79

chivars pantev

преди 6 години

До 78-Анонимен, - Много *** и не адекватен коментар, пич, достоен за селска раздумка между прости хора.

78

Анонимен

преди 6 години

т.н. мацка е известна алкохоличка направила си сватбата в сащ и постнала снимки на които е като лека жена

77

chivars pantev

преди 6 години

Е и какво като са спасени омразните еврей, нещо да са донесли на България? Даже от благодарност към родината си България, Соломон Паси се изцепи, - "майната му на православието". От там нататък заключавай ти проф. Димитров.

76

Анонимен

преди 6 години

До chivars pantevАко бабати имаше тoпки, щеше да й викаш дядо!

75

кой бе кой?

преди 6 години

ако на Дондуков2 се 4уе че немците се гордеят и налагат одобрение за това което са направили по улиците, домовете им, във вагоните с които са ги карали и концлагерите където са ги ликвидирали, че от зона Тиква щеше да се пръкне глесецче и "нащеЩ били дали нещо на света"че по чия заповед, одобрение и затаваряне не очите са избити евреите у нас преди да дойдат руснаците.или кой разби през 1990 паметника на Виолета Якова край Перник. Жена която е била зверски измъчвана преди да буде съсечена?

74

chivars pantev

преди 6 години

Русия аko не беше спечелила войната, щеше да спасиш еврете на куково лято драги Божидаре. Затова права е жената, а ако беше спечелил Хитлер ти сега щеше да си без топки, така че помисли какво говориш. Иначе те смятах за умен човек.

73

Анонимен

преди 6 години

До елиНяма ако в историята. Ако Левски беше с ботуши, а Ботев с каска.....

72

мнение

преди 6 години

Прекалената политкоректност е вредна, но не по-малко вредни за обществото са простотията и цинизмът, които лъхат от това и от много други изказвания на Божидар Димитров.

71

да бе,гаф

преди 6 години

Божо лиже и маже,сакън да не обиди таваришчите!Ама от дърт десар,назначен за професор,какво искате!?Московските другарчета са бесни,че България вече не е тяхна!Само дето това е положението!

70

Анонимен

преди 6 години

Знахарова има такъв луфт, че кораб може да мине спокойно, ако има вода!

69

Доста ЕВРЕИ-

преди 6 години

руски граждани се изселиха след 1990г. в Израел.МНОГО!.И останаха там. Възможно е надписът на паметника да визира етническия състав.Но Захарова е инстуктирана или да отрича или да "набива',че Победата на СССР е само нейна.А алуминият, който САЩ изпращаше за самолети? И друга подкрепа.

68

Чуденка

преди 6 години

Стига да ни занимавали с прости професори...какво казал тоя изглупял дядка...Защо не напишете за Димитър Пешев...неговата роля за спасяването на тия хора е огромна,но няма дума за този достоен човек.

67

Ръкопляскания

преди 6 години

Не може всички да са идеални. В характерния си стил по изящната словесност Б.Д. упрекна Захарова, че нямала ц--и. Какво да се прави, затова пък Б.Д. има двойни. Е, получава се добра средна аритметика.

66

Червена Армия

преди 6 години

В монархо фашистката ни армия не е служил,нито един евреин.Младшия състав и войниците са русофили и какво остава на Борис да прати "храбрите" си хитлериски офицери на фронта.Какво щеше да се върне от фронта-един сакат кон и двама фашуги на носилка.Пак щяхме да спасиме евреите блг. на загиналите фашисти от Червената Армия.Нямало е кой повече да иска депортация.

65

Петров

преди 6 години

България - спасител на човечеството. Б. Борисов (по Б. Димитров). Всичко друго е гаф на мацката от Кремъл, за която Божо сънува мокри сънища.

64

Анонимен

преди 6 години

Недопустимо е този човек, който претендира да е от най-добрите ни историци, да има такъв изказ. Все едно чувам пиянде от кварталната кръчма. На тия години, вместо да иде в някое село да си вари кротко ракия - тоя се появява и почва да ръси глупости. По-тъжното е пасивната поза на цялата ни държава. Но както казва дядо Вазов - "и ний сме дали нещо на светъти на вси Словене книга да четът;и кога му викат:"Българину!" бесно,той да се гордее с това име честно."А за останалите тиквеници - срам!

63

Анонимен

преди 6 години

До ПешкоЗа разлика от теб, той Е. Аре чупка.

62

Анонимен

преди 6 години

Евала Божо :))))) ГОЛЯМ!

61

Путларах Акбар

преди 6 години

Как Русия "спасява евреите?>Краят на 30те тази квота е едва 5 %, така че, дори в мега-масовите убийства по времето на Голямата Чистка от 1934-1938 се забелязват определено ясни антиеврейски компоненти (това споделя и историкът Арсений Рогински в речта си на дискусионния форум на конференцията Сталинизъм, масови репресии, ГУЛаг" в Хамбургския Институт за социологически изследвания, 21.02.1998). През 1948 за

60

Сър Пичук

преди 6 години

До Анонимен 57 - "Хвърляш другите във война"Войната я започват верните другари социалисти-комунисти Джугашвили и Хитлер, никой не ги е хвърлял.Нашият Цар Борис III прави всичко възможно да ни опази от войната, но когато става неизбежно и се сдружаваме с Германия Джугашвили и Хитлер вече втора година са дyпe и гaщи, верни до последен кокал камаради.Ние не изпращаме нито един войник срещу СССР, а те после нахлуха у нас. Храни куче да те лае.