуратурата и следствието бяха техни.По конституция БКП имаше ръководна роля в дуржавата.По.този начин диктатора Живков - несменяем Първи в партията законно управляваше еднолично БГ.Пак посъщата причина имаше отдел в полицията (шесто управление), който преследваше противниците на диктатора и ги осъждаше, затваряше или изселваше законно.Така диктатора се справяше с политическите си опоненти.

397

Анонимен

преди 6 години

Радикализираният путинист ,предпочита да остави милиона и половина българи които работят във ЕС без работа или близо два милиона дечица гладни ,само и само той да се поднаже на Москва.Долен е нали ?

396

Анонимен

преди 6 години

Само комунистите и изчадията им могат да бъдат такива наглеци.

395

Анонимен

преди 6 години

До ВасилевПродължавам.Диктатурата на Живков се крепеше на беднотията на населението, умишлено поддържана от диктатора. Това е метода "На каишка". Борисов го е усвоил добре. Богатееха близки до диктатора. Тази клика около Живков се радваше на всички благини. Ограбваха населението зверски. Както сега ГЕРБ, даже повече.БКП се казваше партията на диктатора.Формална структура, всъщност цялята власт беше в ръцете на Живков.Представи си все едно партията ГЕРБ и Борисов.

394

Незнам

преди 6 години

До Василев, чак пък толкова да сме различни, не сме, има разлики между хората от поколението на дядо ми и моето, но като се погледнем последното хилядолетие все се въртим като слънчоглед според силните на деня, нагаждачеството, не е от вчера у българина, също така предателството, лицемерието, завистта и липсата на самоуважение.. просто сега се проявяват още по-силно поради липсата на елементарни морални и интелектуални качества, които да ги компенсират поне малко.