36

Анонимен

преди 6 години

Сталин направи СССР супердържава - първа икономическа и военна сила в света.

35

Анонимен

преди 6 години

До пущиняк 29Не гледай какво казва, а какво прави. Още Конфуций 500 години преди Христа е казал, че думите служат единствено за маска зад която крием намеренията си и само делата служат за оценка на действията ни. Ако Путин мразеше Сталин нямаше да нападне Грузия, нямаше да нападне Украйна и да анексира Крим. Просто нямаше да бъде империалист до мозъка на костите си.

34

Анонимен

преди 6 години

АЛОООУ, ЖЪЛТО-***, КОЛКО ГЛУПАВИ ПУБЛИКАЦИИ ЩЕ ПУСНЕТЕ ДНЕС ЗА ТОЯ ИЗВРАТ?!!! ТОВА ЛИ Е НАЙ-ВАЖНОТО СЪБИТИЕ? СМЕШНИ, ЖАЛКИ И НЕГРАМОТНИ СТЕ!

33

Анонимен

преди 6 години

Путин е новият Сталин.

32

Анонимен

преди 6 години

Ленин е бил много палав. Има публикации, в които се твърди, че и еднополовата любов не му е била чужда. Не случайно няма деца, както и нашия Гошко-тарабата.

31

Анонимен

преди 6 години

Тоя *** на снимката е пукнал от венерическо заболяване, което му разяде мозъка.

30

Василев

преди 6 години

Селяни прости, не забравяйте че когато правете революции деиндустриализирате държавата и конкурентността на икономиката се срива!Тогава идва световния капитал и ви се притичва на помощ, а вие се карайте и се трепете за една измислена утопия като комунизма!Селяни прости имате ли два грама мозък!!!???Агент Джеремая Дженкинс!ЦРУ!!!

29

РБК37

преди 6 години

Има покупателна способност на парите ,има индекс макдоналдс ...които показват ,че с 10 евро ще си купиш 2-3 хамбургера ,а с 5 лв например ще си купиш 6 хамбургера . Е кой е по-богат ,този който получава 10 евро или този който получава 5 лв ? А защо нашите пенсионери не ходят с круизи по света ,еми щото културата на разбиранията ни е друга , а кой ще остави нещо за внуците и децата )? Ходят по малко из Европа ,няма гръци ,няма българия ,няма поляци ....на екскурзия из музейте по Европа .

28

пущиняк

преди 6 години

До анонимен 26,Путин да обича, по-точно да симпатизира на Сталин- нещо си се объркал! Бегом в "тубата" да гледаш изказванията на Путин по отношение на Сталин!

27

Василев

преди 6 години

Добър вечер селяни прости!Руските енергийни корпорации са низвергнати!Велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации и банки!Агент Майки Кейн!ЦРУ!!!

26

Анонимен

преди 6 години

Троцки евреин ама руснакКостов роом ама седесарЦаря монарх ама министър председател краадец

25

Анонимен

преди 6 години

Кой е Ленин? Немски агент нает да извърши преврат в Петербург за което му е платено 40 милиона райхсмарки. Терорист, осъждал на смърт 100% от всички предложени му за наказание, отговорен за смъртта на милиони. Кой е Сталин? Криминален престъпник рекетьор и обирджия на банки преди да стане болшевик. Благодарение на криминалния си авторитет наследил Ленин и подложил на още по-голям терор Русия. Кай е путин? Мрази Ленин заради разпада на империята, обича Сталин заради възраждането на империята СССР

24

Анонимен

преди 6 години

При започване на войната в 1915 г. Русия е била 82 милиона. виж статистиката.

23

Анонимен

преди 6 години

В крайна сметка революция вече няма да има!Поне не и комунистическа!Виж ислямска защо не както вървят нещата!

22

Анонимен

преди 6 години

Защо наричат революцията руска, като е направена от евреи. Главният стратег и ръководител на преврата е Лейба Бронщейн, иваче казано Лео Троцки

21

Анонимен

преди 6 години

революцията я направиха хоратаискаха прекратяване на войната, глада и мирдаде им го Лениннародът умира от глад, болести а двореца си живуркацарят избиваше народа на площадизатова народа даде право на своите лидери болшевиките да избие царя и семейството муние спасихме царятой се върна и ни заграби земитенаправи заменките с горите бетонира Черномориетои окраде страната

20

пущиняк

преди 6 години

До анонимен 13,За кои по-точно "цивилизовани държави" става въпрос? За тези, които довчера имаха колонии, чийто ресурси и население експлоатираха най-безмилостно!Може би пък става въпрос за друга "цивилизована държава" ,която се явява единствената държава, употребила ядрено оръжие срещу друга държава по време на война! Та същата тази държава не знам с какво по-точно право се е самооторизирала да раздава правосъдие по света!

19

Факт

преди 6 години

До Анонимен"Русия губи 100 милиона от населението си след 1918г..."Айде стига с глупостите,то ако беше така,сега населението там щеше да е 15-20милиона.То цялото население на Русия е било по-малко от 100млн преди революцията.

18

Анонимен

преди 6 години

да бе Гътция била като България , гръцките пенции взимат по 600 - 700 евракис и си организират пътувания с кораби а българските пенции с по 100 евро на месец какво да ги правиш .

17

До 15

преди 6 години

Кой имаш предвид?