108

рускиня до 103

преди 6 години

До безпристрастенПрав си по принцип, но всичко се започна с поругаването на паметник на руски воини. И продължа твоя теза - да не знаеш,че руски воини дадоха милиони жертви за да няма нацизъм - това е също предателство. България е била съюзник на Германия по време на масовото изтребление на хора в концлагери. И все пак трябва да се определите - дали сте подкрепяли идея на нацизъма или не.Съдейки по мацотеници на паметника ........

107

Потребител

преди 6 години

Чета коментарите и не вярвам на очите си.Изглежда никой не е изгледал цялото видео (почти 30мин) но всеки коментира само 1-2 изречения. От тази гледна точка той е прав-не за думите на рускинята а за нашето общество.Може да се каже че ме боли че е от БСП а в думите му има толкова истини.Почти всички реагираме първосигнално без да обърнем внимание на корените на проблемите.

106

Az

преди 6 години

До 86На всякъде по света демокрацията функционира с избори. Няма държава, в която ако имаш диплома по нещо това да ти дава право да управляваш (нито морално, нито де юре). На 26 години би трябвало вече да си наясно с тези елементарно правила.

105

Поручика Балканец

преди 6 години

Сега със сигурност ще гласувам на следващите избори! Срещу БСП!

104

Анонимен

преди 6 години

И гласувалите за Марешки са боллни у главите !

103

Анонимен

преди 6 години

Не съм съгласен с господин професора, реалната цифра е 98%.

102

Прав е!

преди 6 години

Проф. Христов е прав!Щом може толкова народ още да гласува за БСП и ДПС... значи са дебилни!

101

Анонимен

преди 6 години

Интелектуалното ниво на Иво Христов пролича много ясно, първо в просташкото му изказване и сега в опита за замазване на цялата история. Страшното е, че такива умствено изостанали *** учат децата на България.

100

Пешко

преди 6 години

До Анонимен 96,моите уважения, но ти все пак не си мастит депутатин-професор-специалист по всичко. Частен разговор е едно, друго е на всеослушание, при това чак да се похвалиш какви глупости си надрънкал. Изумен съм между другото, че за другаря Христов думите му не са проблем, а проблемът е, че някой си надраскал ***, който явно не е уважаван от никого, освен от десетина заблудени хорица с плакати на Сталин.

99

а

преди 6 години

*** може да бъде определението за този така наречен професор Христов. А бе *** - какво ще кажеш за този факт - спаси ли от депортиране съветската армия унгарските евреи?

98

Фалконе

преди 6 години

Oт думите си ще се оправдаеш и от думите си ще се осъдиш.Христос

97

Анонимен

преди 6 години

Явно щом олигархичните кръгове от БСП/ ротъри клуб не могат да грабят от големи корупционни проекти милиарди или поне десетки милиони на гърба на обикновенните хора - на тия дето работят за 700 - 800 лева, потънали в кредити, дето се чудят как да свържат двата края, на пенсионерите с по 200 - 300 лева, на учениците, изобщо НА ВСИЧКИ НАС, явно ние сме д...ли в тяхните очи. Как се осмеляваме да не им осигуряваме мултимилионните далавери !

96

Анонимен

преди 6 години

*** е и самият гражданин Христов, а подобно изказване доказва, че не можеш да хванеш някой измислен професор и да го направиш политик.

95

Циник

преди 6 години

По "народните им представители" ще ги познаете!И такива ще се "грижат" за вас! Купчина оядени търтеи - които вие храните - та да се гаврят с вас! Не разбирам мазохистките изказвания под двете подобни теми! Докъде ви докараха - да се съгласявате с всяка наглост и пошлост на управляващите.Да оправдавате един обикновен нагляр.В сравнение с американците - българите са истински мъдреци! Поне знаят какво и къде е Мексиканския залив...и че земята не обикаля около луната!Нихилисти и опортюнисти

94

до 77

преди 6 години

Д.еб.и.л.ч.е. *** е медицински термин все едно някой аутист да се обиди ,че му казат аутист. Hяма смисъл да се обеснява на *** като тебе, ти си тежък случай на диблизъм в напреднал стадий, а може би дори страдаш и от Алцхаймер.

93

безпристрастен

преди 6 години

Този се изказа много неправилно, а и продължава да слага сол в раната. Трябва да мислим за България и да си ценим заслугите и уважаваме поводите за гордост, а те не са малко..Да не знаеш че Джон Атанасов е българин, да не знаеш за кирилицата, за Аспарух, Тервел и т.н и да не си ги пазиш и защитаваш, това е глупост и предателство. Този човек извършва един вид предателство, облъчвайки неговите подръжници.

92

Дядо Йоцо

преди 6 години

Крайно време беше някой да каже че царя е гол...!!!

91

Рупупутамуу

преди 6 години

До Българче.Шшшшт ! Тихо, че ще нараниш нечии нежни ушенца, които не бива, да допускат нов информация, че видуш ли, мозъчето им се изпържило ... Овчиците си живеят със знанията и убежденията придобити във 2-3 клас и това е. Даже стават буйно настроени, ако някой им каже, че мооооже би не е всичко така, както го виждат ограничениете им празни картуни ...

90

Анонимен

преди 6 години

Прав си е човека! Истината е истина, независимо дали ни харесва. А цялата шумотевица стана, заради нашите телевизии-***... даже и тази сутрин гледах жената на тиквун по босфор тв.

89

акуд

преди 6 години

и.хр. е освидетелстван комплексар. а подобни хора на отговорни постове са много опасни. не знаеш кога ще избухнат